pa normalno..preduslov su bar lijepa sjećanja....pa eto nije zgoreg obnoviti ihlolita_xx wrote:pa sve zavisi kako je bilo u vezimišica wrote:nemoj tako nije sex žalostneke on i obraduje
![]()
![]()
..vidiš ideja o prijateljstvu nakon veze uopšte nije loša
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
pa normalno..preduslov su bar lijepa sjećanja....pa eto nije zgoreg obnoviti ihlolita_xx wrote:pa sve zavisi kako je bilo u vezimišica wrote:nemoj tako nije sex žalostneke on i obraduje
![]()
![]()
ta ti je dobra....chuchumbamayumbe wrote:Kako god, uvijek se vrtimo oko one moje recenice s pocetka...
"Na prijateljskoj utakmici se zabije najvise golova!".
Majko, MajkoKjajević Majko wrote:"Ne ukaljani prijateljski odnosi bez ijedne upitne misli" nisu nikad postojali, niti će (bar u muško-ženskim prijateljstvima).
Uostalom šta ti znači, ne ukaljani? Prijateljstvo bez prethodnog sexa?
Prijateljstvo je kad nekoga dobro upoznaš i zavoliš to što upoznaš, kad si siguran da se možeš na nekoga osloniti. Iz površnih veza zato i nema prijateljstva.
Strast se može kontrolirati ili bar izbjeći.
ti neces biti golman ti ces biti vratarkamišica wrote:ta ti je dobra....chuchumbamayumbe wrote:Kako god, uvijek se vrtimo oko one moje recenice s pocetka...
"Na prijateljskoj utakmici se zabije najvise golova!".samo ja ne bi da budem golman
pa sve zavisi ko "puca"scooter21ba wrote:ti neces biti golman ti ces biti vratarkamišica wrote:ta ti je dobra....chuchumbamayumbe wrote:Kako god, uvijek se vrtimo oko one moje recenice s pocetka...
"Na prijateljskoj utakmici se zabije najvise golova!".samo ja ne bi da budem golman
spic igracimišica wrote:pa sve zavisi ko "puca"scooter21ba wrote: ti neces biti golman ti ces biti vratarka
To je mučenje buraz! I shvatam da mnogi tako rezonuju, al treba biti načisto sam sa sobom! Ako misliš da od tog nema više ništa, treba naći volje da se to okonča...to znači, nema poziva, sms-ova, msn-a itd. itd. Ja sam tako prije radio pa samo produžavao agoniju, sad s bivšom sam isključio sve kontakte i vrlo brzo to dolazi na svoje (da ima kontakta, to bi se samo produžavalo, a svjestan sam da ta veza nema perspektivu), tako da nema poente lagat sam sebe, u suprotnom je to čisti mazohizam i želja za nekim igricama (tipa - nek se nešto dešava)...fa84 wrote: a znam da mnogi razmisljaju na taj nacin, neka je pored mene u bilo kojem obliku, bilo prijatelj ili sto vec
e pa i ja sam za to da se prekinu kontakti i tako sprijeci sve sto ce kasnije doci,htjeli mi to ili neFrutek wrote:To je mučenje buraz! I shvatam da mnogi tako rezonuju, al treba biti načisto sam sa sobom! Ako misliš da od tog nema više ništa, treba naći volje da se to okonča...to znači, nema poziva, sms-ova, msn-a itd. itd. Ja sam tako prije radio pa samo produžavao agoniju, sad s bivšom sam isključio sve kontakte i vrlo brzo to dolazi na svoje (da ima kontakta, to bi se samo produžavalo, a svjestan sam da ta veza nema perspektivu), tako da nema poente lagat sam sebe, u suprotnom je to čisti mazohizam i želja za nekim igricama (tipa - nek se nešto dešava)...fa84 wrote: a znam da mnogi razmisljaju na taj nacin, neka je pored mene u bilo kojem obliku, bilo prijatelj ili sto vec