prijatelji/ce
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Svemirski_Jebach
sta sam ja ono htio postirat na ovoj temi...a ja, jest tebi lijepo kad ti cura sa jaranicom izadje

-
ramudavala
i bilo je lijepo dok je izlazila..sve je stvar kompromisaSvemirski_Jebach wrote:sta sam ja ono htio postirat na ovoj temi...a ja, jest tebi lijepo kad ti cura sa jaranicom izadje![]()
-
Zhaba
#32 Re: prijatelji/ce
vjeruj mi da jeste lako ignorisati...sto manje gledas na to sta ljudi pricaju manje glava boli!Svemirski_Jebach wrote:jest al kad bi ljudi bili imuni na price...jer sto narod prica il je bili, il ce bit'Zhaba wrote:Kolko tebi ima godina? Zar je tebi bitno sta raja prica? Ti znas kakva je tvoja cura i to je jedino sto treba vazno biti.ramudavala wrote:Evo situacije..zabavljas se preko nekoliko mjeseci s curom.. i dobro ti je..ta tvoja cura ima i prijateljice...sad,par njih, a narocito jedna od njih, je perolaki tip zene..pofatat ce se sa svakim, izlazit i sa ozenjenim muskarcima i sl...u tome svemu kroz zabavljanje vidis da, naravno, tvoja cura nije takva..ali ona za takvu kaze da joj je najbolja/dobra drugarica..sjede na kafi preko dana..izlaze ponekad i navece...sta je bed??! neces da tvoju curu i indirektno preko nje tebe povezuju sa takvim...ne mozes tek tako iskulirat svaku pricu a vezenu za prijateljice i etc. i sta rade forumasi/ce u takvim situacijama?![]()
![]()
![]()
![]()
a ima i ona - gdje ima dima, ima i vatre![]()
![]()
ukratko, nikome nije svjedno da slusa razne price - iako u nekima ima nesto istine, a vecina su il napuhane il lazne...sto hocu reci je da nije to bas tako lako ignorisati
A sta se tog naroda tice pretezno je taj narod gori nego ona osoba o kojoj se prica