Interesuje me radi li neko od vas u Preventu u VIsokom a da dolazi iz Sarajeva na posao?
Kakvi su redovi vožnje na toj relaciji? kako se snalazite? ima li Prevent svoje neke prevoze? Koliko vremenski treba od Sarajeva do Visokog busem ?
Prevent u Visokom - prevoz na relaciji Sarajevo - Visoko INFO!?
-
denisbar
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#2 Re: Prevent u Visokom - prevoz na relaciji Sarajevo - Visoko INFO!?
radio jedno vrijeme u Goruši, sad radim nešto drugo
ako si u topuzovom polju, centrotrans ti stane 10m od ulaza u fabriku, mislim da su svako 20 minuta autobusi, treba ti oko 1h i 20min
ja sam išao autom, sa još dvoje kolega, autoputem stalno, malo jest skuplje u odnosu na bus, ali se putuje manje od pola sata..
Visoko - Goruša ima autobus čini mi se svako sat vremena, tako da to ti ne bih preporučio...
ako si u topuzovom polju, centrotrans ti stane 10m od ulaza u fabriku, mislim da su svako 20 minuta autobusi, treba ti oko 1h i 20min
ja sam išao autom, sa još dvoje kolega, autoputem stalno, malo jest skuplje u odnosu na bus, ali se putuje manje od pola sata..
Visoko - Goruša ima autobus čini mi se svako sat vremena, tako da to ti ne bih preporučio...
-
denisbar
#3 Re: Prevent u Visokom - prevoz na relaciji Sarajevo - Visoko INFO!?
ja sam u sarajevu,centar.
Ti si iz sarajeva takodje? znaci treba busem iz sarajeva do visokog oko sat i po ?
A to za auto - to ste se talili garant ?
Firma da pare za kartu predpostavljam ?
Ti si iz sarajeva takodje? znaci treba busem iz sarajeva do visokog oko sat i po ?
- Better Man
#4 Re: Prevent u Visokom - prevoz na relaciji Sarajevo - Visoko INFO!?
45 minuta je vožnja busom od Sarajeva do Visokog i obratno.denisbar wrote:ja sam u sarajevu,centar.
-
denisbar
- Hemera
#6 Re: Prevent u Visokom - prevoz na relaciji Sarajevo - Visoko INFO!?
Imas centrotrana web stranicu i tamo mozes pogledati termine polaska i ocekivanog dolaska na odrediste.
Poprilicno da je tacno
Poprilicno da je tacno
-
denisbar
#7 Re: Prevent u Visokom - prevoz na relaciji Sarajevo - Visoko INFO!?
pitao sam danas cuvara/portira tamo na zeljeznickoj ,kaze i on oko 45 minuta. Kakvi kaze sat i po' to je kaze do Kaknja.
i sutra cu zvat centrotrans da ih pitamza cijene karata i to
i sutra cu zvat centrotrans da ih pitamza cijene karata i to