Prevent Global ide u stecaj

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
StupskaBitanga

#1 Prevent Global ide u stecaj

Post by StupskaBitanga »

Prema avodima HR medija Prevent Global ide u stecaj
Sta ce sada biti sa Preventovim fabrikama u BiH?
Da li je ugrozeno oko 2000 radnih mjesta
sarayewo

#2 Re: Prevent Global ide u stecaj

Post by sarayewo »

Slovenacki Prevent je na listi planiranih akvizicija firme za koju radim (proizvodjac enterijera za automobile)... Kada, kako i hoce li se to dogoditi fakat ne znam... Isto kao sto ne znam u kakvoj je vezi Prevent u BiH sa onim u Sloveniji po pitanju kapitala.

Po zadnjim informacijama koje imam vecinski vlasnik je Hastor, tj. ASA grupacija, tako da mislim da Prevent BiH nije pod vlasnistvom Slovenaca...
blueblue

#3 Re: Prevent Global ide u stecaj

Post by blueblue »

The Prevent Group is a global company with a diverse range of services , a broad scope of expertise and a unique history. The balance between customer orientation , identity and economy requires experienced leadership that is equally suited to combined expertise , strategic change and continuity.

The central management team , headquartered in Wolfsburg, exactly fulfills this requirement : it brings together experienced and young staff, representatives of various fields of competence , to ensure an optimal and direct control of the works. The development of competitiveness through continuous improvement of production processes and the associated increase in quality in all areas and the development of product and process innovations are the daily driver of the central leadership circle. So we make sure that future on a sustainable basis and origin connection.

The central leadership team of the Prevent group shall be headed by the two managing directors , Kenan Hastor and Damir Hastor , as follows:

•Detlef Niefindt (Finance)
•Roland Rott ( production)
•Mitja Hauser (Research & Development)
•Carsten Unverricht (Purchase)
•Christian Brenner ( Logistics)
•Karl -Heinz Breier beer (Business Integration)
•Barbaros Arslan (Strategy )
blueblue

#4 Re: Prevent Global ide u stecaj

Post by blueblue »

About us
Prevent Global is a part of Prevent Group - one of the most important car seats covers producer in the Europe.

For more information, please, visit www.preventgroup.com.

Prevent Global d.d.; Kidričeva 6, 2380 Slovenj Gradec, Slovenija; tel.: +386 (0)2 882 30 00, fax: +386(0)2 882 30 10. www.prevent.si.
Komentarji in predlogi: [email protected]. Copyright: Prevent Global d.d., 2001. Vse pravice pridržane.
sa obzirom na...

#5 Re: Prevent Global ide u stecaj

Post by sa obzirom na... »

U prevent globalu Hastor ima samo 45% udjela na neki Slovenac Zakersnik 52%, bivsi kamiondzija i tipicni tajkun koji je do para dosao kroz mutne vode privatizacije ( cak ni uredjena Slovenija nije bila imuna na to )
Uglavnom ova sirovina od Slovenca se nesto *urci, odbija sve prijedloge Hastora i manjiskih dionicara, a Hastor je taj koji donosi posao jer on je vlasnik i Prevent DEv koji koji vrsi narudbe od Globala.
Cisto da pokaze ko je gazda, prestao je sa narudzbama od Globala iako tu ima 45%, kupio slicno preduzece u Slovackoj, siri posao na BIH, te samim tim bacio na koljena Prevent Global.
Sad ceka da ga sam Zakersnik moli za spas.
napetost

#6 Re: Prevent Global ide u stecaj

Post by napetost »

Pitam se čije je u stvari ime Prevent i ko če ga koristit dalje.
Koliko sam upoznat sa situacijom je to ime rođeno u Slovenj Gradcu prije 1980 i mislim da to ime Hastor nije kupio kao brendt
Pozdrav.
Post Reply