http://www.index.hr/forum/default.aspx? ... idt=258875
Prijateljski Index.hr
Moderator: anex
- M-16
#1 Prijateljski Index.hr
Hajmo malo ulizivanja i price kako nas vole i navijaju za nas

- The Nightwatchman
#2 Re: Prijateljski Index.hr
voljeti nekoga ili nesto i imati trenutnu naklonost su dvije dijametralno različite stvari koje se međusobno ne isključuju.M-16 wrote:Hajmo malo ulizivanja i price kako nas vole i navijaju za nas
-
Rookie
#3 Re: Prijateljski Index.hr
Šta mislite je li index kopirao jedan bh sportski portal sa ovim naslovom?
"Sakupljač lopti" i poljska koprodukcija pokopali Maradonu(index.hr)
U originalu:
SAKUPLJAČ LOPTI I POLJACI PRESUDILI DIEGU
"Sakupljač lopti" i poljska koprodukcija pokopali Maradonu(index.hr)
U originalu:
SAKUPLJAČ LOPTI I POLJACI PRESUDILI DIEGU
- jasko_ba
#4 Re: Prijateljski Index.hr
i ja mislim da je ovo upereno protiv hrvata

- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#5 Re: Prijateljski Index.hr
Cudi me da nisu izveli "logican" zakljucak da je Zeljko Komsic kriv za sve,i da se Hrvati moraju ujediniti i podrzati "pravoga" (sta god to znacilo) Hrvata
U stvari,to i jeste poenta price,ali onako malo izmedju redova.
Bok.

U stvari,to i jeste poenta price,ali onako malo izmedju redova.
Bok.
- BSn
#6 Re: Prijateljski Index.hr
sva sreca da nije demoliran...
ako i jesu prijateljski nastrojeni, ne moraju biti mazohisti. doduse, mozemo se mi nastaviti praviti naivni, pa reci da je to djelo pojedinaca i pijanih budala... ovdje niko nikad nije kriv i uvijek su pijane budale i pojedinci, pa tako pijana omladina prebije (nekad i na smrt) povratnike u RS, huligani pale zastave po mostaru i dobacuju se kamenjem i molotovljevim koktelima, razbiju slucajno samo hr. autobus, a ljudi koji sasvim slucajno imaju duzu i rastrkanu bradu prave bombe i belaje...
cudno, fakat, da nista od toga nije nacionalno obojeno, ili da uvijek pojedinci imaju istu ideologiju kao i neke grupe, ali se nikad ne pripisuju njihova djela grupama.
sto bi rekla alka "lazi, lazi, lazi me, ti to radis najbolje"...
ako i jesu prijateljski nastrojeni, ne moraju biti mazohisti. doduse, mozemo se mi nastaviti praviti naivni, pa reci da je to djelo pojedinaca i pijanih budala... ovdje niko nikad nije kriv i uvijek su pijane budale i pojedinci, pa tako pijana omladina prebije (nekad i na smrt) povratnike u RS, huligani pale zastave po mostaru i dobacuju se kamenjem i molotovljevim koktelima, razbiju slucajno samo hr. autobus, a ljudi koji sasvim slucajno imaju duzu i rastrkanu bradu prave bombe i belaje...
cudno, fakat, da nista od toga nije nacionalno obojeno, ili da uvijek pojedinci imaju istu ideologiju kao i neke grupe, ali se nikad ne pripisuju njihova djela grupama.
sto bi rekla alka "lazi, lazi, lazi me, ti to radis najbolje"...
- nellington
#7 Re: Prijateljski Index.hr
Neki dan je na indexu bila cool scena - na jednoj margini je bila slovenačka zastava i podrška sosedima, a na drugoj srbijanska zastava i podrška komšijamaBSn wrote:sva sreca da nije demoliran...![]()
ako i jesu prijateljski nastrojeni, ne moraju biti mazohisti.
- BSn
#8 Re: Prijateljski Index.hr
nellington wrote:Neki dan je na indexu bila cool scena - na jednoj margini je bila slovenačka zastava i podrška sosedima, a na drugoj srbijanska zastava i podrška komšijamaBSn wrote:sva sreca da nije demoliran...![]()
ma ljudi su neoptereceni, za razliku od vecine "nasih" portala.
- Biggy
#9 Re: Prijateljski Index.hr
Ovonellington wrote:Neki dan je na indexu bila cool scena - na jednoj margini je bila slovenačka zastava i podrška sosedima, a na drugoj srbijanska zastava i podrška komšijamaBSn wrote:sva sreca da nije demoliran...![]()
(samo bez rezultata)

Da dodam da vec dugo citam index i moj je utisak da su jaaako naklonjeni BiH