Prijateljska u februaru
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#276 Re: Prijateljska u februaru
Fakt nakon ovoga samo lud covjek se moze nadati nekom uspjehu, ici na utakmice i slicno.....
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#277 Re: Prijateljska u februaru
Blanco wrote:Sir Charles wrote:cccccc... donijece Ciro "majstor" pobjedu iz Belgije... aj majko milaBlanco wrote:Ma jbg 2 penala im svirana,da mi je samo vidjet snimak.Ma nije vazno ako izgube jes da je malo ofirno al jbg vazno je da dobijemo Belgiju
.Evo kaze na radio da je bio nepostojeci penal
![]()
![]()
E jbg sad izgubili od Rijeke i sad nevalja nista,a kad smo pobijedili 7-0 Ciro je bio kralj,jel tako?Rekao sam naravno da je sramota izgubit od Rijeke al naravno svi ce zaboravit ovu tekmu ako se donese dobar rezultat iz Belgije,i zato mislim da je glupo govorit kako Ciro nevalja i slicno.
Da smo izgubili od Urugvaja ili cak UAE ili Katara rekao bih i ja desi se ali izgubiti od Rijeke (uz nuzno postovanje) je zajeb da nemoze biti veci.
- Sir Charles
#278 Re: Prijateljska u februaru
Blanco wrote:Sir Charles wrote:cccccc... donijece Ciro "majstor" pobjedu iz Belgije... aj majko milaBlanco wrote:Ma jbg 2 penala im svirana,da mi je samo vidjet snimak.Ma nije vazno ako izgube jes da je malo ofirno al jbg vazno je da dobijemo Belgiju
.Evo kaze na radio da je bio nepostojeci penal
![]()
![]()
E jbg sad izgubili od Rijeke i sad nevalja nista,a kad smo pobijedili 7-0 Ciro je bio kralj,jel tako?Rekao sam naravno da je sramota izgubit od Rijeke al naravno svi ce zaboravit ovu tekmu ako se donese dobar rezultat iz Belgije,i zato mislim da je glupo govorit kako Ciro nevalja i slicno.
Iskreno se nadam da se salis i da ne mislis ozbiljno ovo sto govoris....
- Blanco
#279 Re: Prijateljska u februaru
[
cccccc... donijece Ciro "majstor" pobjedu iz Belgije... aj majko mila
[/quote]
E jbg sad izgubili od Rijeke i sad nevalja nista
,a kad smo pobijedili 7-0 Ciro je bio kralj,jel tako?Rekao sam naravno da je sramota izgubit od Rijeke al naravno svi ce zaboravit ovu tekmu ako se donese dobar rezultat iz Belgije,i zato mislim da je glupo govorit kako Ciro nevalja i slicno.[/quote]
kralj? kome? tebi i takvim plitkoumnim kao ti? idi lizi mu paksu sutra u tuzlu[/quote]
e de me ti prosvijetli cobane matere ti, ja podrzavam reprezentacuju bez obzira ko je selektor,a cinjenica da je Ciro imao podrsku svih medija a Bogami i navijaca,pa ko je ispunio stadion u Zenici u 2 utakmice
cccccc... donijece Ciro "majstor" pobjedu iz Belgije... aj majko mila
kralj? kome? tebi i takvim plitkoumnim kao ti? idi lizi mu paksu sutra u tuzlu[/quote]
e de me ti prosvijetli cobane matere ti, ja podrzavam reprezentacuju bez obzira ko je selektor,a cinjenica da je Ciro imao podrsku svih medija a Bogami i navijaca,pa ko je ispunio stadion u Zenici u 2 utakmice
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#280 Re: Prijateljska u februaru
@abdulvehab i @Blanco, ... administratorovo upozorenje bi vam trebao biti dobar signal da smirite obostrane uvrede.
- Blanco
#281 Re: Prijateljska u februaru
,a kad smo pobijedili 7-0 Ciro je bio kralj,jel tako?Rekao sam naravno da je sramota izgubit od Rijeke al naravno svi ce zaboravit ovu tekmu ako se donese dobar rezultat iz Belgije,i zato mislim da je glupo govorit kako Ciro nevalja i slicno.[/quote]
Iskreno se nadam da se salis i da ne mislis ozbiljno ovo sto govoris....[/quote]
Slusaj samo govorim da sad netreba dizat veliku frku,smjenjivat selektora i slicne gluposti kako neki odmah pocnu nakon 1 slabe partije,posebno pred vaznu utakmicu sa Belgijom.Ponavljam naravno da je sramota da se izbubi od Rijeke al nemozemo sad vratit vrijheme ,vazno je odrzat dobru atmosferu pred utakmicu sa Belgijancima!!!
Iskreno se nadam da se salis i da ne mislis ozbiljno ovo sto govoris....[/quote]
Slusaj samo govorim da sad netreba dizat veliku frku,smjenjivat selektora i slicne gluposti kako neki odmah pocnu nakon 1 slabe partije,posebno pred vaznu utakmicu sa Belgijom.Ponavljam naravno da je sramota da se izbubi od Rijeke al nemozemo sad vratit vrijheme ,vazno je odrzat dobru atmosferu pred utakmicu sa Belgijancima!!!
- belafonte
#282 Re: Prijateljska u februaru
Eee ciroljupci, pozdravio vas Ciro...
Onaj sto vas jebo

Onaj sto vas jebo
Last edited by belafonte on 11/02/2009 19:55, edited 1 time in total.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#283 Re: Prijateljska u februaru
Blanco, dok je takvih kao ti (a ima vas previshe) BiH se nikada nigdje nece plasirati, svi clanovi saveza ce uzimati lovu lopatama, obezbjediti sebi deseto koljeno, a "svom" narodu ce redovno priredjivati cirkuse tipa ove utakmice, treniranja po hotelu i slicno.... Znam da ovo ne mozes ili ne zelis da shvatis, al tu ti ja ne mogu pomoci
- bijelo_dugme
#284 Re: Prijateljska u februaru
Preuzeto sa drugog foruma:
A zato je i bila kvota za BiH toliko velika, da se bosnje zalete...
Mislim da je to realno, i to bi objasnilo zasto nikom nisu dali da snima utakmicu...dakle iz dvice u keca na kladionici.. i sasa matic bi vidio o cemu se radi, rijeka u nekim finansijskim problemima, munib i kompanija svakako grabe svaki grosh.. svi su uzeli pare, osim nas navijaca, sto se bezze sikiramo i nerviramo...
A zato je i bila kvota za BiH toliko velika, da se bosnje zalete...
Last edited by bijelo_dugme on 11/02/2009 19:56, edited 1 time in total.
- bijelo_dugme
#285 Re: Prijateljska u februaru
Bas tako...Admir_1984 wrote:Blanco, dok je takvih kao ti (a ima vas previshe) BiH se nikada nigdje nece plasirati, svi clanovi saveza ce uzimati lovu lopatama, obezbjediti sebi deseto koljeno, a "svom" narodu ce redovno priredjivati cirkuse tipa ove utakmice, treniranja po hotelu i slicno.... Znam da ovo ne mozes ili ne zelis da shvatis, al tu ti ja ne mogu pomoci
- Sir Charles
#286 Re: Prijateljska u februaru
Ne bih se kladio u ovo. Hajd za medije i nekako (mada se i tu u potpunosti ne slazem), ali da su ga SVI navijaci podrzavali, tu se definitivno ne mogu sloziti s tobomBlanco wrote: e de me ti prosvijetli cobane matere ti, ja podrzavam reprezentacuju bez obzira ko je selektor,a cinjenica da je Ciro imao podrsku svih medija a Bogami i navijaca,pa ko je ispunio stadion u Zenici u 2 utakmice
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#287 Re: Prijateljska u februaru
meni se uvijek gadio. ja nisam zaboravio njegovo lizanje sa Francekom. fuj.Sir Charles wrote:Ne bih se kladio u ovo. Hajd za medije i nekako (mada se i tu u potpunosti ne slazem), ali da su ga SVI navijaci podrzavali, tu se definitivno ne mogu sloziti s tobomBlanco wrote: e de me ti prosvijetli cobane matere ti, ja podrzavam reprezentacuju bez obzira ko je selektor,a cinjenica da je Ciro imao podrsku svih medija a Bogami i navijaca,pa ko je ispunio stadion u Zenici u 2 utakmice
- abondanzieri
#288 Re: Prijateljska u februaru
Daleko najjaci komentar na ovoj temibelafonte wrote:Eee ciroljupci, pozdravio vas Ciro...
Onaj sto vas jebo![]()
![]()
- Blanco
#289 Re: Prijateljska u februaru
kakvih kao ja???A kakve veze ima sa temom to sto ce lopovi iz saveza i dalje uzimat pare????Admir_1984 wrote:Blanco, dok je takvih kao ti (a ima vas previshe) BiH se nikada nigdje nece plasirati, svi clanovi saveza ce uzimati lovu lopatama, obezbjediti sebi deseto koljeno, a "svom" narodu ce redovno priredjivati cirkuse tipa ove utakmice, treniranja po hotelu i slicno.... Znam da ovo ne mozes ili ne zelis da shvatis, al tu ti ja ne mogu pomoci
- cico x
#290 Re: Prijateljska u februaru
glupi bosnjaci,dok nam munib i uske na vrata od kuce ne dodu da nas naguze,necemo skontati,bojkot,bojkot i samo bojkot treba!
svaka cast fanaticosima za sva sranja i belaje sto su pravili,jedini nacin da s enesto uradi,i to je dokaz koliko smo zavukli glavu u guzicu pa nista ne vidimo ovdje u ovoj bjednoj bih,treba ih sve zapaliti,srusiti,konstantno se boriti,a ne ko picici skakati za cirom,za dvorskom ludom koju su nam doveli da zabavi narod-ma da mi je otac selektor treba im svima jebat mater!
jedino se nadam da ce ovo malo raji otvoriti oci !!!
svaka cast fanaticosima za sva sranja i belaje sto su pravili,jedini nacin da s enesto uradi,i to je dokaz koliko smo zavukli glavu u guzicu pa nista ne vidimo ovdje u ovoj bjednoj bih,treba ih sve zapaliti,srusiti,konstantno se boriti,a ne ko picici skakati za cirom,za dvorskom ludom koju su nam doveli da zabavi narod-ma da mi je otac selektor treba im svima jebat mater!
jedino se nadam da ce ovo malo raji otvoriti oci !!!
- bijelo_dugme
#291 Re: Prijateljska u februaru
Blanco wrote:kakvih kao ja???A kakve veze ima sa temom to sto ce lopovi iz saveza i dalje uzimat pare????Admir_1984 wrote:Blanco, dok je takvih kao ti (a ima vas previshe) BiH se nikada nigdje nece plasirati, svi clanovi saveza ce uzimati lovu lopatama, obezbjediti sebi deseto koljeno, a "svom" narodu ce redovno priredjivati cirkuse tipa ove utakmice, treniranja po hotelu i slicno.... Znam da ovo ne mozes ili ne zelis da shvatis, al tu ti ja ne mogu pomociRaspravljamo o utakmici sa Rijekom .
Allah salamet...
- Enterprise88
#292 Re: Prijateljska u februaru
lahor wrote:Na ovom portalu stoji da jos vodimo...http://www.livetipsportal.com/sr/livescore-soccer/ ...pa niko ziv da prenosi ovi nizerazrednu medjunarodnu utakmicu.
Vama je to međunarodna, klubu Rijeci prijateljska
- Blanco
#293 Re: Prijateljska u februaru
e mozda se nisam dobro izrazio,ne mislim naravno da ima podrsku svih navijaca trebo sam gore stavit zarezSir Charles wrote:Ne bih se kladio u ovo. Hajd za medije i nekako (mada se i tu u potpunosti ne slazem), ali da su ga SVI navijaci podrzavali, tu se definitivno ne mogu sloziti s tobomBlanco wrote: e de me ti prosvijetli cobane matere ti, ja podrzavam reprezentacuju bez obzira ko je selektor,a cinjenica da je Ciro imao podrsku svih medija a Bogami i navijaca,pa ko je ispunio stadion u Zenici u 2 utakmice
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#294 Re: Prijateljska u februaru
@beafonte, ... molim bez psovki.belafonte wrote:Eee ciroljupci, pozdravio vas Ciro...
Onaj sto vas jebo![]()
![]()
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#295 Re: Prijateljska u februaru
Blanco wrote:kakvih kao ja???A kakve veze ima sa temom to sto ce lopovi iz saveza i dalje uzimat pare????Admir_1984 wrote:Blanco, dok je takvih kao ti (a ima vas previshe) BiH se nikada nigdje nece plasirati, svi clanovi saveza ce uzimati lovu lopatama, obezbjediti sebi deseto koljeno, a "svom" narodu ce redovno priredjivati cirkuse tipa ove utakmice, treniranja po hotelu i slicno.... Znam da ovo ne mozes ili ne zelis da shvatis, al tu ti ja ne mogu pomociRaspravljamo o utakmici sa Rijekom .
sve je to prijatelju povezano,nemozes izdvojiti blamazu protiv Rijeke od cijelog koncepta na kojem funkcionise banda iz saveza zajedno sa Cirom...ali dobro hajde,opet ce prica vi sto se bunite niste patrioti,vi ne volite Bosnu..ja samo gledam i navijam za reprezentaciju.
Ja vise nemam snage pricati stalno isto,i dobijati iste odgovore.
Idite podrzavajte koga hocete,ko nije skonto do sada nece ni od sada....
- rado_vidjen
#296 Re: Prijateljska u februaru
onakve kao blanco treba eutanizirat. za njih nema spasa. 
- Van Halen
#297 Re: Prijateljska u februaru
abondanzieri wrote:Daleko najjaci komentar na ovoj temibelafonte wrote:Eee ciroljupci, pozdravio vas Ciro...
Onaj sto vas jebo![]()
![]()
![]()
![]()
- Bosanski_kralj
#298 Re: Prijateljska u februaru
@belafonte, strah me te citirati, ali odavno ništa bolje nisam čuo

- zecko_kupuz
#299 Re: Prijateljska u februaru
Jedan detalj mi nije jasan. Zašto naši tupavi igrači uvijek trpe sve ove blamaže. Od igranja protiv jednog slabašnog kluba (kada svi normalni nacionalni timovi imaju međusobne duele), preko nelogičnog otpisivanja pojedinih igrača
(-> Nadarević), pa sve do treniranja (dan uoči susreta) u hodnicima hotela. Bože dragi, spasi ti njih od prokletog šejtana...ili možda od hroničnog gubitka pameti
.
Prve izjave Ćire očekivane - kriv je sudija, falilo nam je nekoliko prvotimaca, nismo imali sreće.....pa gdje su ti igrači Ćiro??? Gdje je Nadarević, Hrgović sada, Štilić (kad već nema Pjanića)?!? Sada je glavni alibi "kreirana spona između selektora i igrača" i "odlična atmosfera koju ništa ne može poremetiti". Pff, smiješno, kao i uvijek.
(-> Nadarević), pa sve do treniranja (dan uoči susreta) u hodnicima hotela. Bože dragi, spasi ti njih od prokletog šejtana...ili možda od hroničnog gubitka pameti
Prve izjave Ćire očekivane - kriv je sudija, falilo nam je nekoliko prvotimaca, nismo imali sreće.....pa gdje su ti igrači Ćiro??? Gdje je Nadarević, Hrgović sada, Štilić (kad već nema Pjanića)?!? Sada je glavni alibi "kreirana spona između selektora i igrača" i "odlična atmosfera koju ništa ne može poremetiti". Pff, smiješno, kao i uvijek.
- Šibicar