daj bolan , danas se regitrovao , provocira i pravi budalu od sebe .....nema nikakve potrebe da ga branis ....samo baci pogled na datum registracije , broj postova i sadrzaj . ili je sda ili je herceg cetnik sa poskoka ili je dodik karadjic koalicija , coek sigurno nije . Bosanac jos manje .FIDELCA wrote:normalno,odmah je "vehabija"ilkbahar wrote:jesil ti "vehabija"?![]()
jebem ti internet i selo sto ga ima![]()
Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
-
Nomo
#51 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
-
Nomo
#52 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
UltraSarajevo wrote:Ja sam zapravo ateista. A nije mi problem uzvikivati tekbir, onako u inat dusmanima, ali sam dobro upoznat sa Islamom, posto sam rodjeni musliman, ali eto desavanja u zivotu i neke nedoumice su me dovele do toga da budem ateista, ne zelim se nazivati vjernikom ako se ne slazem sa svim stvarima u vjeri, zar nije tako bolje ? Bolje ateista nego licemjerni vjernik.
A da ne bude offtopic,jos jednom da pitam ne zamjeritekako doci do Zlatista
ides lijevo , pa opet lijevo , pa malo ljevlje , pa jos malo ljevlje , pa nagli zaokret u desno pa onda ravno u P svoje M odakle si i dosao
-
siponja
#53 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
jedini spas je da navrati Slučajni ProlaznikNomo wrote:ovaj bakir alijin postao postao predmet zajebancije veci i od dodika i od majkicke i od ....cak je onnog vlakija premasio . tako mu i treba . 30 godina imao u ratu , visok jak ko bik a on se sakrivao u trezoru banke . i savjetovao oca . i poslije rata vedri i oblaci , laye i petlja , mulja i valja , skriva i bogati se . uvlaci se turcima u supak , pravi od nas turske vazale i pravi nam palestinski geto gdje ce nas rokati raketama a mi njiHa kamenjima . jebem ti sunce zarko , boze dragi oslobodi nas Bakira i SDA. oslobodi nas tog zla ako imalo srca imas .
-
UltraSarajevo
#54 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Kako te nije stid da o nekome pricas tako koga ne poznajes fuj dokle Bosnjo moze pasti, mene Sarajliju u cijoj familiji su svi bili borci Armije BiH od muskarac da me nazivas cetnikom ?? Pa ne vjerujem znaci...Nomo wrote:daj bolan , danas se regitrovao , provocira i pravi budalu od sebe .....nema nikakve potrebe da ga branis ....samo baci pogled na datum registracije , broj postova i sadrzaj . ili je sda ili je herceg cetnik sa poskoka ili je dodik karadjic koalicija , coek sigurno nije . Bosanac jos manje .FIDELCA wrote:normalno,odmah je "vehabija"ilkbahar wrote:jesil ti "vehabija"?![]()
jebem ti internet i selo sto ga ima![]()
A sto se tice cetnika i njihove hrabrosti, isao sam sam gore i ici cu kad god treba, a vidim ima ih i na forumu plaho, samo saljite podatke na pp, ako kojim slucajem budem banovan (a nije tesko da se to desi jer mrze Bosnjake patriote ovdje) neka napisu ovdje javno e-mail pa neka i lazni kreiraju javit cu se. Eto molim vas. Dosta mi je njihovih cyber ratnika, a i takvih ko ti sto sude o nekome koga ne znaju.
-
UltraSarajevo
#55 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
za to P M ces mi vidjeti, obecajem ti, kad tad. A naravno admini sada nece reagovati..Nomo wrote:UltraSarajevo wrote:Ja sam zapravo ateista. A nije mi problem uzvikivati tekbir, onako u inat dusmanima, ali sam dobro upoznat sa Islamom, posto sam rodjeni musliman, ali eto desavanja u zivotu i neke nedoumice su me dovele do toga da budem ateista, ne zelim se nazivati vjernikom ako se ne slazem sa svim stvarima u vjeri, zar nije tako bolje ? Bolje ateista nego licemjerni vjernik.
A da ne bude offtopic,jos jednom da pitam ne zamjeritekako doci do Zlatista
ides lijevo , pa opet lijevo , pa malo ljevlje , pa jos malo ljevlje , pa nagli zaokret u desno pa onda ravno u P svoje M odakle si i dosao
ps. sada ces primiti jednu pp
- newlevel
#56 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Kako to da zivis cijeli zivot u Sarajevu ne znas gdje se to nalazi ?
Malo mi nelogicno, zivimo u eri interneta, kreces na put a ne pogledas na google maps ( sto se kaze oPrilike) put, hmm.
Sent from my Nokia 3310
Malo mi nelogicno, zivimo u eri interneta, kreces na put a ne pogledas na google maps ( sto se kaze oPrilike) put, hmm.
Sent from my Nokia 3310
-
UltraSarajevo
#57 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Zivim na Bistriku tacnije, pa do nedavno nisam ni isao na Vraca a kamoli preko, ne zato sto nisam smio niti sta vec me jednostavno zivot tamo nije odveo, nisam imao ni potrebu ni zelju. Gledao sam na google maps tj samo preletio i onda napamet pjeske krenuo i zalutao, zato ako ima neko da samo objasni lakse mi tako..newlevel wrote:Kako to da zivis cijeli zivot u Sarajevu ne znas gdje se to nalazi ?
Sent from my Nokia 3310
- newlevel
#58 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Uzmi sad google maps, al nemoj preletiti, neg detaljno pogledaj.
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
-
TheMule
#59 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Nomo wrote:samo se vrati odakle si dosao . u P svoje M ......E //////////////pa opet tako 3 puta , pa opet u krug .UltraSarajevo wrote:Zivim na Bistriku tacnije, pa do nedavno nisam ni isao na Vraca a kamoli preko, ne zato sto nisam smio niti sta vec me jednostavno zivot tamo nije odveo, nisam imao ni potrebu ni zelju. Gledao sam na google maps tj samo preletio i onda napamet pjeske krenuonewlevel wrote:Kako to da zivis cijeli zivot u Sarajevu ne znas gdje se to nalazi ?
Sent from my Nokia 3310, zato ako ima neko da samo objasni lakse mi tako..i zalutao
ja ne otvaram pp a ludjacima je mjesto u PM . niste trebali ni izlaziti odalte . abortus majka![]()
![]()
ubij se kretenu jedan
Nomo jel se to javljas dok si na strazi na punktu kod krsta? Vise discipline, manje tipkanja na mobilni
-
jefferson
#60 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Ja sta je ovaca i vune 
-
siponja
#61 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
zima dolazi, mora se, na brdima u Bosni već snijeg pao, još ako Putin zavrne plin ko što se Čeli nada ...jefferson wrote:Ja sta je ovaca i vune
- XXS
#62 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Tri politicke opcije, pred nadolazece izbore, imaju veliki interest da se emocijonalno dramatizuje oko krsta nad Sarajevo, umjesto da se prica o katastrofalnim rezultatima i njihovom (NE)ucinku u upravljanju ove zemlje u protekle 4 godine.
SDA, SNDS i SDP. (redoslijed nije bitan)
Dodik je zavrsio svoj dio posla sa svojim hamalima, a mene ce "pravo" iznenaditi ako se ispostavi da ovaj "krstobranilac" ima dobre veze sa Shajom-crncem ili sa nekim ko za SDP zavrsava istu vrstu posla.
SDA, SNDS i SDP. (redoslijed nije bitan)
Dodik je zavrsio svoj dio posla sa svojim hamalima, a mene ce "pravo" iznenaditi ako se ispostavi da ovaj "krstobranilac" ima dobre veze sa Shajom-crncem ili sa nekim ko za SDP zavrsava istu vrstu posla.
-
alzu1977
#63 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Čovjek fino napiše šta je vidio gore, riječ je o onom Ninu Aličkoviću iz AntiDaytona, da ne bi neko od raje otišao gore jer im je napravljena sačekuša, a vi ko gomila idiota se šprdate s tim.
Što i nije čudno s obzirom da jedan retardirani konj mrtav hladan napisa da mrzi sda, kava god da je, od četnika koji su poklali 200 000 ljudi. Fuj, kakva stoka od ljudi.
Btw, oni momci od neku noć su izgleda i jučer tokom dana bili i malo ga lupali macolama...

http://www.avaz.ba/clanak/137223/report ... a-zlatistu
Što i nije čudno s obzirom da jedan retardirani konj mrtav hladan napisa da mrzi sda, kava god da je, od četnika koji su poklali 200 000 ljudi. Fuj, kakva stoka od ljudi.
Btw, oni momci od neku noć su izgleda i jučer tokom dana bili i malo ga lupali macolama...
http://www.avaz.ba/clanak/137223/report ... a-zlatistu
- Sodom1
#64 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Kako ne mogu ove price duge cJevi folovi golovi ko da se toga bojimo.
Ovo mi je ostalo i urezano u pamcenju kad je onaj govno od komesara USK-a isto govorio skupstinarima kad su bili oni protesti u februaru martu, da se nesto dogovore kao podhitno kao srpska policija oko Mrkonjica pregleda auta isto s dugim cJevima , brsle mrljavi. Kao da se narod boji srba
Ovo mi je ostalo i urezano u pamcenju kad je onaj govno od komesara USK-a isto govorio skupstinarima kad su bili oni protesti u februaru martu, da se nesto dogovore kao podhitno kao srpska policija oko Mrkonjica pregleda auta isto s dugim cJevima , brsle mrljavi. Kao da se narod boji srba
-
augustini45
#65 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
i da se 'nako progura do kamere i obrati masama "JA SAM OVDJE SLUCAJNO!"siponja wrote:jedini spas je da navrati Slučajni ProlaznikNomo wrote:ovaj bakir alijin postao postao predmet zajebancije veci i od dodika i od majkicke i od ....cak je onnog vlakija premasio . tako mu i treba . 30 godina imao u ratu , visok jak ko bik a on se sakrivao u trezoru banke . i savjetovao oca . i poslije rata vedri i oblaci , laye i petlja , mulja i valja , skriva i bogati se . uvlaci se turcima u supak , pravi od nas turske vazale i pravi nam palestinski geto gdje ce nas rokati raketama a mi njiHa kamenjima . jebem ti sunce zarko , boze dragi oslobodi nas Bakira i SDA. oslobodi nas tog zla ako imalo srca imas .
..a, jes' se bio usro, kad onomad aljo ode na svoj dogovoreni randevu sa kukijem, izrezirani.. a slucajni "pune gace" pa se fataj medija i nazor obracanja u kameru..al' eto, "slucajni" jos uvijek vedri i oblaci..sta mu je stranka za ove izbore??..jel' "bosnjacka" ili je "multi-kulti"..??..saljite dodu "brzojav" da nam javne haber u kojim je nitama "slucajni" i njegova "stranka"..
-
Zastavnik_dzemo
#66 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
ljudi nije zajebancija .... duge cijevi su na svim prilazima gradu sa srpske strane, zaustavljaju raju i pitaju jesi li musliman i gdje ides? onda pretresaju auto, pisu cak i ako ti tespih nadju ... jaran sa pala mi kaze da se oni po mjesnim zajednicama organizuju, savjetovano im je da otkopaju oruzje .... uglavnom ne sprema se nista dobro ...
- shibonja
#67 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Imal koja slika i jesul u fantomkama 
-
Zastavnik_dzemo
#68 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
zasad je sve u tajnosti .... evo sad se s haverom cuo kaze najavljeno im jutros da ce na pale doci 200 šlepera iz srbije, al niko ne zna sta je u njima
- shibonja
#69 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Zastavnik_dzemo wrote:zasad je sve u tajnosti .... evo sad se s haverom cuo kaze najavljeno im jutros da ce na pale doci 200 šlepera iz srbije, al niko ne zna sta je u njima
Banane,sad mi jaran javio
-
Zastavnik_dzemo
#71 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
ne bi se ja zajebavo .... sad gledam iz svog doma na pofalicima, sa zlatista proviruju tenkovske cijevi
- shibonja
#72 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Javlja mi prijatelj iz BG,rezervisti jutros masovno dobijaju pozive,VP vozila kruze non stop 
- macmoodan
#73 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Na OSM-u se spominju Velušići.
- sinuhe
#74 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Jos nijedan rat nije poceo preko noci.
- shibonja
#75 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Rudari iz Zenice i Tuzle dolaze sa autobusima na mirne proteste zbog krsta na Zlatistu,ispred parlamenta su vec stotine mirnih demonstranata koji ih cekaju,,