Prijateljstvo nakon veze

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

zelenashica

#101 Re: Prijateljstvo nakon veze

Post by zelenashica »

lolita_xx wrote:
mišica wrote:nemoj tako nije sex žalost :D neke on i obraduje :lol: :lol: :lol:
pa sve zavisi kako je bilo u vezi :D
pa normalno..preduslov su bar lijepa sjećanja....pa eto nije zgoreg obnoviti ih :lol:[/quote]
:lol: :lol: :lol:[/quote]
..vidiš ideja o prijateljstvu nakon veze uopšte nije loša :-) ...mogla bi malo danas procunjati po spomenaru..možda nađem nekog za obnoviti sjećanja
:lol: :lol: :lol: :lol:
lolita_xx

#102 Re: Prijateljstvo nakon veze

Post by lolita_xx »

ne znam, kod mene nista nije bilo toliko dobro da bih obnavljala sjecanja :D
chuchumbamayumbe

#103 Re: Prijateljstvo nakon veze

Post by chuchumbamayumbe »

Kako god, uvijek se vrtimo oko one moje recenice s pocetka...
"Na prijateljskoj utakmici se zabije najvise golova!".
zelenashica

#104 Re: Prijateljstvo nakon veze

Post by zelenashica »

chuchumbamayumbe wrote:Kako god, uvijek se vrtimo oko one moje recenice s pocetka...
ta ti je dobra.... :lol: samo ja ne bi da budem golman :lol:
njegica

#105 Re: Prijateljstvo nakon veze

Post by njegica »

Kjajević Majko wrote:"Ne ukaljani prijateljski odnosi bez ijedne upitne misli" nisu nikad postojali, niti će (bar u muško-ženskim prijateljstvima). :-)

Uostalom šta ti znači, ne ukaljani? Prijateljstvo bez prethodnog sexa?
Prijateljstvo je kad nekoga dobro upoznaš i zavoliš to što upoznaš, kad si siguran da se možeš na nekoga osloniti. Iz površnih veza zato i nema prijateljstva.
Strast se može kontrolirati ili bar izbjeći. :D
Majko, Majko :-D , odmah prljave misli, nisam mislila da je sex ukaljao odnos, nego sve drugo
što valjda ide uz prekid, a to je neki postupak koji pravi prijatelj/ica ne bi napravio i doveo do
te situacije, ili loše riječi, varanje, laganje, itd. Zato kažem da nema upitnih misli, znači misli vezane
za tu osobu ne treba ni tumačiti jer su "čiste", obostrano.

Slažem se s tvojim stavovima, bravo majstore. :-D
Josip

#106 Re: Prijateljstvo nakon veze

Post by Josip »

nema baš tu nekog prijateljstva, možda ako se hodalo dva, uvrh glave tri tjedna. ali ako je se bilo duže, k tome još jedno od njih bilo do ušiju zaljubljeno......

ne znam. onda preostaje samo đe si , šta ima kod tebe i piči dalje.
Last edited by Josip on 07/08/2008 18:28, edited 1 time in total.
burek_in_space

#107 Re: Prijateljstvo nakon veze

Post by burek_in_space »

Nema nista od tog prijateljstva.Uvijek postoji neka namjera ili nada jednog od bivsih partnera da bi se moglo nesto,opet,desiti.Ne zelim nijednoj zlo,ali daleko od toga da bih mogao biti pravi iskreni prijatelj,pogotovo da mi dodje i pita me za neki "ljubavni"savjet.Mislim..pfff...
scooter21ba

#108 Re: Prijateljstvo nakon veze

Post by scooter21ba »

mišica wrote:
chuchumbamayumbe wrote:Kako god, uvijek se vrtimo oko one moje recenice s pocetka...
ti neces biti golman ti ces biti vratarka :D
zelenashica

#109 Re: Prijateljstvo nakon veze

Post by zelenashica »

scooter21ba wrote:
mišica wrote:
ti neces biti golman ti ces biti vratarka :D
pa sve zavisi ko "puca" :lol:
starii

#110 Re: Prijateljstvo nakon veze

Post by starii »

prije šest mjeseci sam prekinuo sa djevojkom, ostali smo više manje prijatelji.... i nakon par mjeseci ona je pocela da mi salje poruke, tipa hajmo na brzinsku kafu, hladno mi je hoces li me ugrijati, etc...na kraju se opet sve svodilo da se na prijateljskoj utakmici zabije najvise golova :thumbup:
zelenashica

#111 Re: Prijateljstvo nakon veze

Post by zelenashica »

ma sve je ok.....ali samo treba paziti da neke strana opet ne bude povrijeđena....normalno ako i jedna i druga pristaje na sex(bez posebnih obaveza)....ali ako jedna strana se nada da će iz tog opet početi neka ozbiljnija veza onda je to bolje ne počinjati
fa84

#112 Re: Prijateljstvo nakon veze

Post by fa84 »

potpisujem
manje vise uvijek je to sa jedne strane samo iskreno prijateljstvo a sa druge strane zelja da se izglade odnosi i pomiri
tako da po meni je bolje ne upustati se u to, jer ce na kraju jedna strana opet da izvisi ;)
a znam da mnogi razmisljaju na taj nacin, neka je pored mene u bilo kojem obliku, bilo prijatelj ili sto vec
scooter21ba

#113 Re: Prijateljstvo nakon veze

Post by scooter21ba »

mišica wrote:
scooter21ba wrote: ti neces biti golman ti ces biti vratarka :D
pa sve zavisi ko "puca" :lol:
spic igraci :D
Frutek

#114 Re: Prijateljstvo nakon veze

Post by Frutek »

fa84 wrote: a znam da mnogi razmisljaju na taj nacin, neka je pored mene u bilo kojem obliku, bilo prijatelj ili sto vec
To je mučenje buraz! I shvatam da mnogi tako rezonuju, al treba biti načisto sam sa sobom! Ako misliš da od tog nema više ništa, treba naći volje da se to okonča...to znači, nema poziva, sms-ova, msn-a itd. itd. Ja sam tako prije radio pa samo produžavao agoniju, sad s bivšom sam isključio sve kontakte i vrlo brzo to dolazi na svoje (da ima kontakta, to bi se samo produžavalo, a svjestan sam da ta veza nema perspektivu), tako da nema poente lagat sam sebe, u suprotnom je to čisti mazohizam i želja za nekim igricama (tipa - nek se nešto dešava)...
fa84

#115 Re: Prijateljstvo nakon veze

Post by fa84 »

Frutek wrote:
fa84 wrote: a znam da mnogi razmisljaju na taj nacin, neka je pored mene u bilo kojem obliku, bilo prijatelj ili sto vec
To je mučenje buraz! I shvatam da mnogi tako rezonuju, al treba biti načisto sam sa sobom! Ako misliš da od tog nema više ništa, treba naći volje da se to okonča...to znači, nema poziva, sms-ova, msn-a itd. itd. Ja sam tako prije radio pa samo produžavao agoniju, sad s bivšom sam isključio sve kontakte i vrlo brzo to dolazi na svoje (da ima kontakta, to bi se samo produžavalo, a svjestan sam da ta veza nema perspektivu), tako da nema poente lagat sam sebe, u suprotnom je to čisti mazohizam i želja za nekim igricama (tipa - nek se nešto dešava)...
e pa i ja sam za to da se prekinu kontakti i tako sprijeci sve sto ce kasnije doci,htjeli mi to ili ne
zato kada nemas kontakta, mirna glava i sve ti ravno do mora
dlfo

#116 Re: Prijateljstvo nakon veze

Post by dlfo »

Znaci naravoucenje je.. :D :D :D :D
Post Reply