Prijemni ispit na Medicinskome fakultetu 2014
-
Esma95
#1 Prijemni ispit na Medicinskome fakultetu 2014
Znam da ima mnogo foruma oko Medicinskoga fakulteta ( prvenstveno mislim na fakultet u Sarajevu) kao i prijemnih ispita i svega oko njega o profama, pa nadalje...medutim procitala sam da je doslo do penzionisanja jednoga profesora koji je spremao prijemne, pa me zanima da li je prijemni ostao isti ili je doslo do promijena kao i iz kojih knjiga treba da ucim, imaju li kakve skripte, imate li u pdf formatu prijemne samo da vidim kako to izgleda itd. Za svako pomoc bih bila mnogoo zahvalna
help me people...ocajna sam
[/size]
-
monicikilikibikicica
#2 Re: Prijemni ispit na Medicinskome fakultetu 2014
Odi u biblioteku na fakultetu i uzmi si informator iz kojeg ćeš se sprematiEsma95 wrote:Znam da ima mnogo foruma oko Medicinskoga fakulteta ( prvenstveno mislim na fakultet u Sarajevu) kao i prijemnih ispita i svega oko njega o profama, pa nadalje...medutim procitala sam da je doslo do penzionisanja jednoga profesora koji je spremao prijemne, pa me zanima da li je prijemni ostao isti ili je doslo do promijena kao i iz kojih knjiga treba da ucim, imaju li kakve skripte, imate li u pdf formatu prijemne samo da vidim kako to izgleda itd. Za svako pomoc bih bila mnogoo zahvalnahelp me people...ocajna sam
[/size]
- Desnik
#3 Re: Prijemni ispit na Medicinskome fakultetu 2014
koja žešća ludačaEsma95 wrote:Znam da ima mnogo foruma oko Medicinskoga fakulteta ( prvenstveno mislim na fakultet u Sarajevu) kao i prijemnih ispita i svega oko njega o profama, pa nadalje...medutim procitala sam da je doslo do penzionisanja jednoga profesora koji je spremao prijemne, pa me zanima da li je prijemni ostao isti ili je doslo do promijena kao i iz kojih knjiga treba da ucim, imaju li kakve skripte, imate li u pdf formatu prijemne samo da vidim kako to izgleda itd. Za svako pomoc bih bila mnogoo zahvalnahelp me people...ocajna sam
[/size]
-
julisiz es grant
#4 Re: Prijemni ispit na Medicinskome fakultetu 2014
I ovo će upisat fakultet i sutra će nečije zdravlje biti u njenim rukamaDesnik wrote:koja žešća ludačaEsma95 wrote:Znam da ima mnogo foruma oko Medicinskoga fakulteta ( prvenstveno mislim na fakultet u Sarajevu) kao i prijemnih ispita i svega oko njega o profama, pa nadalje...medutim procitala sam da je doslo do penzionisanja jednoga profesora koji je spremao prijemne, pa me zanima da li je prijemni ostao isti ili je doslo do promijena kao i iz kojih knjiga treba da ucim, imaju li kakve skripte, imate li u pdf formatu prijemne samo da vidim kako to izgleda itd. Za svako pomoc bih bila mnogoo zahvalnahelp me people...ocajna sam
[/size]
![]()
![]()
- Desnik
#5 Re: Prijemni ispit na Medicinskome fakultetu 2014
Ludo pa živijulisiz es grant wrote:I ovo će upisat fakultet i sutra će nečije zdravlje biti u njenim rukamaDesnik wrote:koja žešća ludačaEsma95 wrote:Znam da ima mnogo foruma oko Medicinskoga fakulteta ( prvenstveno mislim na fakultet u Sarajevu) kao i prijemnih ispita i svega oko njega o profama, pa nadalje...medutim procitala sam da je doslo do penzionisanja jednoga profesora koji je spremao prijemne, pa me zanima da li je prijemni ostao isti ili je doslo do promijena kao i iz kojih knjiga treba da ucim, imaju li kakve skripte, imate li u pdf formatu prijemne samo da vidim kako to izgleda itd. Za svako pomoc bih bila mnogoo zahvalnahelp me people...ocajna sam
[/size]
![]()
![]()