prevoz IKEA namjestaja iz Austrije?
-
Urlanje dozvoljeno
#1 prevoz IKEA namjestaja iz Austrije?
Da li neko ovde na forumu ima poznanika/prijatelja/rodbinu ko bi mogao da preveze IKEA namjestaj iz Graza u Sarajevo? Treba mi hitno!!!
- Maraschino
#2 Re: prevoz IKEA namjestaja iz Austrije?
zar se to isplati...Urlanje dozvoljeno wrote:Da li neko ovde na forumu ima poznanika/prijatelja/rodbinu ko bi mogao da preveze IKEA namjestaj iz Graza u Sarajevo? Treba mi hitno!!!
- alica.k
#3 Re: prevoz IKEA namjestaja iz Austrije?
isplati se ako ti je jako stalo da imas ikea namjestaj.Maraschino wrote:zar se to isplati...Urlanje dozvoljeno wrote:Da li neko ovde na forumu ima poznanika/prijatelja/rodbinu ko bi mogao da preveze IKEA namjestaj iz Graza u Sarajevo? Treba mi hitno!!!![]()
-
zuka.ba
#4 Re: prevoz IKEA namjestaja iz Austrije?
sad ce zima....mora se nesto lozit....Maraschino wrote:zar se to isplati...Urlanje dozvoljeno wrote:Da li neko ovde na forumu ima poznanika/prijatelja/rodbinu ko bi mogao da preveze IKEA namjestaj iz Graza u Sarajevo? Treba mi hitno!!!![]()
- kaajma
#5 Re: prevoz IKEA namjestaja iz Austrije?
imama ja prijatelja koji vozi non stop namjestaj iz Deutchlanda i Ostericha, ubi se od posla valjda kvalitetan i jeftin p amogo bih te ja prekoreda ugurat?
kakv i kolko je to namjestaja?
kakv i kolko je to namjestaja?
-
KREMEN
#6 Re: prevoz IKEA namjestaja iz Austrije?
ubacis u autobus eurolinie i dadnes onoj dvojici majmuna 300km i eto rijesena stvar