Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- shalla
#301 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Da, igrace kombinovani tim...
- Obuca9
#302 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
»Ovdje se o toj utakmici priča kao da im je u goste dolazio Brazil. Stvarno su impresionirani igrom koju su prikazali naši. Posebno su ih impresionirali Pjanić i Džeko. Kako u medijima, tako i kod nas u svlačionici, samo o njima dvojici pričaju. Objasnio sam im da bi i oni bili kao Džeko da nisu išli u teretanu, dok je Džeko igrao lopte po ulici», kazao je kroz smijeh Vladavić.

- jazzer
#303 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Vec vidim Balju kako je odlozio harmoniku na klupu i savjetuje igracehz__semir wrote:I to izgleda sa drugim timom, te Baljićem na klupi
A ako izgube za kaznu ce im svirati u avionu
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#304 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
To nam je treći tim. Drugi tim nam je onaj koji vodi Pape. Bar tako kažu "stručnjaci"...hz__semir wrote:I to izgleda sa drugim timom, te Baljićem na klupishaqqa wrote:I to izgleda na "neutralnom" terenu...
- pirmin
#305 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Tipujem na Iran, nismo sa njima odavno razbacili.shaqqa wrote:Izgleda da u decembru igramo još jednu prijateljsku...
Sutra bi se trebalo znati više...
- Obuca9
#306 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Več se zna mogući protivnik, ali nije Iran, nego Poljskapirmin wrote:Tipujem na Iran, nismo sa njima odavno razbacili.shaqqa wrote:Izgleda da u decembru igramo još jednu prijateljsku...
- zecko_kupuz
#307 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Malo-malo pa se Vladavić javi. Čovjek maltene dođe k'o reporter, a ne povremeni reprezentativac.hz__semir wrote:»Ovdje se o toj utakmici priča kao da im je u goste dolazio Brazil. Stvarno su impresionirani igrom koju su prikazali naši. Posebno su ih impresionirali Pjanić i Džeko. Kako u medijima, tako i kod nas u svlačionici, samo o njima dvojici pričaju. Objasnio sam im da bi i oni bili kao Džeko da nisu išli u teretanu, dok je Džeko igrao lopte po ulici», kazao je kroz smijeh Vladavić.
![]()
-
mikogoago
#308 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Ova je dobra!zecko_kupuz wrote:Malo-malo pa se Vladavić javi. Čovjek maltene dođe k'o reporter, a ne povremeni reprezentativac.hz__semir wrote:»Ovdje se o toj utakmici priča kao da im je u goste dolazio Brazil. Stvarno su impresionirani igrom koju su prikazali naši. Posebno su ih impresionirali Pjanić i Džeko. Kako u medijima, tako i kod nas u svlačionici, samo o njima dvojici pričaju. Objasnio sam im da bi i oni bili kao Džeko da nisu išli u teretanu, dok je Džeko igrao lopte po ulici», kazao je kroz smijeh Vladavić.
![]()
- Baltazar_khan
#309 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
U februaru prijateljska. Vjerovatno gostujemo (a nismo odavno
) nekoj arapskoj zemlji. Iran? 
- Lakat Jebić
#310 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
iran nije arapska zemljaBaltazar_khan wrote:U februaru prijateljska. Vjerovatno gostujemo (a nismo odavno) nekoj arapskoj zemlji. Iran?
-
north
#311 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Koja će li to velesila biti da je znatiBaltazar_khan wrote:U februaru prijateljska. Vjerovatno gostujemo (a nismo odavno) nekoj arapskoj zemlji. Iran?
A što jest-jest nismo odavno sa Iranom razbacili
I ove rijetke malo jače što smo do sada igrali nije zbog naše sposobnosti, tj. "jakog lobija" koje imamo u savezu
U svakom slučaju valjda ovo zadnje nije bilo slučajno, te se nadati da će repka nastaviti i u kvalifikacijama te nas sviju obradovati
- Comrad
#312 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Evo s kim smo igrali prijateljske utakmice zadnjih 5 godina
2005
Iran
Estonija
2006
Japan
Koreja
Iran
Francuska
2007
Hrvatska
2008
Japan
Makedonija
Azerbejdzan
Bugarska
Slovenija
2009
Uzbekistan
Oman
Iran
2010
Gana
Švedska
Njemacka
Katar
Slovacka
Mislim da ipak napredujemo sto se tice prijateljskih, pogledajte 2009. godinu, ko da smo se pripremali za nekakav azijsko-africki kup.
2005
Iran
Estonija
2006
Japan
Koreja
Iran
Francuska
2007
Hrvatska
2008
Japan
Makedonija
Azerbejdzan
Bugarska
Slovenija
2009
Uzbekistan
Oman
Iran
2010
Gana
Švedska
Njemacka
Katar
Slovacka
Mislim da ipak napredujemo sto se tice prijateljskih, pogledajte 2009. godinu, ko da smo se pripremali za nekakav azijsko-africki kup.
- cyprus
#313 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Trebalo bi skoro igrat sa Crnom Gorom
Sad su visoko na fifinoj ljestvici, pa ako ih mlatnemo solidnih bodova možemo uzet
A inače se nadam utakmicama sa Andorom, San Marinom, Lihtenštajnom, Kajmanskim ostrvima... vala pun mi q jačih reprezentacija 
-
FAlonso
#314 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Pozdrav svima,nisam gledao utakmicu al sam vidio golove na net-u.Cuo sam da smo odlicno odigrali i da smo zasluzili i pobjedu sa vise golova razlike al ok.Evo upravo skidam cijelu tekmu sa jedne stranice na net-u da je pogledam na miru iako sam vidio da je danas bila repriza al sam samo uhvatio zadnjih desetak minuta,vise komentara cu moci dati nakon sto pregledam snimak.Ono sto nevalja nasoj reprezentaciji ali i narodu jeste to da se nakon neke pobjede svi dignemo kao da smo najbolji na svijetu i onda kada najvise treba u nekoj vaznoj utakmici dozivimo blamazu(tipa Francuska). Mislim da smo dosta dobro odigrali u Albaniji i da smo zasluzili pobjedu i nadam se da cemo okoncati kvale na 2 mjestu jer mislim da smo bolji ili barem podjednako jaki kao Rumunija ili Bjelorusija koja se obrukala odigravsi 0-0 sa Luksemburgom...Treba se spustiti na zemlju i odigrati sto je bolje moguce protiv narednih protivnika 
-
FAlonso
#315 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
hz__semir wrote:Več se zna mogući protivnik, ali nije Iran, nego Poljskapirmin wrote:Tipujem na Iran, nismo sa njima odavno razbacili.shaqqa wrote:Izgleda da u decembru igramo još jednu prijateljsku...
Jeste poljska protivnik ali cemo igrati sa A-2 timom(vecinom igraci iz nase lige) posto se ne radi o FIFA terminu...