Molim admine da ne brisu temu ili da je premjeste tamo gdje misle da joj je mjesto,
mislim da mnoge ljude zanima ova tema...
Naime, ako moze neko strucan malo da mi pomogne,
zelim da mjenjam auto sa kupcem iz drugog kantona, dakle kljuc za kljuc i malo nadoplate ali to nije sada bitno,
sta treba da radimo, jel da ga odjavimo i ja iz Sa kantona i on iz svog kantona, kako ide procedura !?
Hvala svima koji imaju neke sugestije i iskustva....
Lijep pozdrav
Prevod vozila Hitno !!
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Bakir1
#2 Re: Prevod vozila Hitno !!
odjava za nove tablice odnosno vozila koja posjeduju vlasnicku knjizicu idu elektronskim putem,svaka PU odjavljuje vozilo tamo gdje treba.
znaci ukoliko je auto registrovano poslije 9.2009 godine uzmes auto napravis ugovor,kopiras licnu (po potrebi i ovjeris) vlasnika vozila,platis nove tablice i potvrdu o registraciji (ukoliko je vozilo na novim tablicama samo se mijenja u vlasnickoj vlasnik vozila)
ako je to vozilo na starim tablicama morati ces platiti pored ugovora (15-20 KM) nove tablice i potvrdu o registraciji (tablice 15 KM,potvrda 5)
i on ce istu takvu proceduru morati ponoviti.
ps imas barem 6 istih tema na pdf-u auto
znaci ukoliko je auto registrovano poslije 9.2009 godine uzmes auto napravis ugovor,kopiras licnu (po potrebi i ovjeris) vlasnika vozila,platis nove tablice i potvrdu o registraciji (ukoliko je vozilo na novim tablicama samo se mijenja u vlasnickoj vlasnik vozila)
ako je to vozilo na starim tablicama morati ces platiti pored ugovora (15-20 KM) nove tablice i potvrdu o registraciji (tablice 15 KM,potvrda 5)
i on ce istu takvu proceduru morati ponoviti.
ps imas barem 6 istih tema na pdf-u auto