stvarno anabela sta ti je
prevariti partnera-da ili ne?!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Mlada je, 81 godiste...nek se drapa dijete ba sta ste je napali 
-
Stari
Vidte kako se H&D i ja slazemo po ovom pitanju...ja samo hocu da anabellu dodatno informisem o mogucnostima okretanja cijele situacije u vlastitu korist. A vi svi odmah...ah nayebaces ...kako god okrenes....a svi mi vrlo dobro znamo da je to..."najebavanje" u tim i takvim situacijama prava rijetkost...samo rijetki slucajevi bivaju provaljeni.horns&drums wrote:Mlada je, 81 godiste...nek se drapa dijete ba sta ste je napali
-
Lola_77
Ne radi se o tome hoce li biti provaljena ili ne.,..Nego o tome da se ona vec zaljubila u ovog drugog..E, u tom slucaju "najebavanje" je cesta pojava.Stari wrote:Vidte kako se H&D i ja slazemo po ovom pitanju...ja samo hocu da anabellu dodatno informisem o mogucnostima okretanja cijele situacije u vlastitu korist. A vi svi odmah...ah nayebaces ...kako god okrenes....a svi mi vrlo dobro znamo da je to..."najebavanje" u tim i takvim situacijama prava rijetkost...samo rijetki slucajevi bivaju provaljeni.horns&drums wrote:Mlada je, 81 godiste...nek se drapa dijete ba sta ste je napali
- horns&drums
Sve do 30-te je tolerantno (osim ako ste u braku naravno)
- anais_nin
Stovani Stari,Stari wrote:
dozvoli stovana anais ...da ti ja dam ono sto smatram ispravnim odgovorom na ovu seriju pitanja.
1: Ko kaze da ce saznati? Ako bude odigrala sve po vazecim propisima ...nema sanse. Osim toga ako joj je k'o brat u krevetu ... ova avantrua je samo tranzicioni period ...dok ne dodje neko treci...da se taj mali definitivno nogira.
2: Nema teorije...pazi sad: ozenjen , star, a dobar ko avion i k tome jos trazi avanturu ...pa da bude los u krevet...ma u kojem si to filmu vidjela?
3: E taj rizik istina postoji....no boze moj...
4: Tu nemam komentara, buduci da to samo Anabella moze znati
5: isto kao i pod 4
1. ja odmah u prvom postu naglasih da mi se cini da anabela nema bas nekog iskustva u "vannastavnim" igricama
2.
a razmisljanje o 4 i 5 bi joj i te kako olaksalo zivot
-
micika
Mislim da nije u redu da djevojku osudjujete zbog necega sto nije uradila...jos
Anabela,hajd ti razmisli.....skontaj sta u stvari ne funkcionise u tvojoj vezi.Imam osjecaj da ti tog svog momka volis ali da vam je sexualni zivot u krizi???
Ako je tako
nemam pojma,pokusaj unijeti malo svjezine u to,i ti se malo potrudi....nema smisla kriviti samo njega.Pokusaj razgovarati sa njim...iznenadi ga nekim ludim rubljem,svijecama....otidji u sex shop kupi biceve,gluposti valjam sad ....ali potrudi se.
Onda otputuj negdje,sama...razmisli sta u stvari hoces,vjerujem da ce ti to pomoci.
Mislim da prevara nece donijeti nista dobro i da ces na koncu skontat da ti je zao,pogotovo kad pogledas tom svom u oci a u njima vidis toliko ljubavi.Nije da moralisem....ali skontaj da bi mogla biti krivac za razor necijeg braka.....pogotovo ako ima djecu.
Moj savjet ti je....NEMOJ.
Ako shvatis da ne volis svog danasnjeg momka onda ga ostavi.
na kraju krajeva,svi mi padamo u krize...podjem od sebe pa pozelim da sam nekad slobodna,da zvjerlam....dosadi ona svakodnevnica....zalis se cesto,vristis ali sve je to sastavni dio veze,zivota uopste.Sve to naravno ima i svoje prednosti.Pomisli samo da si sad na pocetku neke veze,toliko peglativnih izlazaka,doduse slatkih ali....toliko lazi,koliko vremena ti treba da stvarno upoznas neku osobu,da joj zaviris u srce.
Nego ti veceras napuni kadu vodom,stavi latice ruza unutra...mirisljave soli,svijece,vino i cekaj svog dragog.
a o onom drugom nema fajde razmisljat.....
I dobro otvori oci i pazi kome se povjeravas
sretno
Anabela,hajd ti razmisli.....skontaj sta u stvari ne funkcionise u tvojoj vezi.Imam osjecaj da ti tog svog momka volis ali da vam je sexualni zivot u krizi???
Ako je tako
Onda otputuj negdje,sama...razmisli sta u stvari hoces,vjerujem da ce ti to pomoci.
Mislim da prevara nece donijeti nista dobro i da ces na koncu skontat da ti je zao,pogotovo kad pogledas tom svom u oci a u njima vidis toliko ljubavi.Nije da moralisem....ali skontaj da bi mogla biti krivac za razor necijeg braka.....pogotovo ako ima djecu.
Moj savjet ti je....NEMOJ.
Ako shvatis da ne volis svog danasnjeg momka onda ga ostavi.
na kraju krajeva,svi mi padamo u krize...podjem od sebe pa pozelim da sam nekad slobodna,da zvjerlam....dosadi ona svakodnevnica....zalis se cesto,vristis ali sve je to sastavni dio veze,zivota uopste.Sve to naravno ima i svoje prednosti.Pomisli samo da si sad na pocetku neke veze,toliko peglativnih izlazaka,doduse slatkih ali....toliko lazi,koliko vremena ti treba da stvarno upoznas neku osobu,da joj zaviris u srce.
Nego ti veceras napuni kadu vodom,stavi latice ruza unutra...mirisljave soli,svijece,vino i cekaj svog dragog.
a o onom drugom nema fajde razmisljat.....
I dobro otvori oci i pazi kome se povjeravas
- horns&drums
Izgleda da ti nemas iskustva u tim igricama
:D
Dobro, znam da imas posto sam te upoznao ali pa osnovno je pravilo nikad te ne uhvate prvi put jer pazis, tek kasnije kad se opustis
Dobro, znam da imas posto sam te upoznao ali pa osnovno je pravilo nikad te ne uhvate prvi put jer pazis, tek kasnije kad se opustis
- horns&drums
Ma cim sam procitao ko je savjetuje oplako sma od smijeha

-
Lola_77
Micika, dok se ti slomi pisuci gospodjici savjete, ona je vec negdje s ozenjenim tipom...Kontas? Ne voli ona ovog s kojim je sada..Pa to se vidi odmah u startu...Mislim ja kada nekoga volim, ne kazem da je to zato sto je dobar, fin i zato sto ga vole svi moji prijatelji 
Nikakve svijece, ulja niti sta vec tu ne pomaze..vjeruj mi.
Nikakve svijece, ulja niti sta vec tu ne pomaze..vjeruj mi.
- boogy
Klasičan slučaj,
Ako se spanđaš sa starohanom neko vrijeme će biti tu finog sex-a(valjda) jer se i on uspalio za nečim mladim, a onda klasika "znaš imam ženu i djecu nemogu to sada da uništim radi tebe" itd.
Da se na glavu nasadiš kad tad će tvoj sadašnji momak to saznati i izgubit ćeš i njega, osim ako nije kakva plačipička pa ti oprosti.
I to je to, takve stvari uvijek završe tragično.
Ako se spanđaš sa starohanom neko vrijeme će biti tu finog sex-a(valjda) jer se i on uspalio za nečim mladim, a onda klasika "znaš imam ženu i djecu nemogu to sada da uništim radi tebe" itd.
Da se na glavu nasadiš kad tad će tvoj sadašnji momak to saznati i izgubit ćeš i njega, osim ako nije kakva plačipička pa ti oprosti.
I to je to, takve stvari uvijek završe tragično.
-
Stari
anais nin
jos jednom naglasavam...to sto ti se mota po glavi, postovana anabella, nikako nije rijedak slucaj...dapace rijetki su oni koji ti se ovdje pokusavaju predstaviti cistuncima...razlika je jednio u jednoj pojedinosti...neki (i to rijetki sto su smotani ko sajle) bivaju provaljeni ...a velika vecina suti i uziva u tekovinama & blagodetima "zapadnih demokratija"...
@Anais...odlucan sam u odbacivanju tvojih predimenzionisanih asocijacija spram muskaraca... postoje vrhunski frajeri & schewci... nisam taj....no bio sam u vise navrata u otvorenom duelu porazen od takvih...ti ih mozda nisi imala srece susresti ....no to je druga stvar.
Pa i najveci strucnjaci za "dupunsku nastavu u tom predmetu" ...su jednom bili pocetnici (osim valjda edua...on je bio profesionalac otkad je svijeta i vijeka)...za sve postoji prvi put.1. ja odmah u prvom postu naglasih da mi se cini da anabela nema bas nekog iskustva u "vannastavnim" igricama a takvi OBICNO bivaju uhvaceni samo zato sto joj se momak cini pravo fin, ne mora znaciti da je levat i veoma ali veoma mali procenat ljudi dobro laze
jos jednom naglasavam...to sto ti se mota po glavi, postovana anabella, nikako nije rijedak slucaj...dapace rijetki su oni koji ti se ovdje pokusavaju predstaviti cistuncima...razlika je jednio u jednoj pojedinosti...neki (i to rijetki sto su smotani ko sajle) bivaju provaljeni ...a velika vecina suti i uziva u tekovinama & blagodetima "zapadnih demokratija"...
@Anais...odlucan sam u odbacivanju tvojih predimenzionisanih asocijacija spram muskaraca... postoje vrhunski frajeri & schewci... nisam taj....no bio sam u vise navrata u otvorenom duelu porazen od takvih...ti ih mozda nisi imala srece susresti ....no to je druga stvar.
- anais_nin
je l ovo meni bilo?horns&drums wrote:Izgleda da ti nemas iskustva u tim igricama:D
pa mislim treba "lagano" pocet
- taxi_driver
cuj 81 godiste.i vec bi ozenjenog?uh jebote!ja samo jedno znam.toljaga je iz raja izasla.takve ko ti toljagom u glavu i ne bi ti na pamet palo nesto ta trane da trazis.ajde kontam ima smoklju u vezsi ali sto bona ozenjenog pored toliko slobodnih momaka.moram zvati starog da vidim je li on sta zabrljao,posto kazes da je covjek u godinama.
uh,nasikirao sam se pravo.
rambo je king
sakom u glavu i sve probleme smo rijesili
uh,nasikirao sam se pravo.
rambo je king
sakom u glavu i sve probleme smo rijesili
-
edu
zna i stari ubosti..Stari wrote:anais ninPa i najveci strucnjaci za "dupunsku nastavu u tom predmetu" ...su jednom bili pocetnici (osim valjda edua...on je bio profesionalac otkad je svijeta i vijeka)...za sve postoji prvi put.1. ja odmah u prvom postu naglasih da mi se cini da anabela nema bas nekog iskustva u "vannastavnim" igricama a takvi OBICNO bivaju uhvaceni samo zato sto joj se momak cini pravo fin, ne mora znaciti da je levat i veoma ali veoma mali procenat ljudi dobro laze
- anais_nin
moji komentari o potencijalnom razocaranju su rezultat povjeravanja velikog broja zenaStari wrote: @Anais...odlucan sam u odbacivanju tvojih predimenzionisanih asocijacija spram muskaraca... postoje vrhunski frajeri & schewci... nisam taj....no bio sam u vise navrata u otvorenom duelu porazen od takvih...ti ih mozda nisi imala srece susresti ....no to je druga stvar.
ja samo hocu reci da stariji (ne mora znaciti iskusniji, mozda mu je zena jedina
-
Semiramida
Draga moja,
Većina djevojaka/žena u dugim vezama želi opet osjetiti leptiriće i onaj početni zanos. Mišljenja sam da ne treba rizikovati jednu stabilnu vezu za malo te hemije koja ničemu ne vodi, nego pokušati postojeću vezu učiniti interesantnijom i uzbudljivijom.
(Ovo ja - iz iskustva...)
Većina djevojaka/žena u dugim vezama želi opet osjetiti leptiriće i onaj početni zanos. Mišljenja sam da ne treba rizikovati jednu stabilnu vezu za malo te hemije koja ničemu ne vodi, nego pokušati postojeću vezu učiniti interesantnijom i uzbudljivijom.
-
car-x
bas tako.. milion je nacina da se postojeca veza obogati.. naravno, ako se radi o nekim sitnicama..Semiramida wrote:Draga moja,
ali ako je vec stadij "brat i sestra" onda je tu malo teze bilo sta uciniti, jer se ovo, barem po svjedocenju starijih, dogadja tek tamo nekad u ranim 50-im.. a na u 20-im..