prevela me mala žednog preko vode
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
eugen-magic
#1 prevela me mala žednog preko vode
ljetos sam virtualno stupio u kontakt s jednom curom iz sarajeva. rekla mi je da ima 25g, da je plava i zgodna, da studira pravo. bila je tako slatka preko poruka. zavodnica prve klase. iako sam bio skeptičan da mi se javi tako kvalitetna cura, s vremenom me smotala i dopisivali smo se.
pisala je da bi išla sa mnom i na kraj svijeta, da bi mi bila dobra žena, da bi mi rodila bebu, da bi sa mnom živjela i u pećini, ma šta da kažem.. medi mlijeko mi je obećavala.
rekla je da ima rodbinu u zagrebu i da bi došla u zagreb da se upoznamo ali da joj fali 50eura. ja joj pošaljem lovu i sve se ljepo dogovorimo kad će doći i prvi put odgodi, pa drugi put, pa i treći put. tobože tvrdeći da se boji da ja nisam neki nedaj bože manijak.
tu smo zapali u jednu krizu, izgladili smo to i nastavili smo dopisivati se. ja sam rekao da ću ja doći u sarajevo i naravno došao sam. vozio sam cijelu noć i kad sam došao čekao sam je 2,5h da se spremi. popizdio sam. poslala mi je mamu svoju da joj pokažem ličku kartu da vidi jesam li to ja.
konačno je došla. nije bila baš kako sam očekivao, ali dobro..proveli smo lijep dan. dogovorili smo se da ona dođe u zagreb i da ću je oženiti.
vratio sam se u zagreb i dopisivali smo se još 2-3 tjedna. kad je konačno trebala doći, sutradan, pošalje mi poruku da ima dvoje djece i da se bojala da mi to kaže. ja sam bio šokiran i nisam se odmah snašao šta da joj kažem. nisam joj odmah ništa odgovorio i ona se naljutila tobože tvrdeći da je ja ne volim jer ne želim njenu djecu.
prestala je više da mi odgovara na poruke. saznao sam kasnije da ima jedno djete a da li ima još dvoje, nemam pojma.
ne znam, muči me sad to. da li sam pogriješio što joj se nisam odmah javio. možda bi se složio i s tim što ima djecu ali to baš i nije tako jednostavno, to bi trebalo riješiti u četiri oka. mislim da mi je trebala iskreno reći svoju situaciju...
što vi mislite,...što bi vi napravili...
mislim, volio sam je, bila i je draga i još uvijek je. ali mislim da je krivo postupila. 2 mjeseca me je volzala i na kraju nestala da se više neće ni javiti.
pa, eto, sad kakve su te žene...nažalost još nijednu dobru nisam upoznao...
pisala je da bi išla sa mnom i na kraj svijeta, da bi mi bila dobra žena, da bi mi rodila bebu, da bi sa mnom živjela i u pećini, ma šta da kažem.. medi mlijeko mi je obećavala.
rekla je da ima rodbinu u zagrebu i da bi došla u zagreb da se upoznamo ali da joj fali 50eura. ja joj pošaljem lovu i sve se ljepo dogovorimo kad će doći i prvi put odgodi, pa drugi put, pa i treći put. tobože tvrdeći da se boji da ja nisam neki nedaj bože manijak.
tu smo zapali u jednu krizu, izgladili smo to i nastavili smo dopisivati se. ja sam rekao da ću ja doći u sarajevo i naravno došao sam. vozio sam cijelu noć i kad sam došao čekao sam je 2,5h da se spremi. popizdio sam. poslala mi je mamu svoju da joj pokažem ličku kartu da vidi jesam li to ja.
konačno je došla. nije bila baš kako sam očekivao, ali dobro..proveli smo lijep dan. dogovorili smo se da ona dođe u zagreb i da ću je oženiti.
vratio sam se u zagreb i dopisivali smo se još 2-3 tjedna. kad je konačno trebala doći, sutradan, pošalje mi poruku da ima dvoje djece i da se bojala da mi to kaže. ja sam bio šokiran i nisam se odmah snašao šta da joj kažem. nisam joj odmah ništa odgovorio i ona se naljutila tobože tvrdeći da je ja ne volim jer ne želim njenu djecu.
prestala je više da mi odgovara na poruke. saznao sam kasnije da ima jedno djete a da li ima još dvoje, nemam pojma.
ne znam, muči me sad to. da li sam pogriješio što joj se nisam odmah javio. možda bi se složio i s tim što ima djecu ali to baš i nije tako jednostavno, to bi trebalo riješiti u četiri oka. mislim da mi je trebala iskreno reći svoju situaciju...
što vi mislite,...što bi vi napravili...
mislim, volio sam je, bila i je draga i još uvijek je. ali mislim da je krivo postupila. 2 mjeseca me je volzala i na kraju nestala da se više neće ni javiti.
pa, eto, sad kakve su te žene...nažalost još nijednu dobru nisam upoznao...
Last edited by eugen-magic on 14/11/2007 18:59, edited 3 times in total.
-
Klonirana26
I šta ti misliš, iskreno, do koga je?pa, eto, sad kakve su te žene...nažalost još nijednu dobru nisam upoznao...
-
eugen-magic
nisam siguran da razumijem tvoje pitanje. jel u ovom našem slučaju ili općenito.Klonirana26 wrote:I šta ti misliš, iskreno, do koga je?pa, eto, sad kakve su te žene...nažalost još nijednu dobru nisam upoznao...
moje iskustvo je da žene obično zajebu stvar.
-
Klonirana26
Općenito.eugen-magic wrote: nisam siguran da razumijem tvoje pitanje. jel u ovom našem slučaju ili općenito.
Najlakše je kriviti druge
-
eugen-magic
'neiživljen' ...kakvo bi to 'življenje' trebalo biti?Baby Jane wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kazem ja...neizivljen.
I opet kazem, navukla te zato sto si ti to dozvolio. Ako ti je do toga da zenis nekog koga si upoznao preko neta, i jednom u zivotu vidio, idi na google i ukucaj Thai brides...
jesam, bio sam naivan, znam. valjda vjerujem da još uvijek ima na svijetu poštenih cura. da nisu sve lažljive i sponzoruše.
-
eugen-magic
dobro, reci. šta sam u ovom slučaju trebao napraviti, po tvom mišljenju?Klonirana26 wrote:Općenito.eugen-magic wrote: nisam siguran da razumijem tvoje pitanje. jel u ovom našem slučaju ili općenito.
Najlakše je kriviti drugeSamo kažem, zapitaj se.
- Baby Jane
Ma daj, kako mozes biti tako nerazumna, pa znas da smo mi, zene, krive za sve.Klonirana26 wrote:Općenito.eugen-magic wrote: nisam siguran da razumijem tvoje pitanje. jel u ovom našem slučaju ili općenito.
Najlakše je kriviti drugeSamo kažem, zapitaj se.
-
Klonirana26
Ma ima nas (ljudi) svakakvih, ali...
U konkretnom slučaju...baš si se fino upecao. Veza preko neta još k tome i na daljinu. Molim te!
Ne želim ni pomišljati da je ovo stvarna priča.
A tvoje mišljenje o ženama (ili susreti
) pokazuju da si očigledno privučen baš takvim ženama, koje potpiruju takvo mišljenje. Mogu ja i primjer da dam ako treba 
U konkretnom slučaju...baš si se fino upecao. Veza preko neta još k tome i na daljinu. Molim te!
A tvoje mišljenje o ženama (ili susreti
- mema mo
slabo ti iskustvo magicnieugen-magic wrote:nisam siguran da razumijem tvoje pitanje. jel u ovom našem slučaju ili općenito.Klonirana26 wrote:I šta ti misliš, iskreno, do koga je?pa, eto, sad kakve su te žene...nažalost još nijednu dobru nisam upoznao...
- starii
kazes volio si je...?
ti si samo volio mobilni aparat i njene poruke.osjecanja se ne mogu prinijeti bitovima il bajtovima....mani se sine toga.izadi vani i nadi si kakvu plavku onda...a inace je mirc,irc i li chat pun ostavljenih zena sa djecom...
hoce tu reci..
dok ti ircas neko to jebe, odnosno dok se ti muzafere kupas neko to drugi jebe...
ti si samo volio mobilni aparat i njene poruke.osjecanja se ne mogu prinijeti bitovima il bajtovima....mani se sine toga.izadi vani i nadi si kakvu plavku onda...a inace je mirc,irc i li chat pun ostavljenih zena sa djecom...
hoce tu reci..
dok ti ircas neko to jebe, odnosno dok se ti muzafere kupas neko to drugi jebe...
-
eugen-magic
jeste, stvarna. ne lažem ništa. ona živi na kobiljoj glavi, znam i gdje.Klonirana26 wrote:Ma ima nas (ljudi) svakakvih, ali...
U konkretnom slučaju...baš si se fino upecao. Veza preko neta još k tome i na daljinu. Molim te!Ne želim ni pomišljati da je ovo stvarna priča.
A tvoje mišljenje o ženama (ili susreti) pokazuju da si očigledno privučen baš takvim ženama, koje potpiruju takvo mišljenje. Mogu ja i primjer da dam ako treba
a ne znam, možda me privlače loše žene.
šta si i ti slično najebala?
-
eugen-magic
jesam, bila je drago stvorenje. žao mi je bilo, nije joj bilo lako. samo ona mene baš i nije žalila.starii wrote:kazes volio si je...?
hoce tu reci..
-
Klonirana26
Nisam. Jer mene ne privlače tipovi koji će mi potvrđivati da su muškarci đubrad. Desi se svakome da naiđe na idiota (bilo kojeg roda i broja:)), ali ... to ne znači da je jedan, dva, tri.... idiot potvrda da su ostali svi isti. (Kod broja tri se već treba zapitati do koga je stvarno!)eugen-magic wrote: a ne znam, možda me privlače loše žene.
šta si i ti slično najebala?
-
eugen-magic
da, naravno da nisu sve žene loše. samo koliko ću ja još morati živjeti da nađem dobru, i gdje uspijevaju takve. ah...
šta sam ja kriv, ako vjerujem na riječ osobi.
šta sam ja kriv, ako vjerujem na riječ osobi.
-
eugen-magic
ma nije, jebeš to. najviše me boli što mi je lagala.urbanagerila wrote:Mescini ti places za petobankom ....
-
eugen-magic
nije s forumapitt wrote:de ti nama reci koji joj je nick na forumu:D:D
- Amazonka27
jel te nagovarala da joj kupis stan u bosmalu?
-
eugen-magic
Amazonka27 wrote:jel te nagovarala da joj kupis stan u bosmalu?
nije. ali prvo mi je tražila da joj kupim maramice, pa svijet, pa sok, pa banane, pa punjene štapiće za njenu mamu.
ma nema veze, kupio bi ja njoj sve samo da je bila prava.
-
eugen-magic
jes vala, samo ih lova zanima.barby02 wrote:Sve su zene taKe, vjeruj ti meni,ne znam po iskustvu al sam cula,prica carsija-to ti je provjereno.A posto je ona s Kobilje glave, odlicno si prosao,moš mislit da se dopisala u familiju pa onda na put po djecu, kukala ti majka4 u 1(gratis)
šta da radim, da štampam novčanice...
- scorpion7
Ma drug ona je tebe zajebala
:D..elem nedaj se....ali dok si vec u Sarajevu bio ima sad ponuda u HYPO banci....mikrokrediti ovo ono....5% kamate
:D:D...a doduse takvu sa dvoje djece mogao si naci i blize a ne vozat se do Sarajeva....al iskreno ako ces da mi je neko prico da te neko natego ovako ne bih mu vjerovao
:D:D
P.S.
U najgorem slucaju obrati se Amazonki27....ta skida sihire i veze suhvu
:D:D...a kasike je zamjenila kutljacama
:D:D
P.S.
U najgorem slucaju obrati se Amazonki27....ta skida sihire i veze suhvu