imam prijateljicu koju smatram naj ali bas najboljom...znamo se od pelena...rat nas razdvojio i nakon rata se opet nasle u istom gradu i naravno priajteljstvo je samo postalo jos cvrsce i ljepse! dakle, shvatate da sam sa njom prosla i sito i reseto, malo je reci da smo kao sestre jedna drugoj.
i tako uzdnje vrijeme zahladnili odnosi. stvar je u tome da je ona mene prestala zvati. ja nazovem jednom pa izadjemo, pa nazovem opet, tj zovnem je da idemo vani...ali ona nikako u zadnje vrijeme. i sad, dodje Nova Godina, ona ode u drugi grad na slavlje ja nisam htjela da idem, vidimo se mi 7 dana prije Nove, i ona meni kaze zovem te u cetvrtak da e vidimo eto prije nego ona ode. naravno nije znvala, i hajd ja ocekujem nazvace kad se vrati al nista. ni traga ni glasa. ja ipak mislim da kad odes negdje pa se vratis valjda nazoves drage osobe pa se javis da si stigao i td..
elem, tako necu vala ni ja da zovem ,al opet da ne bih kvarila sve zovnem je ja opet i izadjemo mi vani najnormalnije kao da nista nije bilo. ja onako uprici ubacim u polu-sali "pa ti ni da nazoves" a ona kao iz topa, "nisi ni ti zvala". kao ja sam nju trebala zvati da vidim jel dosla sa puta, eto nisam se brinula je li ziva isl...
znam da sam smorila sa ovim postom, ali eto...za mene je ovo problem pa ako neko ima neki konstruktivni savjet nek pomogne ako moze. sta da radim? ne javljati joj se i praviti se luda, ili...? ali fakat me boli ovakav prekid prijateljstva koje mi puno znaci?
hvala svima unaprijed na pomoci