Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jeste li mozda gledali izvjestaj sa ''priprema'' u Rijeci??? Padala je kisa i nasi trenirali u hotelu!!??
Trce po hodnicima, rade sklekove, Ciro vodi zagrijavanje... I trening koji se trebao odrzati u 17h
odradili su u hotelu. Leteci cirkus Cire Blazevica!!!
Kakav crni prenos ....Rijeka tražila 30.000 eura za prenos ...neka,neka i treba nam ovo ateriranje...da se malo spustimo na zemlju....žao mi samo što nas baš Rijeka spušta ,ali možda je tako i bolje...a danas cemo popušiti foru u Rijeci samo tako (možda jedino Ćiro nekako izmajmuniše da nas puste da pobjedimo)...pa pitari su pisali kako su razbili reprezentaciju svojom prepoznatljivom pas igrom ...šta li ce nam Rijeka tek prirediti
LSD wrote:Kakav crni prenos ....Rijeka tražila 30.000 eura za prenos ...neka,neka i treba nam ovo ateriranje...da se malo spustimo na zemlju....žao mi samo što nas baš Rijeka spušta ,ali možda je tako i bolje...a danas cemo popušiti foru u Rijeci samo tako (možda jedino Ćiro nekako izmajmuniše da nas puste da pobjedimo)...pa pitari su pisali kako su razbili reprezentaciju svojom prepoznatljivom pas igrom ...šta li ce nam Rijeka tek prirediti
pa dobro haveru valjalo bi pogledat utakmicu...ti sad je ne bi ko biva pogledo da ima prenosa je li
Aaaa, da se i ja javim poslije dva mjeseca pauze . Odmah moram ispraviti kolegu LSD-a - nije Rijeka iskala trideset somova, već nekakva njemačka agencija koja bi vršila prenos za BHT1. Ne znam što vam je krivo što nema prenosa kada ste ionako ismijavali ovu utakmicu (ja vam se tu pridružujem).
A Ćiro pokazuje da ima smisla za humor - kad vidjeh da se jučerašnji trening sastoji od trčanja po hodnicima hotela, puk'o sam od smijeha. Hahahahaha.....ha .
zecko_kupuz wrote:Aaaa, da se i ja javim poslije dva mjeseca pauze . Odmah moram ispraviti kolegu LSD-a - nije Rijeka iskala trideset somova, već nekakva njemačka agencija koja bi vršila prenos za BHT1. Ne znam što vam je krivo što nema prenosa kada ste ionako ismijavali ovu utakmicu (ja vam se tu pridružujem).
A Ćiro pokazuje da ima smisla za humor - kad vidjeh da se jučerašnji trening sastoji od trčanja po hodnicima hotela, puk'o sam od smijeha. Hahahahaha.....ha .
Pa nisu samo trcali po hodnicima...Ćiro im je dozvolio da malo razbace i na "male" ...jao bruke,pripremamo se po hodnicima hotela u Rijeci ...Bože,smiluj nam se...ovo je dno dna.
zecko_kupuz wrote:Aaaa, da se i ja javim poslije dva mjeseca pauze . Odmah moram ispraviti kolegu LSD-a - nije Rijeka iskala trideset somova, već nekakva njemačka agencija koja bi vršila prenos za BHT1. Ne znam što vam je krivo što nema prenosa kada ste ionako ismijavali ovu utakmicu (ja vam se tu pridružujem).
Pa nisu samo trcali po hodnicima...Ćiro im je dozvolio da malo razbace i na "male" ...jao bruke,pripremamo se po hodnicima hotela u Rijeci ...Bože,smiluj nam se...ovo je dno dna.
molim bih ako ima neko od odgovornih iz ovog hip hip hura sportskog portala da nas vise ne bombadira glupostima najveci najjaci najbolji najbrzi sportski portal jer izgleda cim im se vise od 100 ljudi nakaci na server on bude preopterecen i najavljuju na sva usta utakmicu prenos textualno reporteri a stranica se ucitava po 5 minuta tako da ovo sranje od stranice NE RADI KAD JE NAJPOTREBNIJE. ZOHARI
brazzo19 wrote:molim bih ako ima neko od odgovornih iz ovog hip hip hura sportskog portala da nas vise ne bombadira glupostima najveci najjaci najbolji najbrzi sportski portal jer izgleda cim im se vise od 100 ljudi nakaci na server on bude preopterecen i najavljuju na sva usta utakmicu prenos textualno reporteri a stranica se ucitava po 5 minuta tako da ovo sranje od stranice NE RADI KAD JE NAJPOTREBNIJE. ZOHARI
hajde jebo vas to, navalili ko da je finale svjetskog prvenstva. mjesto da im jebemo sve po spisku sto su jedina reprezentacija koja nema protivnika i igra sa petoplasiranim timom HNL-a, vi se natakakarili i navalili da pratite tekst sa ove glupe utakmice. pa i da je video ne znam sta ste se napalili, jebat ih.
brazzo19 wrote:molim bih ako ima neko od odgovornih iz ovog hip hip hura sportskog portala da nas vise ne bombadira glupostima najveci najjaci najbolji najbrzi sportski portal jer izgleda cim im se vise od 100 ljudi nakaci na server on bude preopterecen i najavljuju na sva usta utakmicu prenos textualno reporteri a stranica se ucitava po 5 minuta tako da ovo sranje od stranice NE RADI KAD JE NAJPOTREBNIJE. ZOHARI
Fakat. U PM hocemo rezultat da kontamo dimnim signalima, ups, nemoze ni to bakljade su zabranjene . Moze li neko nazvati Dzaziru da pogleda u kasike .
U toku je 18. minuta utakmice na Kantridi, a od pete naši vode 1:0. Vladavič je uposlio Ibričića, ovaj šutirao, a lopta pogodila prečku, na koju je natrčao Muslimović i pospremio je u mrežu Radmanovog gola.
Otvorim nekako forum, ali stranicu nikako
Inace 570 korisnika online na forumu. Ne razumijem se toliko, pa ne znam je li to bas puno ili ne da trokira server
LIVE: Rijeka – BiH 0:1
Danas, 16:14, piše: Kulin Ban
18. minuta: U toku je 18. minuta utakmice na Kantridi, a od pete naši vode 1:0. Vladavič je uposlio Ibričića, ovaj šutirao, a lopta pogodila prečku, na koju je natrčao Muslimović i pospremio je u mrežu Radmanovog gola. U narednom napadu Štrok je pucao sa 20 metara, ali pored gola Nurkovića. Zaprijetili smo u 7. minutu, kada Džeko iskosa sa desne strane šutira, ali lopta za koji centimetar prolazi pored stative. U 13. minutu Muratović je uputio dubinsku loptu, a Džeko iz prve šutirao, ali opet je sreća bila saveznik Riječana.
Trenutno se igra na sredini terena, a sve u svemu dobro smo otvorili meč protiv motivisanog protivnika...