Prijedlog : 100 hektara Bosne i Hercegovine-multinacionalne

Jel nam malo 100 hektara???

DA
5
21%
Ne , taman za pocetak!
16
67%
Megalomanija je bolja ???
3
13%

Total votes: 24

nerko13

Post by nerko13 »

mi bosanci i hercegovci svih profesij, konfesija i boje ociju i kose bi se jebavali na 100 hektara a prepustili bi seljacima, sandzama, krajisnicima (cro-krajina) i ostaloj bagri onu svu ljepotu, kulturu i prirodne blagodati bosne i hercegovine....

ideja je propalitet...
ili sve ili nista....... jednostavno treba odbraniti zemlju od onih koji ju ne zele.... a ne da nam bas ti i takvi koji ne zele ovu bih kroje kapu...
100 hektara mozemo njima dati, ovo je nase a ne njihovo.......
fixer

Post by fixer »

nerko pocetak je 100 hektara. cim se podignemo funkcionalnu drzavu idemo se siriti. ovo ej zacetak sna o velikoj bosni i hercegovini. do tokia :D
nerko13

Post by nerko13 »

fixer wrote:nerko pocetak je 100 hektara. cim se podignemo funkcionalnu drzavu idemo se siriti. ovo ej zacetak sna o velikoj bosni i hercegovini. do tokia :D

do tokija.... ???
ja sam samo za to da ostane kakva i jeste i da se rijesimo ovog balkanskog sljama koji se slegao u krilo bosne i hercegovine..... meni je to pocetak, a snove o tokiju cemo ostaviti drugima... zar nije pravedno i ljudski.....

svako uzme svoje a nama neka ostavi ono sto je nase, jer bih nikada i nije bila tudja, nego uvijek samo bosanska i hercegovacka.......
spreca

Post by spreca »

:lol: :lol: :lol: Kolumbo opet otkrio novu zemlju :lol: :lol: :lol:
Kolumbo de ba smirise dosta vise otkrivanja novih teritorija :D
Znam ja vas prvo malu drzavu a onda se nacnu invazije npr.na republiku ne postojecu i tamo izvrsite genocid i etnicko ciscenje ,znam ja vas jebo vas patak banjalucki :lol: :lol: :lol:
Prozor

Post by Prozor »

Trebaju li vize?
spreca

Post by spreca »

Prozor wrote:Trebaju li vize?

Vize ce trebati samo srbima ,hrvatima i bosnjacima :D
gospodar kuglastih munja

Post by gospodar kuglastih munja »

Mogu li i sandzaklije u ekipu, posto nisu bosanci-hercegovci ?
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:roll: Treba li vam sekretar fudbalsko-nogometnog saveza? Bit cu bolji od Usketa, ... :oops:
Prozor

Post by Prozor »

spreca wrote:
Prozor wrote:Trebaju li vize?

Vize ce trebati samo srbima ,hrvatima i bosnjacima :D
A Muslimanima? :D
apoliticni_politikant

Post by apoliticni_politikant »

nerko13 wrote:mi bosanci i hercegovci svih profesij, konfesija i boje ociju i kose bi se jebavali na 100 hektara a prepustili bi seljacima, sandzama, krajisnicima (cro-krajina) i ostaloj bagri onu svu ljepotu, kulturu i prirodne blagodati bosne i hercegovine....

ideja je propalitet...
ili sve ili nista....... jednostavno treba odbraniti zemlju od onih koji ju ne zele.... a ne da nam bas ti i takvi koji ne zele ovu bih kroje kapu...
100 hektara mozemo njima dati, ovo je nase a ne njihovo.......
Vozdra Harise.

100 hektara 100 hektara, ali prave, normalno organizirane drzave. Nakon sto nam pocnu cvjetati ruze, krenucemo u ekspanziju. Prvo teritorijalnu a zatim i demografsku. Prvo cemo vlasnicima zemlje do nase ponuditi da je uknjize i zk knjige nase drzave cistih Bosanaca i Hercegovaca. I dalje ce ostati vlasnici, ali ce i na njihovoj zemlji vrijediti nasi zakoni. Nista necemo raditi nasilnim putem, a vojnu zastitu trazit cemo od NATO saveza, cija cemo clanica postati odmah nakon osnivanja. SAA cemo takodjer potpisati odmah, a nakon pola godine postati i punopravni clan EU.
Policiju cemo iznajmiti od zemalja EU, ciji ce zasluzni policajci dolaziti na nagradni angazman u zemlju istinskih Bosanaca i Hercegovaca.

Neko se ponudio za sekretara saveza, pa samo da napomenm
Sergej Barbaraz predsjednik saveza, nakon sto zavrsi igracku karijeru.

IMANUEL KANT (Utopija, ali dobra ) :lol:

POTPISUJEM, I PREDLAZEM I ZVANICNI POZDRAV .....

POZDRAV DOMOVINI
gradjani svijeta

Post by gradjani svijeta »

Apsolutno podrzavam ideju - i vjerujem da nas ipak ima mnogo slicnih koji znamo da su svi ljudi isti, samo ih ima dobrih i onih malo manje dobrih.
Homer_Simpson

Post by Homer_Simpson »

Dobra ideja...

Ajmo mod. ovo na stiky pa da se zakotrlja :lol:

Treba(mo) napravit fondaciju :)
Treba(mo) nac kvalitetan komad zemlje (odustat od tromedje) :)
Treba(mo) organizovat ekonomiju :)
Treba(mo) organizovat neku vrstu Pariske komune :)

.....

Treba(mo) se probudit,pa otic na poso (koji radimo na crno) ili fax (od kojeg nemamo fajde),pa u povratku kuci platit namirnice i racune,usput nasut poskupjelo gorivo gledajuci Sanadera sa bilborda...
BigGringo

Post by BigGringo »

uvjek dobar gost wrote:U okolini Vareša ima zemlje fine skroz i nije neko deranje guzova... mada lokacija ima kolko hoš...

Ja sam Za.... :roll:
Ne govori gdje su lokacije, ako se sazna imačemo frontalni napad, mislim na zauzimanje lokacija.
jefferson

Post by jefferson »

E ljudi hajmo ozbiljno ovo realizovati!
Ja dolazim prekosutra dole i hajmo se organizovati naci zemlju, kupit je i odmah pocet raditi na tome!
Jebo pricu, 100 hektara pa da vide kako se zivi!
encian

Post by encian »

tuspas mene!

samo jedan zahtjev, ako vec necemo u SA, moze li nam ambasada biti tamo, a ja cu biti ambasador?
Fair Life

#41 Re: Prijedlog : 100 hektara Bosne i Hercegovine-multinaciona

Post by Fair Life »

DobroJutroKolumbo wrote:... pa kad ovi vide kako nam je fino , pogotovo mladi , svi ce htjeti kod nas... :D :D :D Eh , da vidimo , gdje je ta tromedja...???
U miraz da donesu barem dunum zemlje... makar u saksijama.
mostarac

Post by mostarac »

tamo uzet plac na potezu oko jajca i mrkonjica pa lijepo krenut sirit se odatle. Ako je Tito za godinu i po mogao do Austrije, mozemo i mi za 10 godina bar do Semberije dobacit :D
a onda i preko save i drine :D
mostarac

Post by mostarac »

encian wrote:tuspas mene!

samo jedan zahtjev, ako vec necemo u SA, moze li nam ambasada biti tamo, a ja cu biti ambasador?
sa bosnom i hercegovinom i svim nesigurnim i necivilizovanim drzavama treba prekinuti sve diplomatske odnose, osim kad im preko grane budemo prebacivali smece :D
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

mostarac wrote:
encian wrote:tuspas mene!

sa bosnom i hercegovinom i svim nesigurnim i necivilizovanim drzavama treba prekinuti sve diplomatske odnose, osim kad im preko grane budemo prebacivali smece :D
Tako je mostarac , samo necemo im prebacivati smece, jer cemo mi biti ekoloska drzava u drzavi...Kod nas ce svi lijepo , smece reciklirati , plastika , karton , staklo... :D Jedino cemo to sto recikliramo fino kamiJonima odvest kod "njih"... :D :lol: :lol:
DobroJutroKolumbo

seka wrote:
DobroJutroKolumbo wrote:
luciferino wrote: Ima, ima, ne sekiraj se, taman dovoljno za 100 hektara. :D

Ideja ti je odlična Kolumbo. A što baš mora biti na tromeđi? Da bi se zadovoljile formalnosti? Simbolika? Pa bolje naći dobar komad plodne zemlje, a poželjan je i vodeni tok. Nemoj samo da bude kamen na kamenu. :-)
E zato da bude "nicija zemlja" , pa cemo ih postaviti u 100-godisnje razmisljane ciji zakoni vaze za nas...i dok se oni dogovore , mi cemo biti Hong Kong 2? :D :D :lol: :lol: Na sve sam mislio... :D
dobro jutro, shalom, hvaljen isus i marija, pomoz bog :D
kineze za nisko/visokogradnju :D sve rucni rad :D
dobro jutro, shalom, hvaljen isus i marija, pomoz bog , Sabahairola...nemoj u startu da pravis nekoga ugrozenim...Moras sve ovo fino izgovoriti u pozdravu... :D :D :D :lol: :lol: :lol:
Ja bi jos dodao Kineski i Japanski pozdrav po potrebi i neki Mexicki ili Latino Americki : Orale , que pasa Hombre... :D :D :lol: :lol:

Orale , que pasa Hombre/Chikita... ovo ujedno predlazem, za drzave nam unutar drzave , unutar drzavni pozdrav ... :D :D :lol: :lol:
DobroJutroKolumbo

#46 Re: Prijedlog : 100 hektara Bosne i Hercegovine-multinaciona

Fair Life wrote:
DobroJutroKolumbo wrote:... pa kad ovi vide kako nam je fino , pogotovo mladi , svi ce htjeti kod nas... :D :D :D Eh , da vidimo , gdje je ta tromedja...???
U miraz da donesu barem dunum zemlje... makar u saksijama.
Ali, obradive... :D :D
Post Reply