Prijatelj/prijateljica sa povlasticama!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
MinothaurSa

#1 Prijatelj/prijateljica sa povlasticama!

Post by MinothaurSa »

Valjda ne trebam govoriti da bi volio i da bi bilo zanimljivo kad bi sve bili iskreni odgovori, ono ako moze ;)

E SAD: zanima me da li vi imate prijatelja ili prijateljicu sa povlasticama, odnosno nekog sa kim imate "normalan" odnos, ono kao prijateljski, a kad niste u vezi sa njim ili njom razmjenjujete njeznosti, eventualno imate i sex!
I ako nemate takvog prijatelja ili prijateljicu, onda kakvo vam je misljenje o tome? Da li je po vama to ok, da li vam se dopada, i vam je to nemoralno, jer ste fini, slatki, i nemate takvih zelja.......odnosno bolje reci licemjerni, jer svako je makar nekad pozelio da takvog nekog ima u svom zivotu!
covjekvjeverica

#2 Re: Prijatelj/prijateljica sa povlasticama!

Post by covjekvjeverica »

MinothaurSa wrote:Valjda ne trebam govoriti da bi volio i da bi bilo zanimljivo kad bi sve bili iskreni odgovori, ono ako moze ;)

E SAD: zanima me da li vi imate prijatelja ili prijateljicu sa povlasticama, odnosno nekog sa kim imate "normalan" odnos, ono kao prijateljski, a kad niste u vezi sa njim ili njom razmjenjujete njeznosti, eventualno imate i sex!
I ako nemate takvog prijatelja ili prijateljicu, onda kakvo vam je misljenje o tome? Da li je po vama to ok, da li vam se dopada, i vam je to nemoralno, jer ste fini, slatki, i nemate takvih zelja.......odnosno bolje reci licemjerni, jer svako je makar nekad pozelio da takvog nekog ima u svom zivotu!
da imam i imao sam mnoge. problem je u tome što to ne može da traje - žene se zaljube. jedna mi se klela da moze to podnijeti ali cim sam našao drugu prijateljicu ova je pocela da zove i zove i zove svaki dan vise puta da sam morao ukinut prijateljstvo. i tako skoro svaka druga, jednostavno veže se.
graue_maus

#3 Re: Prijatelj/prijateljica sa povlasticama!

Post by graue_maus »

to nije za mene prijateljstvo , nego zavlacenje i laganje sebe i onog drugog .......
Peryton_

#4 Re: Prijatelj/prijateljica sa povlasticama!

Post by Peryton_ »

Treba svasta probati dok si mlad :D

Nisam imao.
burek_in_space

#5 Re: Prijatelj/prijateljica sa povlasticama!

Post by burek_in_space »

covjekvjeverica wrote:
da imam i imao sam mnoge. problem je u tome što to ne može da traje - žene se zaljube. jedna mi se klela da moze to podnijeti ali cim sam našao drugu prijateljicu ova je pocela da zove i zove i zove svaki dan vise puta da sam morao ukinut prijateljstvo. i tako skoro svaka druga, jednostavno veže se.
Jel ti nas malo zajebavash sad?
fantom slobode

#6 Re: Prijatelj/prijateljica sa povlasticama!

Post by fantom slobode »

Sad cekam one sto ne vjeruju u musko-zenska prijateljstva :lol: :lol: :lol: oni se valjda tako stalno k.r.j. medjusobno :lol: :lol: :lol: :lol: ono drug mi je,, ali de da ga povalim :lol: :lol: :lol: nadam se da ce prenijeti sto vise pikantnih detalja a ne doci ovdje na temu da moralisu :lol: :lol: :lol: :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#7 Re: Prijatelj/prijateljica sa povlasticama!

Post by ladyblue18 »

Dupla
Locked