prevera sa najboljom prijateljicom
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
blizzard
#1 prevera sa najboljom prijateljicom
Interesuje me,dali je neko imao sex sa najboljom prijateljicom(jaranom) svoje djevojke(momka),koji su jedno 15 godina prijatelji? E,ako je neko bio u takvoj situaciji,kako se osjeca poslije svega toga sto se dogodi?
- Dori
Pa ne znam....tesko pitanje. Sva sreca nisam nikada bila u takvoj situaciji, ali predpostavljam da bi bio grozan osjecaj. Kao prvo sto bi to sigurno zavrsilo moju vezu, a kao drugo saznanje da sam pokvarila, ako ne i unistila jedno prijateljstvo.
Ma ne znam....ne bi nikada ni pomislila na takvo nesto...
A zasto? Tebi se to desilo ili...?
Ma ne znam....ne bi nikada ni pomislila na takvo nesto...
A zasto? Tebi se to desilo ili...?
-
_BosanaC
#3 Re: prevera sa najboljom prijateljicom
Mislis, koji je osjecaj nakon seksa?blizzard wrote:Interesuje me,dali je neko imao sex sa najboljom prijateljicom(jaranom) svoje djevojke(momka),koji su jedno 15 godina prijatelji? E,ako je neko bio u takvoj situaciji,kako se osjeca poslije svega toga sto se dogodi?
- BHG
#4 Re: prevera sa najboljom prijateljicom
_BosanaC wrote:Mislis, koji je osjecaj nakon seksa?blizzard wrote:Interesuje me,dali je neko imao sex sa najboljom prijateljicom(jaranom) svoje djevojke(momka),koji su jedno 15 godina prijatelji? E,ako je neko bio u takvoj situaciji,kako se osjeca poslije svega toga sto se dogodi?
- Lace
#5 Re: prevera sa najboljom prijateljicom
nemoj ga...bas je simpaticanBHG wrote:_BosanaC wrote:Mislis, koji je osjecaj nakon seksa?blizzard wrote:Interesuje me,dali je neko imao sex sa najboljom prijateljicom(jaranom) svoje djevojke(momka),koji su jedno 15 godina prijatelji? E,ako je neko bio u takvoj situaciji,kako se osjeca poslije svega toga sto se dogodi?koji si ti kreten
-
Eshek
#6 Re: prevera sa najboljom prijateljicom
A ti bi da se pohvališ?blizzard wrote:Interesuje me,dali je neko imao sex sa najboljom prijateljicom(jaranom) svoje djevojke(momka),koji su jedno 15 godina prijatelji? E,ako je neko bio u takvoj situaciji,kako se osjeca poslije svega toga sto se dogodi?
-
blizzard
ma,nisam bio u takvoj situaciji,a 200% znam da nikada necu ni biti...ja licno,djevojku od prijatelja ne gledam kao zensko,nego kao djevojku moga PRIJATELJA....al,znam da ima ovakvih slucajeva,pa me interesuje...jel to dvoje onda pocnu neku vezu? i kolikog je vjeka onda ta veza?
- cHupjahalic@
da ne mislis mozda da je gledas samo kao prijateljicu tvoje djevojke?blizzard wrote:ma,nisam bio u takvoj situaciji,a 200% znam da nikada necu ni biti...ja licno,djevojku od prijatelja ne gledam kao zensko,nego kao djevojku moga PRIJATELJA....al,znam da ima ovakvih slucajeva,pa me interesuje...jel to dvoje onda pocnu neku vezu? i kolikog je vjeka onda ta veza?
- nebojeplavo
Ma ne, ne bi ti, nema sanse...blizzard wrote:ma,nisam bio u takvoj situaciji,a 200% znam da nikada necu ni biti...ja licno,djevojku od prijatelja ne gledam kao zensko,nego kao djevojku moga PRIJATELJA....al,znam da ima ovakvih slucajeva,pa me interesuje...jel to dvoje onda pocnu neku vezu? i kolikog je vjeka onda ta veza?
-
_BosanaC
#11 Re: prevera sa najboljom prijateljicom
Ma sta cu kad su mi ovakve teme, najblaze receno, simpaticneBHG wrote:_BosanaC wrote:Mislis, koji je osjecaj nakon seksa?blizzard wrote:Interesuje me,dali je neko imao sex sa najboljom prijateljicom(jaranom) svoje djevojke(momka),koji su jedno 15 godina prijatelji? E,ako je neko bio u takvoj situaciji,kako se osjeca poslije svega toga sto se dogodi?koji si ti kreten
- BHG
#12 Re: prevera sa najboljom prijateljicom
svaki dan nova glupost...bar ubije ovu svakodnevnu dosadu i monotoniju..._BosanaC wrote:Ma sta cu kad su mi ovakve teme, najblaze receno, simpaticneBHG wrote:_BosanaC wrote: Mislis, koji je osjecaj nakon seksa?koji si ti kreten
-
_BosanaC
#13 Re: prevera sa najboljom prijateljicom
Neka, bolje citati ove gluposti nego se vise politikom nerviratiBHG wrote:svaki dan nova glupost...bar ubije ovu svakodnevnu dosadu i monotoniju..._BosanaC wrote:Ma sta cu kad su mi ovakve teme, najblaze receno, simpaticneBHG wrote:koji si ti kreten
-
*mima*
#14 Re: prevera sa najboljom prijateljicom
Mogu li dvije prijateljice?blizzard wrote:Interesuje me,dali je neko imao sex sa najboljom prijateljicom(jaranom) svoje djevojke(momka),koji su jedno 15 godina prijatelji? E,ako je neko bio u takvoj situaciji,kako se osjeca poslije svega toga sto se dogodi?
-
Zhaba
#16 Re: prevera sa najboljom prijateljicom
_BosanaC wrote:Neka, bolje citati ove gluposti nego se vise politikom nerviratiBHG wrote:svaki dan nova glupost...bar ubije ovu svakodnevnu dosadu i monotoniju..._BosanaC wrote: Ma sta cu kad su mi ovakve teme, najblaze receno, simpaticneOd ovih bar znas da garant glava ne zaboli vise od dvoje ljudi
- Michun
#20 Re: prevera sa najboljom prijateljicom
Blago i kulturno receno_BosanaC wrote:Ma sta cu kad su mi ovakve teme, najblaze receno, simpaticneBHG wrote:_BosanaC wrote: Mislis, koji je osjecaj nakon seksa?koji si ti kreten
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
#21 Re: prevera sa najboljom prijateljicom
osjecas se ko govnoblizzard wrote:Interesuje me,dali je neko imao sex sa najboljom prijateljicom(jaranom) svoje djevojke(momka),koji su jedno 15 godina prijatelji? E,ako je neko bio u takvoj situaciji,kako se osjeca poslije svega toga sto se dogodi?
- scorpion7
#24 Re: prevera sa najboljom prijateljicom
heheeheh to vjerovatno los sex biokarabaja-x wrote:osjecas se ko govnoblizzard wrote:Interesuje me,dali je neko imao sex sa najboljom prijateljicom(jaranom) svoje djevojke(momka),koji su jedno 15 godina prijatelji? E,ako je neko bio u takvoj situaciji,kako se osjeca poslije svega toga sto se dogodi?
-
Crvena Tifoza
#25 Re: prevera sa najboljom prijateljicom
Ego se digne na 300% pa ti mašta o 3some proradi.blizzard wrote:Interesuje me,dali je neko imao sex sa najboljom prijateljicom(jaranom) svoje djevojke(momka),koji su jedno 15 godina prijatelji? E,ako je neko bio u takvoj situaciji,kako se osjeca poslije svega toga sto se dogodi?