Prijedlozi za mobitel

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Hajdukovac

#1 Prijedlozi za mobitel

Post by Hajdukovac »

Pozdrav

Tražim preporuke za solidan mobitel, do nekih 250KM. Uvjet je solidna memorija(za glazbu), a to većina mobitela ispunjava i dobra kamera(8 mpx). Prije da ću naći polovan sa takvim karakteristikama, ali eto predložite nešto(ako ima neko i da prodaje ;) )
winkiewinkie

#2 Re: Prijedlozi za mobitel

Post by winkiewinkie »

S3 ima dobru kameru i proširivu memoriju,možda čak i nađeš S3 Neo za te pare ( naravno polovan)
Nostromo

#3 Re: Prijedlozi za mobitel

Post by Nostromo »

Ja mislim da je uvijek bolje kupiti novu stvar, sa garancijom.
Za tvoj budget možeš nabavit solidnog Kineza, 5 inch ekran., 4/8 jezgri, upotrebljiva kamera, dvije kartice... Radi sve što od njega tražiš, i po mom mišljenju, to je jedino relevantno za mobitel.
P.S. S3 je tehnologija stara preko tri godine, a ni mobiteli više nisu statusni simbol nego potrošna elektronika. :wink:
celeron

#4 Re: Prijedlozi za mobitel

Post by celeron »

Za te pare kupis bilo koju Lumiu novi i dereš sve živo. Kamera na bilo kojoj Lumiji je skoro pa perfektna. O stabilnosti sistema da ne pričam....
doff

#5 Re: Prijedlozi za mobitel

Post by doff »

Nostromo wrote:Ja mislim da je uvijek bolje kupiti novu stvar, sa garancijom.
Za tvoj budget možeš nabavit solidnog Kineza, 5 inch ekran., 4/8 jezgri, upotrebljiva kamera, dvije kartice... Radi sve što od njega tražiš, i po mom mišljenju, to je jedino relevantno za mobitel.
P.S. S3 je tehnologija stara preko tri godine, a ni mobiteli više nisu statusni simbol nego potrošna elektronika. :wink:
:thumbup:

Nedavno mi telefon izbacivo greško da punjenje baterije nije moguće. Telefon bio pod garancijom, proslijedim ga u servis, potvrde moj navod, kontaktiraju HTC i odobre mi novi, još bolji koji je sad na cijeni ko u vrijeme kad sam prvobitni kupovao. (Desire 500 - Desire 620). Polovne stvari ne vrijedi uzimat tek tako. Da nisam imao garanciju, investicija bi bila loša
agent_zero

#6 Re: Prijedlozi za mobitel

Post by agent_zero »

Hajdukovac wrote:Pozdrav

Tražim preporuke za solidan mobitel, do nekih 250KM. Uvjet je solidna memorija(za glazbu), a to većina mobitela ispunjava i dobra kamera(8 mpx). Prije da ću naći polovan sa takvim karakteristikama, ali eto predložite nešto(ako ima neko i da prodaje ;) )
Za tu lovu jedino lumia 535. Obje kamere su 5mpx ali su sasvim dobre.
winkiewinkie

#7 Re: Prijedlozi za mobitel

Post by winkiewinkie »

agent_zero wrote:
Hajdukovac wrote:Pozdrav

Za tu lovu jedino lumia 535. Obje kamere su 5mpx ali su sasvim dobre.

640 je 280KM u univerzalnom , 640 i 640 XL će prve dobiti Windows 10.
Post Reply