prijateljstvo ili nesto vise?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
duje1

#1 prijateljstvo ili nesto vise?

Post by duje1 »

Ovako. Molio bih vas za normalne komentare, barem da dobijem 2-3 normalna odgovora. Ja sam iz Travnika ako vam nesto znaci haha :)
Situacija je ovakva. Dakle, idem na faks,ugl stvar je u tome sto sam hajmo rec upozno jednu djevojku. Znao sam je od prije iz vidjenja i o kome se radi ali nikad nikakvog posebnog kontakta nije bilo izmedju nas, nit sam ja nesto u nju zaljubljen a niti je ona ikad bila buduci da se i nismo znali. S tim da smo prije ovog dogadjaja pricali jednom se zadesili "u skolici" pa pricali o nekim ispitima i tako to, jer se ona bas kao brine za to strah je kako ce joj biti sad na prvoj godini a ja sam zavrsio prvu pa eto znam kako stvari stoje jer sam se i ja malo namucio xD.

Sad se zadesilo da smo jednom u gradu dok je ona bila sa nekim prijateljicama, sreli se i mi tj. mojih par prijatelja i one ali one znaju poprilicno moje prijatelje dok mene i ne bas toliko. Ali vec je bilo kasno za njih tako da nismo previse nesto vrijeme provodili jer su one morale nesto kuci, bilo je oko pola dvanest, al sad vrijeme nije bitno. I tako razisli smo se i ostala nas dvjoica i njih dvije...i meni je uglavnom bilo svejedno jer nisam imao nikakvo posebno razmisljanje o njoj, ono tipa da mi se svidja, iako je lijepa cura, fina i generalno super. Ali valjda se ovaj moj jaran u nju zacrto i na kraju smo onako isli u malom razmaku moj prijatelj i ona a ja ovamo sa njenom prijateljicom xD, onako meni je bilo prakticno svejedno jer nisam imao nikakvih namjera posebnih. Eh sad, mi smo se izljubili (prijateljski naravno) i otisli kucama. I desava mi se ovo. Djevojka mi se javlja na fejsu za 1 dan 2 puta. Istina da je ugl bila prica bazirana na skoli i tome sto sam ja kao godinu stariji pa znam eto sta ce i kako ce joj biti. Ali pricali smo malo i o drugim zivotnim stvarima.

Sad, u dilemi sam da li to nesto znaci ili je ona pravo zabrinuta za skolu pa se samo zbog toga nenormalno raspituje i usput da ne bude uvredljivo prica o nekimdrugim temama. Ali recimo i taj prijatelj moj i on je sa faksa i isli smo zajedno tako da je recimo i sa njim se mogla o tome raspitivati na neki nacin jer njega prakticno zna i duze od mene a ima ona jos prijatelja raznih. Tako da sam sad u velikoj dilemi. Ne znam da li da joj se javljam, mislim ako je ona za, mogli bi pokusati, nisam zaljubljen sad ali super je i nemam nista ruzno rec o njoj tako da bi se moglo pokusati, ali opet, ako nije zainteresovana, skorasnje javljanje bi moglo rezultirat dosadom pa ce me prvo stavit na offline i onda se na ljutit kad me vidi i u gradu. Tako da sad stvarno ne znam. A opet, cura mi se 2 puta javila prva, i sad ako je zainteresovana bilo bi joj sigurno drago i vjerovatno joj glupo opet se javiti prva a ako se u tom slucaju ne bih javio, onda bi joj mozda bilo i krivo, ne bas krivo sad ono da ne zna sta ce. Nije se ni ona sigurno u mene zaljubila jedino joj se mozda svidjam pa bi da me dobro upozna ako je do toga. Al mislim 2 puta za jedan dan se nekome javiti sa kime prije i nisi bas pricao (samo 2-3 puta uzivo), to mi je onako nedefinisano.
Last edited by duje1 on 24/08/2012 11:46, edited 1 time in total.
U-zap

#2 Re: prijateljstvo ili nesto vise?

Post by U-zap »

Pa ako ti se javila ne znaci odmah da "she wants your dick" :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3 Re: prijateljstvo ili nesto vise?

Post by Velkoski »

Jebo jarana jel' ? :roll:
Ghost_Rider_XXX

#4 Re: prijateljstvo ili nesto vise?

Post by Ghost_Rider_XXX »

1. Postoji tipka na tastaturi koja se zove Enter, kad se napravi više paragrafa lakše je za čitati.
2. Tema prožvakana na ovim stranama 732.546 puta.
3. Ko te je pustio na drugu godinu faksa, sa ovakvom (ne)pismenosti?!
4. Kakvo si ti muško koje nije u stanju da porazgovara sa djevojkom otvoreno nego tražiš mišljenje, nas, sa katedre za mrsimudologiju?!
5. Novi broj teena i cosma izlazi 1. septembra, mislim da ima dovoljno savjeta za tebe.
duje1

#5 Re: prijateljstvo ili nesto vise?

Post by duje1 »

Ne bih je je?o niti ista slicno, nisam takav tip da bi odma nesto htio. Ne kazem da mrzim sve vezano za sex, ali o tome sa njom u ovom trenutku ne razmisljam. Niti sam rekao da hoce moj dick niti ista slicno. Samo pitam da li to mozda znaci da joj se svidjam ili ni blizu. A glupo mi je sad nakon par razgovora odma danas javiti se i pitati nesto direktno, jer mozda nije ni blizu toga, da dadne neku naznaku bilo bi drugacije. A problem je to sto ne bih da sad nesto pokrecem i direktno pitam s neba pa u rebra ako ni ona nije sigurna a i nisam ja se bas toliko nalozio da mora nesto biti od toga. A znam da ukoliko je to samo neka slucajnost da bi me sigurno ruzno gledala i uvrijedila se pa i kada je vidim u gradu ili da se zadesi da opet izadjemo nekako ili se sretnemo nekim slucajem bila bi neugodna situacija.
Margita81

#6 Re: prijateljstvo ili nesto vise?

Post by Margita81 »

duje1 wrote:Ne bih je je?o niti ista slicno, nisam takav tip da bi odma nesto htio. Ne kazem da mrzim sve vezano za sex, ali o tome sa njom u ovom trenutku ne razmisljam. Niti sam rekao da hoce moj dick niti ista slicno. Samo pitam da li to mozda znaci da joj se svidjam ili ni blizu. A glupo mi je sad nakon par razgovora odma danas javiti se i pitati nesto direktno, jer mozda nije ni blizu toga, da dadne neku naznaku bilo bi drugacije. A problem je to sto ne bih da sad nesto pokrecem i direktno pitam s neba pa u rebra ako ni ona nije sigurna a i nisam ja se bas toliko nalozio da mora nesto biti od toga. A znam da ukoliko je to samo neka slucajnost da bi me sigurno ruzno gledala i uvrijedila se pa i kada je vidim u gradu ili da se zadesi da opet izadjemo nekako ili se sretnemo nekim slucajem bila bi neugodna situacija.

Mene bi ovo vise brinulo 8-)
duje1

#7 Re: prijateljstvo ili nesto vise?

Post by duje1 »

Znao sam da ce biti i takvih komentara. Mislio sam na nacin da ne trazim nekoga za jednu noc da bude avantura. Sad da se ne lazemo da se neko ponudi sam od sebe a slobodan ne znam bas da li bi odbio. Ali takve stvari se ne desavaju a ja takve osobe ne trazim tako da nije to to. O tome sam govorio. Ova ne zeli to 100%. Ali ne znam da li joj se svidjam i da li bi htjela nesto vise tipa vezu i slicno.
_Saša_

#8 Re: prijateljstvo ili nesto vise?

Post by _Saša_ »

Pa druze nemas pojma koliko je njih zavrsilo fakultet i ne da ne znaju pisati vec ni pricati!
A sto se tice ovog neiskusnog fazana:

Nemoj se previse zavlaciti razmisljajuci sta kako gdje, jednostavno je zovi na kafu pa ces vidjeti o cemu se radi i pitaj jel izasla sa tobom sto si joj drag ili sto joj trebas kao kolega.
Medjutim ako se tebi svidja poljubi je pa sta bude :), mada po mom licnom iskustvu i drugih kolega dok sam studirao, obicno se kolegice iz interesa ( svaka pomoc na faksu im je dobrodosla) priblize kolegama.
Ne razmisljaju puno o kolegama na bilo koji drugi nacin, tu su da studiraju i zavrse u roku, a za to vrijeme zabavljaju se sa nekim par godina starijim momkom koji ne studira i ima nekakakav posao (cesto kakav zgodan konobarcic iz Aquariusa i sl ;)

I jos nesto, zabavljanje sa nekim sa svog fakulteta moze biti lijepo, ali to je za mene kao da se zabavljas kolegicom sa posla, kad prekinete, ako si jos bio zaljubljen sve se zakomplikuje. Znam neke koji su i napustili faks uslijed nemogucnosti da se suoce sa emocijama a u vezi bivse/og koje moraju gledati svaki dan.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#9 Re: prijateljstvo ili nesto vise?

Post by ladyblue18 »

Opet ti :roll:

Zar ti nisi jos uvijek nevin :roll: :oops:
sa svakim novim nickom, smislis novu pricu, nismo ba do jucer cuclu imali u ustima.
Locked