Evo počet ću :
Bilo je to prije 14 godina,brat,ja i prijatelji se igrali vani,i vidim dršku stonog tenisa(samo dršku).
I ja kao svaki klinac uzeo i igrao se s time
I roditeljima se nije svidjelo što se igram s time,i kad smo legli spavati ja sam još uvijek držao tu dršku, i mama je vidjela, uzela je i stavila u ormar(htjeli su kad zaspim da bace u smeće) a ja sam tada spavao sa bratom u jednoj sobi na dvospratnom krevetu, i tamam kad su izašli ja se naslonio preko kreveta (spavao sam gore) da dohvatim dršku i baš u tom momentu kad sam je dohvatio prevagnuo sam se i pao na pod, kako sam padao, u letu valjda sam pokušao da čuvam glavu rukama,a zaboravio da držim dršku u ruci i zabio ga u grlo (kroz usta) i slomio ruku...progutao jezik,stara ga vratila na mjesto
Pričat će se sada o gadnim stvarima
..roditelji su odmah utrčali u sobu i prestravili se, ustao sam, trčim u šoku mami i vadim sebi tu dršku kroz usta i pravo u kupatilo sjećam se kao da sam pola kade ispovračao krvi,stari od straha nije znao šta da radi, otišao na balkon i vratio se
Ali nekako,kad god ispričam tu priču spomenem uvijek da kad sam pao da je na mene pala kutija puna igračka :/ To mi je nekako ostalo urezano,to sjećanje,onaj najbezopasniji dio...
Uh,ali sam se napisao