Koja bi vasa reakcija bila kad bi ovo saznali tek odjednom? da li da nastavim druzenje s njim??
Prijatelj mi je gay
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
addo888
#1 Prijatelj mi je gay
Haha..ok,prica ide ovako,prije nekoliko dana mi je prijatelj odlucio da smo dovoljno bliski da bi ja trebao znati da je on gay.Prvo sto sam pomislio je "joj jebote sad ce reci da je zaljubljen u mene sta cu"
ali hvala Bogu,nije tako.
Koja bi vasa reakcija bila kad bi ovo saznali tek odjednom? da li da nastavim druzenje s njim??
sta ako drugi pomisle da smo u vezi??
najlakse je samo izbjegavati ga,razmisljam da to ucinim..ali opet

-
addo888
Dobro,pa bi li ti bio prijatelj s nekim ko je gay?? mogu ljudi pomisliti nesto..a to je nesto sto mi ne treba
Inace,ne razumijem ga,ima sve,moze da dobije bilo koju djevojku..ma samo da pokaze prstom na nju..i do sad je vala imao najljepse moguce djevojke.A onda mi dodje ko sa neba "e ja sam gay"
Inace,ne razumijem ga,ima sve,moze da dobije bilo koju djevojku..ma samo da pokaze prstom na nju..i do sad je vala imao najljepse moguce djevojke.A onda mi dodje ko sa neba "e ja sam gay"
-
Beslija
ja mrzim pedere.
ali pederi su nazalost marlyn monroe sadasnjice.
ja se moram nekako prilagoditi mojoj mrznji i sadasnjici.
rezolucija je:
da, mogu biti dobar sa njima, ali neka znaju da ih mrzim(sto se tice ove teme), neka znaju da to sto rade ne valja , nek se ne priblizavaju mojoj djeci(kad je sex tematika u pitanju) , nek znaju da cu uvijek biti na strani "normale"......
znaci , nemam nista protiv, mogu cak biti i fin prema vama , ali sve ima svoje granice i zna se ko je gdje.
rezolucija je:
da, mogu biti dobar sa njima, ali neka znaju da ih mrzim(sto se tice ove teme), neka znaju da to sto rade ne valja , nek se ne priblizavaju mojoj djeci(kad je sex tematika u pitanju) , nek znaju da cu uvijek biti na strani "normale"......
znaci , nemam nista protiv, mogu cak biti i fin prema vama , ali sve ima svoje granice i zna se ko je gdje.
-
addo888
Ne mrzim ih ali inace imam misljenje kao i tiBeslija wrote:ja mrzim pedere.
rezolucija je:
- cHupjahalic@
Bitno je da se ti brines sta ce drugi a i tvoje komsije pomisliti o tebi ako te vide sa njim.addo888 wrote:Dobro,pa bi li ti bio prijatelj s nekim ko je gay?? mogu ljudi pomisliti nesto..a to je nesto sto mi ne treba![]()
Ti da njega smatras prijateljem ne bi o tome ni sekunde razmisljao ali do sada je izgleda momak bio dobra maska za tebe (jer prosjecno su homoseksualci zgodniji i ljepsi od hetero tipova).
Izvini ado ali ovo sam morala reci jer nista bolje i ne zasluzujes.
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Pa normalno da èovjek ne ¾eli da pola mahale misli kako i on polira izduvnu cijev svako popodne...cHupjahalic@ wrote:
Bitno je da se ti brines sta ce drugi a i tvoje komsije pomisliti o tebi ako te vide sa njim.
Ma posmatraj to kao da ima¹ nekog prijatelja koji slu¹a narodnjake, isprva boli ali poslije proðe...
- cHupjahalic@
Pa sto nam nisi odmah rekao bolan?addo888 wrote:momak je moja klasa
Hajd` bolan sto te sad sramota...
Last edited by cHupjahalic@ on 13/08/2006 22:37, edited 1 time in total.
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
On mo¾e povaliti frajera po izboru a njemu se sviðaju cure... Ne kontam...addo888 wrote:moze dobiti koju hoce djevojku,zato i ne razumijem zasto je gay![]()
Logika ti je GIGANTSKA