Prijateljska Utakmica - IRSKA Vs BiH 26.05.2012

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
ultima_palabra

#476 Re: Prijateljska Utakmica - IRSKA Vs BiH 26.05.2012

Post by ultima_palabra »

Ekipe tipa ove Irske bi se trebale dobijati, da se stekne pobjednički mentalitet i respekt u Evropi... ali hajd ti to objasni Džeki i ostalim ljenguzima :roll:
Jack Be Nimble

#477 Re: Prijateljska Utakmica - IRSKA Vs BiH 26.05.2012

Post by Jack Be Nimble »

Hajde sta dizete frku oko prijateljske koja je na kraju sezone, svi spremni za odmora, jos igraju protiv selekcija koja odlazi na EURO a oni ne. Hvala im sto su opste ustali tog jutra da se pojave na utakmici :)

Hvala Ircima na finoj svirci himne!
shalla

#478 Re: Prijateljska Utakmica - IRSKA Vs BiH 26.05.2012

Post by shalla »

Jack Be Nimble wrote:Hajde sta dizete frku oko prijateljske koja je na kraju sezone, svi spremni za odmora, jos igraju protiv selekcija koja odlazi na EURO a oni ne. Hvala im sto su opste ustali tog jutra da se pojave na utakmici :)

Hvala Ircima na finoj svirci himne!
Čuj hvala im što su uopšte ustali, molim te reci da si sarkastičan!

Treba im jbt znanje, desetine hiljada ljudi kida živce uz tv ekrane, stotine ljudi potroše dobre pare da bi im dali podršku i oni treba da se šetkaju po terenu?!? Ako im nije čast da igraju za svoju zemlju i da izgaraju svaku tekmu nemoj onda Bogati ni da se "ustaju i pojavljuju", poserem im se na taj pristup.

Yebo majku interesuje me da li ćemo ikad napraviti neki "kult" reprezentacije, da igrači razmišljaju npr. ovako:
- Ako me ne puste, otići ću u Italiju i napraviti haos i onda opet otići na Olimpijadu. U Napoliju dobro znaju da mi je reprezentacija iznad svega. Učinit ću sve da se nađem u Londonu – poručio je Cavani tokom razgovora za urugvajsku televiziju.
Charuga
Globalni moderator

#479 Re: Prijateljska Utakmica - IRSKA Vs BiH 26.05.2012

Post by Charuga »

To je to! Utakmica sa Irskom je zavrsena a pred nama je nova utakmica, ovaj put sa Meksikom!
Locked