Prijedlog za tetovazu
Moderator: anex
- Tesssa
i ti istopitt wrote:meni su najgori oni levati sto se odmah skinu da se vidi.....a uradio je prije 2 sataziva rana jos
:D Nema veze sto je napolju minus
Joj ja se sjecam kad sam radila svoju prvu tetovazu sa 18, nisam nista svojima rekla i dodjem kuci, a niko mi je jos nije vidio. I ja nisam mogla da izdrzim i kod starog da mu pokazem
-
Umjetnik a
nek obrije ovotech10 wrote:
- pitt
ne znam vala, nemam nista protiv tetovaza ali mene licno nista ne tjera da to uradim. Mada ima jako finih i nekim (curama
) jako fino stoje....zavisno od mjesta i dok su mlade
:D:D
Mislim da je jedan od razloga sto se nikad nisam odlucio na to sto sumnjam da bih mogao naci neku da mi se svidja vise od ostalih i sto ne bih mogao stati na jednoj
:D
Mislim da je jedan od razloga sto se nikad nisam odlucio na to sto sumnjam da bih mogao naci neku da mi se svidja vise od ostalih i sto ne bih mogao stati na jednoj
-
mamica papucarka
meni su najljepse one velike na dnu ledja, skoro na guzi. Ono nesto ko krila
al ne bih ja to. Stara kobila, da me se djeca stide kad se to sve objesi za koju godinicu 
- pitt
meni su oni japanski irezumi jako interesantni uvijek bilimamica 31 wrote:meni su najljepse one velike na dnu ledja, skoro na guzi. Ono nesto ko krilaal ne bih ja to. Stara kobila, da me se djeca stide kad se to sve objesi za koju godinicu
-
Shoshana
Meni je lijepo vidjeti malu tetovazu kod zenskih, ono pored skocnog zgloba.
To je ujedno i jedina tetovaza koja mi se svidja. A, kad se muski usarene k'o foto-tapete .... kriza
Prije godinu i po palo mom sinu na pamet da se tetovira, cak i nesto para skupio....Reko' napisi mi na komad papira tacno koje tetovaze hoces i tacno gdje ih hoces, pa, ako za pet godina i dalje budes htio iste tetovaze na istim mjestima - ja cu ti platiti polovinu...
Nedavno ja naletim na taj papiric, pa mu pokazem, a on se zavalio od sege... Kazi baci to, mama, shvatio sam poruku
To je ujedno i jedina tetovaza koja mi se svidja. A, kad se muski usarene k'o foto-tapete .... kriza
Prije godinu i po palo mom sinu na pamet da se tetovira, cak i nesto para skupio....Reko' napisi mi na komad papira tacno koje tetovaze hoces i tacno gdje ih hoces, pa, ako za pet godina i dalje budes htio iste tetovaze na istim mjestima - ja cu ti platiti polovinu...
Nedavno ja naletim na taj papiric, pa mu pokazem, a on se zavalio od sege... Kazi baci to, mama, shvatio sam poruku
-
Umjetnik a
a šta je bilo na komadu papiraShoshana wrote:Meni je lijepo vidjeti malu tetovazu kod zenskih, ono pored skocnog zgloba.
To je ujedno i jedina tetovaza koja mi se svidja. A, kad se muski usarene k'o foto-tapete .... kriza![]()
![]()
-
Shoshana
Bio Eminem, neki kineski znak i polarni medvjedUmjetnik a wrote:a šta je bilo na komadu papiraShoshana wrote:Meni je lijepo vidjeti malu tetovazu kod zenskih, ono pored skocnog zgloba.
To je ujedno i jedina tetovaza koja mi se svidja. A, kad se muski usarene k'o foto-tapete .... kriza![]()
![]()
Na ramenu, na vratu i na podlaktici
Bilo mu je 15 godina
-
Vozdra_123
ova je ekstra!danas wrote:only B&Wi lower back
![]()
![]()
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
MadamPiaNo wrote:Pu Pu Pu
MadamPiaNo wrote:FUJ!
-
kozmopolitanac
istetoviraj veliki kurac od lakta do dlana kako svrsava.
- Amazonka27
wow...koji vokabular......veceras si bas...nako...inspirativan...KPGS---sto bi rekao drug Rambo
-
kozmopolitanac
znas li ti da u japanu ima dan velikog falusa?Amazonka27 wrote:wow...koji vokabular......veceras si bas...nako...inspirativan...KPGS---sto bi rekao drug Rambo
to im je praznik kao kod nas prvi maj.
- Amazonka27
kozmopolitanac wrote:znas li ti da u japanu ima dan velikog falusa?Amazonka27 wrote:wow...koji vokabular......veceras si bas...nako...inspirativan...KPGS---sto bi rekao drug Rambo
to im je praznik kao kod nas prvi maj.
da ona nausnica nije kakve moci na tebe bacila...sav si mi nakav...omadzijan...zbunjen...i u vremenu i u prostoru...