Pozdrav svima
Ovim putem trazim nekoga ko putuje na relacije Austrija( Wien,Graz) prema Sarajevu. Posto vise puta godisnje putujem na toj relaciji a trenutno sam bez privatnog/sluzbenog auta molio bih sve koji putuju npr. iz Wien-a, ili putuju iz Ceske preko Austrije u Sarajevo da se jave.
Ucesce u gorivu kao i troskove puta naravno snosimo zajednicki.
Takoder,bilo je govora o nekim aviokompanijama koje ce letiti sa Sarajevo ili Mostar po znacajnije povoljnim cijenama nego Austria Airlines, Aidria ili CZA.Svaka korisna informacija je dobro dosla...
Grüße aus Wien
Prevoz Wien - Sarajevo - Wien
-
A-Wien
Za Madonu...
Jel dolazis iu USA pa ides dalje za Sarajevo...
Imas autobusa 2 svaki dan u 18:00 ali je peglana nevijerovatna,nekih 13-14 sati do Sa...I nije neki ambijent....
Imas isto 2 puta let iz Wien-a za Sarajevo i imas nesto preko Ljubljane ali neces proci ispod 300 Eura za povratnu kartu sa taxama...Ja sam par puta letio tako ali nije vas isplativo...Ovde jeftine aviokompanije nisu uspjele da dogovore sa sarajevskim aerodromom jeftine letove,zato sto je sarajevski aerodrom bolesno skup i jos puno toga...
rena a car je realan opcija....Ja sam nalazio na nekim akcijama po 20-tak Eura na 24 sata....Sto je duzi period to je jeftinije....
Jel dolazis iu USA pa ides dalje za Sarajevo...
Imas autobusa 2 svaki dan u 18:00 ali je peglana nevijerovatna,nekih 13-14 sati do Sa...I nije neki ambijent....
Imas isto 2 puta let iz Wien-a za Sarajevo i imas nesto preko Ljubljane ali neces proci ispod 300 Eura za povratnu kartu sa taxama...Ja sam par puta letio tako ali nije vas isplativo...Ovde jeftine aviokompanije nisu uspjele da dogovore sa sarajevskim aerodromom jeftine letove,zato sto je sarajevski aerodrom bolesno skup i jos puno toga...
rena a car je realan opcija....Ja sam nalazio na nekim akcijama po 20-tak Eura na 24 sata....Sto je duzi period to je jeftinije....
-
rashid
Evo ti stranica .... http://eurolines.blaguss.at/online_buchen1.php
A imam i broj od jednog sta radi oko toga sa tim avtobusima i to pa ti mogu i njegov broj dati. Ostavi privatnu poruku ako te sta vise zanima.
A imam i broj od jednog sta radi oko toga sa tim avtobusima i to pa ti mogu i njegov broj dati. Ostavi privatnu poruku ako te sta vise zanima.