Je li pametno (i jeftinije) otici do Zagreba pa loviti neki voz ili avion?
Ima li neko korisnih informacija o ovome?
Hvala.
odakle iz BiH?kub lajkan wrote:Trebala bi mi informacija kako se prebaciti iz BiH do Njemacke. Neki transport koji ne bi bio previse skup, ali ne mora biti ni onaj najjeftiniji (na rolama se zakaciti za sleper). Tj. do Njemacke i nazad, sredinom februara. Destinacija je Erlangen kod Nirnberga. Dolazi u obzir i relacija do Frankfurta ili Minhena.
Hvala.
The_Fluid wrote:odakle iz BiH?kub lajkan wrote:Trebala bi mi informacija kako se prebaciti iz BiH do Njemacke. Neki transport koji ne bi bio previse skup, ali ne mora biti ni onaj najjeftiniji (na rolama se zakaciti za sleper). Tj. do Njemacke i nazad, sredinom februara. Destinacija je Erlangen kod Nirnberga. Dolazi u obzir i relacija do Frankfurta ili Minhena.
Hvala.
========================kub lajkan wrote:The_Fluid wrote:odakle iz BiH?kub lajkan wrote:Trebala bi mi informacija kako se prebaciti iz BiH do Njemacke. Neki transport koji ne bi bio previse skup, ali ne mora biti ni onaj najjeftiniji (na rolama se zakaciti za sleper). Tj. do Njemacke i nazad, sredinom februara. Destinacija je Erlangen kod Nirnberga. Dolazi u obzir i relacija do Frankfurta ili Minhena.
Hvala.
Sarajevo, Zenica, Tuzla... ma u sustini svejedno...
Uhhhh bassPooll wrote:SJJ- MUC- SJJ - kosta 300EUR sa taksama...
Ma nekad je pominjana ona adresa http://www.gorivo.com, doduse nemam licnog iskustva... povezuje putnike namjernike i vozace nenamjernikeA-Wien wrote:Podrav svima.
Ima li neko od vas ko poznaje nekoga da putuje autom na relaciji Wien - Sarajevo. Ili neko ko npr. iz Ceske, Njemacke preko Austrije putuje u Sarajevo. Posto sam trenutno bez automobila a karte svim aviokompanija koje lete za Sarajevo nisu povoljne znacilo bi mi da se neko javi...
Pozdrav svima.
Nekad neko koristio ovo sa http://www.gorivo.com ? Iskustva?kub lajkan wrote:@Sahbaz
Zar su oni otamo?
Ma nekad je pominjana ona adresa http://www.gorivo.com, doduse nemam licnog iskustva... povezuje putnike namjernike i vozace nenamjernikeA-Wien wrote:Podrav svima.
Ima li neko od vas ko poznaje nekoga da putuje autom na relaciji Wien - Sarajevo. Ili neko ko npr. iz Ceske, Njemacke preko Austrije putuje u Sarajevo. Posto sam trenutno bez automobila a karte svim aviokompanija koje lete za Sarajevo nisu povoljne znacilo bi mi da se neko javi...
Pozdrav svima.
Precizinije, pogledaj http://katalog.gradiste.com/bih/default.asp
Jeli ovo DAAD stipendisti se okupljaju na pir... ma sta si se stisao imamo 400EUR za misiju, ne moramo biti James Bond da bi glat prosli sa tom lovom... e sad ako planiras jos uz to kupiti zimske gume za golfa... malo teze.kub lajkan wrote:Trebala bi mi informacija kako se prebaciti iz BiH do Njemacke. Neki transport koji ne bi bio previse skup, ali ne mora biti ni onaj najjeftiniji (na rolama se zakaciti za sleper). Tj. do Njemacke i nazad, sredinom februara. Destinacija je Erlangen kod Nirnberga. Dolazi u obzir i relacija do Frankfurta ili Minhena.
Hvala.
zoka wrote:Jeli ovo DAAD stipendisti se okupljaju na pir... ma sta si se stisao imamo 400EUR za misiju, ne moramo biti James Bond da bi glat prosli sa tom lovom... e sad ako planiras jos uz to kupiti zimske gume za golfa... malo teze.kub lajkan wrote:Trebala bi mi informacija kako se prebaciti iz BiH do Njemacke. Neki transport koji ne bi bio previse skup, ali ne mora biti ni onaj najjeftiniji (na rolama se zakaciti za sleper). Tj. do Njemacke i nazad, sredinom februara. Destinacija je Erlangen kod Nirnberga. Dolazi u obzir i relacija do Frankfurta ili Minhena.
Hvala.
Uputi nas u marifetluke koje su to pravili "gore"?The_Fluid wrote:kub lajkane,
samo mudro i napravi nesto gore, mnogi tvoji prethodnici su zeznuli stvar, uzeli lovu i uradili nista, da ne idem u detalje.
Jedino sto su uspjeli je da manje ljudi ide gore po istom osnovu, na tome ce im buduce generacije zahvaliti.