Prijemni ispit-razredna nastava Sarajevo

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
DzejlanaK

#1 Prijemni ispit-razredna nastava Sarajevo

Post by DzejlanaK »

Poštovanje,

Nova sam na forumu i stvarno mi je žao ako je ova tema već bila,ali dok pokupim informacije(ako ih bude),trudit ću se da ne namećem istu temu :)

Eh,ovako...Planiram upisati ako Bog da razrednu nastavu u Sarajevu.Zanima me da li imaju pripreme?Šta bude na prijemnom?(znam provjeravaju fizičke,muzičke i govorne sposobnosti)

Pa ako ima neko ko je upoznat s tim,stvarno bih bila zahvalna.
zelenashica

#2 Re: Prijemni ispit-razredna nastava Sarajevo

Post by zelenashica »

DzejlanaK wrote:Poštovanje,

Nova sam na forumu i stvarno mi je žao ako je ova tema već bila,ali dok pokupim informacije(ako ih bude),trudit ću se da ne namećem istu temu :)

Eh,ovako...Planiram upisati ako Bog da razrednu nastavu u Sarajevu.Zanima me da li imaju pripreme?Šta bude na prijemnom?(znam provjeravaju fizičke,muzičke i govorne sposobnosti)

Pa ako ima neko ko je upoznat s tim,stvarno bih bila zahvalna.
Ne znam za Sarajevo ali u Tuzli se polagao i test opšteg znanja(od historije,geografije,političkog uređenja BiH pa do pojedinih ličnosti,da ne pominjem jezik,matematiku,znači OPŠTE ZNANJE).
I naravno bodovao se i uspjeh iz srednje škole.
Sretno!
DzejlanaK

#3 Re: Prijemni ispit-razredna nastava Sarajevo

Post by DzejlanaK »

Puno hvala :) Pisala sam mail pedagoskom fakultetu,ali samo kazu da ne raspolazu tim informacijama...sto mi je jako smijesno :D ali nema veze :)))

Jos jednom puno ti hvala zelenashica :)
luna09

#4 Re: Prijemni ispit-razredna nastava Sarajevo

Post by luna09 »

I ja sam živo zainteresovana za ovu temu,meni su pominjali nekakav bezvezni intervju :-) :-x .Zato molim vas svaka informacija je dobro došla :thumbup:
zelenashica

#5 Re: Prijemni ispit-razredna nastava Sarajevo

Post by zelenashica »

A da se prvo informišete šta nakon diplomiranja.....

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 37&t=85702
DzejlanaK

#6 Re: Prijemni ispit-razredna nastava Sarajevo

Post by DzejlanaK »

Ja stvarno imam zelju da upisem razrednu nastavu,jedino ce me sprijeciti ako ne prodjem na prijemnom :)
Zalosno je sto i neko ko zna neke informacije ne zeli pomoci.Ne znam sta je razlog tome,jer mi mu ne mozemo nanijeti stetu. :)

Nama pocetnicima stvarno treba pomoc i podrska :-D
Last edited by DzejlanaK on 03/04/2011 20:12, edited 1 time in total.
luna09

#7 Re: Prijemni ispit-razredna nastava Sarajevo

Post by luna09 »

Sve mi je jasno ali u ovoj državi da posao čeka nekog ko nije ni upisao fax :( :( :x I da je tako bar ćuti,ne iritiraj jadnike koji su odavno završili fax i traže bar posao prodavača
DzejlanaK

#8 Re: Prijemni ispit-razredna nastava Sarajevo

Post by DzejlanaK »

:) Neko ovako,neko onako...Ako ti smeta,Boze moj...Ja nikad ne komentarisem ono sto mi smeta,ostavim da prenoci :-D
Post Reply