Prijateljska Utakmica - IRSKA Vs BiH 26.05.2012
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#476 Re: Prijateljska Utakmica - IRSKA Vs BiH 26.05.2012
Ekipe tipa ove Irske bi se trebale dobijati, da se stekne pobjednički mentalitet i respekt u Evropi... ali hajd ti to objasni Džeki i ostalim ljenguzima 
- Jack Be Nimble
#477 Re: Prijateljska Utakmica - IRSKA Vs BiH 26.05.2012
Hajde sta dizete frku oko prijateljske koja je na kraju sezone, svi spremni za odmora, jos igraju protiv selekcija koja odlazi na EURO a oni ne. Hvala im sto su opste ustali tog jutra da se pojave na utakmici
Hvala Ircima na finoj svirci himne!
- shalla
#478 Re: Prijateljska Utakmica - IRSKA Vs BiH 26.05.2012
Čuj hvala im što su uopšte ustali, molim te reci da si sarkastičan!Jack Be Nimble wrote:Hajde sta dizete frku oko prijateljske koja je na kraju sezone, svi spremni za odmora, jos igraju protiv selekcija koja odlazi na EURO a oni ne. Hvala im sto su opste ustali tog jutra da se pojave na utakmici![]()
Treba im jbt znanje, desetine hiljada ljudi kida živce uz tv ekrane, stotine ljudi potroše dobre pare da bi im dali podršku i oni treba da se šetkaju po terenu?!? Ako im nije čast da igraju za svoju zemlju i da izgaraju svaku tekmu nemoj onda Bogati ni da se "ustaju i pojavljuju", poserem im se na taj pristup.
Yebo majku interesuje me da li ćemo ikad napraviti neki "kult" reprezentacije, da igrači razmišljaju npr. ovako:
- Ako me ne puste, otići ću u Italiju i napraviti haos i onda opet otići na Olimpijadu. U Napoliju dobro znaju da mi je reprezentacija iznad svega. Učinit ću sve da se nađem u Londonu – poručio je Cavani tokom razgovora za urugvajsku televiziju.
- Charuga
- Globalni moderator
#479 Re: Prijateljska Utakmica - IRSKA Vs BiH 26.05.2012
To je to! Utakmica sa Irskom je zavrsena a pred nama je nova utakmica, ovaj put sa Meksikom!