Prijatelji(ce) i konflikt interesa....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

anais_nin

Post by anais_nin »

sojka wrote: Potpisujem.
Takmicenje je za tinejdzere i to muske. Sve kasnije neukus kako za djevojke, tako i muskarce. Mislim ukoliko se desi ljubav, Boze moj,
to ne bira pamet nego srce.
Takmicenje medjuostalom nije ni ljubav, pa ni prijateljstvo.
i ja se slazem sa tim vidjenjem prijateljstva, ali znam ljudi kojima osnovi prijateljstva leze bas u tom takmicarskom duhu....ne samo oko potencijalnih novih zrtava za barenje, nego i svega ostalog.... :D zanima me kako to funkcionise, i u cemu je zadovoljstvo.... :D garant ima i takvih na forumu ali nece da se oglase :D
sojka

Post by sojka »

Ne znam, nisam tu da proglasavam...konstatujem just. Oni koji su dovoljno hrabri provirice i sami u Pandorinu kutiju. Pravo na izbor.

Takmicenje je zdravo, ali drugarstvo nije sport. :)
Tandzika

Post by Tandzika »

anais_nin wrote:
Tandzika wrote:
Ja sam se stvarno pokusala da skontam sta si htjela reci :D..mislim nista licno, eto preuzecu krivicu na sebe jer sam plava.. :D I mislim da sam shvatila, ali doduse mi takve stvari ne radimo, kod nas je sve crno na bijelo, ili-ili...to je ipak nekako suvise "tinejdzerski" je li..
A vidjala sam svasta, vjeruj mi...:D
ma u pravu si do mene je nekako sve zelim da zastitim idenitet te osobe pa pokusavam neodredjeno da pisem....u kratkim crtama....ta cura obicno poleti za likom s kojim se semim ili ja ili neka od drugih jaranica....i to prije nego sto imamo priliku da joj priopcimo za semu, ona upada sa pricom o tome kako ima neku izuzetnu povezanost s tim likom ovo ono....onda je meni pustimo da isfura taj film i obicno brzo poslije toga dodje hladjenje, i nema problema, ni konflikta ni nista, bude brzo zaboravljeno, jednostavno je ona taj neki "zaneseni" tip i mi je kao takvu prihvatamo....samo jednostavno to njeno ufuravanje da se neki tip lozi na nju zna biti pravo smjesno, posebno kad je svima oko nje ocigledno da ta osoba uveliko bari neku njenu prijateljicu :D
I to ti je prijateljica??? :D:D To je pacenica! :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Tandzika wrote:
I to ti je prijateljica??? :D:D To je pacenica! :D
:lol: :D ma volimo je svi :D dobrica je.... ali je bas ne razumijemo u musko-zenskim odnosima, cak i kad su nevezani za nase potencijalne seme :D sta ces, valjda su neki ljudi jednostavno zbunjeni :D
kajsija

#30 Re: Prijatelji(ce) i konflikt interesa....

Post by kajsija »

anais_nin wrote:Nije tema bi li *dirali* bolju polovinu prijatelja, prijateljice....vecina bi odgovorila da ne bi nikad.... :D medjutim sta je sa situacijama kad su u pitanju *Seme*, *novi kolaci* itd itd? Takmicite li se kad sa prijateljima po tom pitanju? Ono u smislu zaletite se na istu osobu? Ili da li su vam se ikad desavale situacije u kojim izadjete negdje s prijatelji(ca)ma, vi se totalno kuzite s nekim, ali imate onog jednog jarana (jaranicu) koji je ubjedjen da se ta osoba nalozila na njega....sta radite u takvim situacijama? odsutite? pustite da stvari idu svojim tokom? ili pokusavate *verbalno* prijatelju(-ici) otvoriti oci? :D

Ja sa vecinom prijateljica imam taj netakmicarski odnos, koji je uglavnom posjepesen cinjenicom da imamo veoma razlicite ukuse...ali svako malo zadesi se tako neka osoba koja je malkice *slijepa* za ocigledne stvari, pa onda nastaju malo kompleksnije situacije :D i propustene prilike :oops: :D

Kakva su vasa iskustva?

Image
Znas ne moze niko uticati na te stvari, recimo da sam ja izasla sa prijateljicom, i da skontam da se imaginarni decko njoj udvara, nemam ja tu sta trazit, to se moze vidjeti, isto tako, nemas se ti sta povlacit zbog prijateljice ako osjetis da ima neka hemija izmedu tebe i njega, i ako nesto treba da se desi, to se odmah vidi, naravno mislim na prvi susret s nekim totalno novim frajerom. Ako je to neko za koga ti je prijateljica pricala od ranije da joj se svida itd. to je vec nesto drugo, tu bi se ja povukla, nastojala bi da se nekako izgubim, mada se od sudbine ne moze pobjeci...
SaraLe

Post by SaraLe »

Ja nemam tih problema :D
anais_nin

Post by anais_nin »

SaraLe wrote:Ja nemam tih problema :D
kako to? :roll: :D
pitt

Post by pitt »

Pa lako. Ima cunu :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

pitt wrote:Pa lako. Ima cunu :D :D
a to vi chunaroshi lafo nemate tih "problema" :lol: da se istovremeno zaletite na istu curu :lol: :lol: :lol: de mi malo pricaj o tome :D
danas

Post by danas »

anais_nin wrote:
a to vi chunaroshi lafo nemate tih "problema" :lol: da se istovremeno zaletite na istu curu :lol: :lol: :lol: de mi malo pricaj o tome :D
pitt redovno ima tih problema :oops: :D ne znaju se svi fino dogovorit ko nas dvije :D :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

danas wrote:
anais_nin wrote:
pitt redovno ima tih problema :oops: :D ne znaju se svi fino dogovorit ko nas dvije :D :lol:
:lol: :lol: :lol:
pitt

Post by pitt »

Zaletimo, i kad jedan uspije svi ga potapsemo po ramenu i idemo dalje. Kod vas odmah jezici i kandze rade :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

pitt wrote:Zaletimo, i kad jedan uspije svi ga potapsemo po ramenu i idemo dalje. Kod vas odmah jezici i kandze rade :D :D
sa kandzama nisam do sada imala problema :D a malo jezika nikom nije skodilo :lol: :lol: :lol:
danas

Post by danas »

anais_nin wrote:
pitt wrote:Zaletimo, i kad jedan uspije svi ga potapsemo po ramenu i idemo dalje. Kod vas odmah jezici i kandze rade :D :D
sa kandzama nisam do sada imala problema :D a malo jezika nikom nije skodilo :lol: :lol: :lol:
ma pusti njega, sta on zna... :-) cijeli zivot tapse druge po ramenu :D :D
white_sugar

Post by white_sugar »

danas wrote:
anais_nin wrote:
ma pusti njega, sta on zna... :-) cijeli zivot tapse druge po ramenu :D :D
bogme pitt ti sve hvalis ovu svoju dajdzinicu a vidi kako ona prica o tebi :D
pitt

Post by pitt »

Sta ce, ne moze vrijeme vratiti unazad :D
SaraLe

Post by SaraLe »

anais_nin wrote:
SaraLe wrote:Ja nemam tih problema :D
kako to? :roll: :D
Moje prijateljice ganjaju momke, a ja ganjam nesto drugo :D
SaraLe

Post by SaraLe »

Imas i ti, ali ti izgleda sluzi samo za pisanje :D
danas

Post by danas »

SaraLe wrote:
oplaka' :lol: :lol: :lol: :lol:
ova mala ima potencijala :D

PS sercerka bona, mlada si ti pa ne znas :D nije to hvala -- to su sihiri sto pitt za dajdzincu prica :D :lol:
pitt

Post by pitt »

SaraLe wrote:
Pero je mocnije od maca :D
SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

jebote, sto i vi mozete mahalat :D :D :shock:
pitt

Post by pitt »

ne budi zavidan :D