Prijava (Login) na Sa-X

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
pustopoljina

#1 Prijava (Login) na Sa-X

Post by pustopoljina »

mozzila
dakle,prijavim se na sa-x forum.
slijedeci klik bi bilo: tvoji postovi
-odjavljena sam
prijavim se ponovo
slijedeci klik (bilo sta-aktivne teme,moji postovi itd.)
-odjavljena sam.
nekako uspijem iz nekog puta doci do svojih postova i cak otvoriti odgovor- klikni "posalji": odjavljena sam.
sve ispocetka.
uzmem chroome
ista stvar.
(druge stranice gdje moram biti prijavljena mi rade kao i obicno).
JE LI DO MENE ILI DO SA-X?
DO CEGA JE?
(izvinjavam se ako vec postoji tema-ali zbog gore navedenog slucaja-nisam mogla koristiti pretrazivac).
Big Boy
Location: Sve bitke u životu služe da nas nečemu nauče - uključujući i one koje gubimo.

#2 Re: Prijava (Login) na Sa-X

Post by Big Boy »

Jesi probala obrisati "kolacice" (cookies) ? Imas i skroz dole desno na Sa-X forumu opciju " Delete all board cookies".
pustopoljina

#3 Re: Prijava (Login) na Sa-X

Post by pustopoljina »

Big Boy wrote:Jesi probala obrisati "kolacice" (cookies) ? Imas i skroz dole desno na Sa-X forumu opciju " Delete all board cookies".
jesam.
i jos sam poslije onemogucila net.framework na mozzili -po savjetu...ali nema razlike.
na chroome nemam pojma gdje se nalaze ekstenzije - evo nadjoh -sve je na suprotnoj strani nego kod mozzile- ali tu i nemam nista instalirano).
da bih napisala ovaj post-moram se nekoliko puta prijaviti :-)
duboka_misao

#4 Re: Prijava (Login) na Sa-X

Post by duboka_misao »

dobro si ti jos, ja napishem post ,idem na posalji i nestane mi citav post bude sve prazno i tako vise puta, onda ja probam da se odjavim pa prijavim, e onda jos gore bude jer mi isto tako neda da se prijavim opet cim upishem user i pass i kliknem prijava ono ga izbrise i neda mi login :?
pustopoljina

#5 Re: Prijava (Login) na Sa-X

Post by pustopoljina »

evo, ravnih 6 puta da bih napisala- jest, tako je! :D
IE ne koristim, na ratnoj smo nozi...a vidim da nije do browsera...dok su kod tebe drugi u pitanju.
da nas nije kakav najnoviji malware/spyware napao? sinoc sam dvaput provrtila antivirus,ali nije nista nasao...
sto se tice gubljenja CITAVOG posta- pa meni kad se vratim unazad- ugl. sve ostane zapisano,
ali kad napisem veci post- kao vazno mi- nikad ne klikam POSALJI, prije nego oznacim sve i kopiram.
luckylaka

#6 Re: Prijava (Login) na Sa-X

Post by luckylaka »

duboka_misao wrote:dobro si ti jos, ja napishem post ,idem na posalji i nestane mi citav post bude sve prazno i tako vise puta, onda ja probam da se odjavim pa prijavim, e onda jos gore bude jer mi isto tako neda da se prijavim opet cim upishem user i pass i kliknem prijava ono ga izbrise i neda mi login :?
isto mi se desava vec par puta,ali sto je jos gore ne obracam paznju na to nego napisem post kliknem na,,posalji,,i cekam odgovor kad ono moj post nije ni otisao i jos prazan :-)
NEOPLAN

#7 Re: Prijava (Login) na Sa-X

Post by NEOPLAN »

Meni svako malo izbacuje ERROR....kao stranica nedostupna, "Too many connections"....i isto mi se desava kad napisem poruku da kad kliknem "posalji" ponovo otvori prazan Write box....

A o sporosti rada da i ne govorim, zaista sporo ide.....nije ni do racunara ni do konekcije (LOL XDSL 4MB)...

I da, ako se moze nastimati da kad na pocetnoj strani foruma kliknem poslednji post u nekoj temi, da me prebacuje na poslednji post te teme a ne na prvu stranicu teme....

Browser: IE7 i Google Chrome, isto na oba...
pustopoljina

#8 Re: Prijava (Login) na Sa-X

Post by pustopoljina »

to sa "too many connections" je zbog totalno loseg servera na kojem je sax.
Sunrise00

#9 Re: Prijava (Login) na Sa-X

Post by Sunrise00 »

NEOPLAN wrote:Meni svako malo izbacuje ERROR....kao stranica nedostupna, "Too many connections"....i isto mi se desava kad napisem poruku da kad kliknem "posalji" ponovo otvori prazan Write box....

A o sporosti rada da i ne govorim, zaista sporo ide.....nije ni do racunara ni do konekcije (LOL XDSL 4MB)...

I da, ako se moze nastimati da kad na pocetnoj strani foruma kliknem poslednji post u nekoj temi, da me prebacuje na poslednji post te teme a ne na prvu stranicu teme....

Browser: IE7 i Google Chrome, isto na oba...
Image ova ikonica cuda cini :oops: :D
NEOPLAN

#10 Re: Prijava (Login) na Sa-X

Post by NEOPLAN »

Da cini cuda....ali je prije bilo kad se klikne na naslov teme da te odma baca na posljednji post, jbg tesko mi se naviknuti na klikanje na malu ikonicu....
starii

#11 Re: Prijava (Login) na Sa-X

Post by starii »

sa-x je ovih zadnji deset dana izuzetno spor,stranica sa otvara po pet minuta.-.il se pojavi too many connections..error etc..a da ne govorim da je problem sa prijavom na forum gotov svaki dan da se mora covjek prijavljivati...
pustopoljina

#12 Re: Prijava (Login) na Sa-X

Post by pustopoljina »

znaci moj kompic je zdravo i dobro :)
pa sto ne poprave oni malo ovaj sax-gdje cu ja galamiti :D
HomeArt

#13 Re: Prijava (Login) na Sa-X

Post by HomeArt »

pustopoljina wrote:znaci moj kompic je zdravo i dobro :)
pa sto ne poprave oni malo ovaj sax-gdje cu ja galamiti :D
Ma dobar im je server nego dosadno djeci pa ih lupaju DDos-om cesto :D
mayab

#14 Re: Prijava (Login) na Sa-X

Post by mayab »

I gdje su nam avatari??? :mrgreen:
Post Reply