Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sumiko wrote:A nekad, jednostavno prepozna sjaj u mojim ocima, uzvrati mi istim pogledom i bez ikakvih pretenzija i okolnih supljaka zavrsimo u krevetu. Naravno da je u pocetku bilo neobicno postaviti sve na svoje mjesto, ali smo uspjeli.
Ja licno, kao ni on, ne moram nekoga voljeti ludo da bih uzivala u sexu. A opet, ne mogu ni leci sa nekim ko mi je nepoznat i pred kim ne mogu biti opustena. I nikad se recimo nije desilo da se probudimo zajedno nakon "lude noci". Bude predobar sex, cmoknemo se u obraz i hajd' vozdra, cujemo se. Cak me naucio gomilu stvari o muskom tijelu, ili mi prenosio znanje pokupljeno od drugih zena, to je cak cesto bio sex edukativnog karaktera
jebemti, dje ja zivim toozla jarane, vidis li kako se druzi
.....hoces da ti kupim patku..... .....da i mi budemo malo moderni......
kakva patka bolan, dosta je brod ostala sam ti duzna posjetu
i ako moze bez cmakanja u obraz -- strogo edukativno
sumiko wrote:A nekad, jednostavno prepozna sjaj u mojim ocima, uzvrati mi istim pogledom i bez ikakvih pretenzija i okolnih supljaka zavrsimo u krevetu. Naravno da je u pocetku bilo neobicno postaviti sve na svoje mjesto, ali smo uspjeli.
.....kakvog si ti putera vaspitala za svoje potrebe.... ....cuj nije znao staviti stvar na/u svoje mjesto..... .....al' haj', vrijeme lijeci sve pa cak i neznanje i neiskustvo.......
.....kakvog si ti putera vaspitala za svoje potrebe.... ....cuj nije znao staviti stvar na/u svoje mjesto..... .....al' haj', vrijeme lijeci sve pa cak i neznanje i neiskustvo.......
dawn_upon_dawn wrote:jesu li oni study partners ili fu*k buddies? ili cudan miks iz perspektive.... srednje generacije isto zvuci malo... carry bradshaw-no
CiCiban wrote:
can I ask lil pitanjE ..veoma vazno za vejiku sliku ? sta je sa ostalim prijateljicama tvojih prijatelja, cijelo to vrijeme
faja
Evo npr, za ovog gore opisanog - imao je sex sa vecinom prijateljica (i svojih, i mojih). Sa bas bliskim prijateljicama sam uvijek o tome otvoreno pricala, razmjenjivale iskustva i sl. Mislim, sta Sex je u pitanju, zar je to nesto tako strasno Koristi frajer kondome, zgodan, uvijek cist i mirise - ostalo me ne zanima
to nije ni prijateljstvo ni veza, thAT'S The__Game ili slag oba kolaca..
kao ona teta i ciko izZ oPaSssnih veeza
a kremsnita je bljak bez lisnatog