Prijava (Login) na Sa-X
- pustopoljina
#1 Prijava (Login) na Sa-X
mozzila
dakle,prijavim se na sa-x forum.
slijedeci klik bi bilo: tvoji postovi
-odjavljena sam
prijavim se ponovo
slijedeci klik (bilo sta-aktivne teme,moji postovi itd.)
-odjavljena sam.
nekako uspijem iz nekog puta doci do svojih postova i cak otvoriti odgovor- klikni "posalji": odjavljena sam.
sve ispocetka.
uzmem chroome
ista stvar.
(druge stranice gdje moram biti prijavljena mi rade kao i obicno).
JE LI DO MENE ILI DO SA-X?
DO CEGA JE?
(izvinjavam se ako vec postoji tema-ali zbog gore navedenog slucaja-nisam mogla koristiti pretrazivac).
dakle,prijavim se na sa-x forum.
slijedeci klik bi bilo: tvoji postovi
-odjavljena sam
prijavim se ponovo
slijedeci klik (bilo sta-aktivne teme,moji postovi itd.)
-odjavljena sam.
nekako uspijem iz nekog puta doci do svojih postova i cak otvoriti odgovor- klikni "posalji": odjavljena sam.
sve ispocetka.
uzmem chroome
ista stvar.
(druge stranice gdje moram biti prijavljena mi rade kao i obicno).
JE LI DO MENE ILI DO SA-X?
DO CEGA JE?
(izvinjavam se ako vec postoji tema-ali zbog gore navedenog slucaja-nisam mogla koristiti pretrazivac).
- Big Boy
- Location: Sve bitke u životu služe da nas nečemu nauče - uključujući i one koje gubimo.
#2 Re: Prijava (Login) na Sa-X
Jesi probala obrisati "kolacice" (cookies) ? Imas i skroz dole desno na Sa-X forumu opciju " Delete all board cookies".
- pustopoljina
#3 Re: Prijava (Login) na Sa-X
jesam.Big Boy wrote:Jesi probala obrisati "kolacice" (cookies) ? Imas i skroz dole desno na Sa-X forumu opciju " Delete all board cookies".
i jos sam poslije onemogucila net.framework na mozzili -po savjetu...ali nema razlike.
na chroome nemam pojma gdje se nalaze ekstenzije - evo nadjoh -sve je na suprotnoj strani nego kod mozzile- ali tu i nemam nista instalirano).
da bih napisala ovaj post-moram se nekoliko puta prijaviti
-
duboka_misao
#4 Re: Prijava (Login) na Sa-X
dobro si ti jos, ja napishem post ,idem na posalji i nestane mi citav post bude sve prazno i tako vise puta, onda ja probam da se odjavim pa prijavim, e onda jos gore bude jer mi isto tako neda da se prijavim opet cim upishem user i pass i kliknem prijava ono ga izbrise i neda mi login 
- pustopoljina
#5 Re: Prijava (Login) na Sa-X
evo, ravnih 6 puta da bih napisala- jest, tako je! 
IE ne koristim, na ratnoj smo nozi...a vidim da nije do browsera...dok su kod tebe drugi u pitanju.
da nas nije kakav najnoviji malware/spyware napao? sinoc sam dvaput provrtila antivirus,ali nije nista nasao...
sto se tice gubljenja CITAVOG posta- pa meni kad se vratim unazad- ugl. sve ostane zapisano,
ali kad napisem veci post- kao vazno mi- nikad ne klikam POSALJI, prije nego oznacim sve i kopiram.
IE ne koristim, na ratnoj smo nozi...a vidim da nije do browsera...dok su kod tebe drugi u pitanju.
da nas nije kakav najnoviji malware/spyware napao? sinoc sam dvaput provrtila antivirus,ali nije nista nasao...
sto se tice gubljenja CITAVOG posta- pa meni kad se vratim unazad- ugl. sve ostane zapisano,
ali kad napisem veci post- kao vazno mi- nikad ne klikam POSALJI, prije nego oznacim sve i kopiram.
- luckylaka
#6 Re: Prijava (Login) na Sa-X
isto mi se desava vec par puta,ali sto je jos gore ne obracam paznju na to nego napisem post kliknem na,,posalji,,i cekam odgovor kad ono moj post nije ni otisao i jos prazanduboka_misao wrote:dobro si ti jos, ja napishem post ,idem na posalji i nestane mi citav post bude sve prazno i tako vise puta, onda ja probam da se odjavim pa prijavim, e onda jos gore bude jer mi isto tako neda da se prijavim opet cim upishem user i pass i kliknem prijava ono ga izbrise i neda mi login
- NEOPLAN
#7 Re: Prijava (Login) na Sa-X
Meni svako malo izbacuje ERROR....kao stranica nedostupna, "Too many connections"....i isto mi se desava kad napisem poruku da kad kliknem "posalji" ponovo otvori prazan Write box....
A o sporosti rada da i ne govorim, zaista sporo ide.....nije ni do racunara ni do konekcije (LOL XDSL 4MB)...
I da, ako se moze nastimati da kad na pocetnoj strani foruma kliknem poslednji post u nekoj temi, da me prebacuje na poslednji post te teme a ne na prvu stranicu teme....
Browser: IE7 i Google Chrome, isto na oba...
A o sporosti rada da i ne govorim, zaista sporo ide.....nije ni do racunara ni do konekcije (LOL XDSL 4MB)...
I da, ako se moze nastimati da kad na pocetnoj strani foruma kliknem poslednji post u nekoj temi, da me prebacuje na poslednji post te teme a ne na prvu stranicu teme....
- pustopoljina
#8 Re: Prijava (Login) na Sa-X
to sa "too many connections" je zbog totalno loseg servera na kojem je sax.
- Sunrise00
#9 Re: Prijava (Login) na Sa-X
NEOPLAN wrote:Meni svako malo izbacuje ERROR....kao stranica nedostupna, "Too many connections"....i isto mi se desava kad napisem poruku da kad kliknem "posalji" ponovo otvori prazan Write box....
ova ikonica cuda cini - NEOPLAN
#10 Re: Prijava (Login) na Sa-X
Da cini cuda....ali je prije bilo kad se klikne na naslov teme da te odma baca na posljednji post, jbg tesko mi se naviknuti na klikanje na malu ikonicu....
- starii
#11 Re: Prijava (Login) na Sa-X
sa-x je ovih zadnji deset dana izuzetno spor,stranica sa otvara po pet minuta.-.il se pojavi too many connections..error etc..a da ne govorim da je problem sa prijavom na forum gotov svaki dan da se mora covjek prijavljivati...
- pustopoljina
#12 Re: Prijava (Login) na Sa-X
znaci moj kompic je zdravo i dobro 
pa sto ne poprave oni malo ovaj sax-gdje cu ja galamiti
-
HomeArt
#13 Re: Prijava (Login) na Sa-X
Ma dobar im je server nego dosadno djeci pa ih lupaju DDos-om cestopustopoljina wrote:znaci moj kompic je zdravo i dobro
- mayab
#14 Re: Prijava (Login) na Sa-X
I gdje su nam avatari???