Već se traži selektorova glava, pa vrijeme je što jest-jest, izgubiti u prvoj prijateljskoj utakmici protiv ekipe koja je učesnik EURA, u puno trenažnom procesu i na njihovom terenu, nema druge nabiti selektora nogom u guzove i odmah nači zamjenu, imamo ih fala bogu svi stali u red, samo čekaju da ih se pozove, a tek kakve reference imaju ne treba ni spominjati...
igra jeste bila loša, ali drugo poluvrijeme kada smo pali fizički, prvo nije bilo uopšte toliko loše, jer očito niko od naših igrača poslije završetka svojih prvenstava nisu čestitog treninga odradili i još kad se doda da su većina prvotimaca odigrala preko penisa, novajlije loše, ništa se drugo nije ni moglo očekivati...
Dječija je rasprava oko toga da sad ko navijači Želje i drugih klubova napadaju Sušića a navijači Sarajeva ga ko brane

...Kad je I.Osim prvi rekao da Sušić ostaje, svi su se ili skoro svi ušutili i stali sa pljuvanjem i sad nakon prve pripremne utakmice selektoru bi svi glavu stavljali na panj bez nuđenja alternative

...Sušić je dobio još jednu šansu od saveza i njenog predsjednika, tako da što se mene tiče ima i od mene kao običnog navijača podršku za ove kvalifikacije, ali
MORA izboriti odlazak na prvenstvo, inače u suprotnom noga i žestoke kritike, koliko god da je legenda kluba koji mi je u srcu...Zato stanite malo, sjetite se prijateljskih protiv Rijeke sa mikadom, Švedske sa Papetom...a onda kroz kvalifikacije je sve to puno bolje izgledalo...Kad se uzimala Bjelorusija u obje utakmice, Rumunija, odlična igra u Parizu, svi su samo svršavali na Džeku, sad kad taj isti Džeko šetkara po terenu i samo se ispucava nebu pod oblake, onda Pape nema pojma, stručno nema šta....
Ali mi na forumu znamo najbolje, kakav predsjednik saveza, selektor i bagrači...