prevario me pred vjencanje

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
zena21

Post by zena21 »

:lol: :lol: :lol:
ArtefakT

Post by ArtefakT »

A fakat... mozda se i nisu pobucali... To, sto je on pjan bio, a ona lezala u krevetu, nista ne dokazuje...
;)
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

senka_s. wrote:
bosmen wrote:
senka_s. wrote:Cao
evo me ziva sam i prilicno bolje nego jucer :(
Malo sam deprimirana, ali to je valjda normalno...
Danas odmah idem kuci da se dobro naspavam i odmorim, jer me mozak boli :( :( :(
Nekako mi je lakse sto znam da nisam ja kriva za ovaj debakl, pa me to tjesi, jer kako sam pevise samokriticna, ne bih mogla sebi oprostiti da sam ja skrivila nesto ovako grozno :( :( :(
Pa senka draga vise juce imala zelenih smajlica,danas ti sve plavi :D
Jucer sam bila u soku a danas me ono bas uzela tuga :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
potpuno kompatibilno sa teorijom

1. faza soka
2. faza kontrole vlastitih emocija kroz aktivnosti
3. faza regresije, povlacenje iz "normalnog" zivota
4. faza prilagodjavanja, povratak u zivot i nova sposobnost vezivanja
janje_

Post by janje_ »

bosmen wrote:
janje_ wrote:
Phia wrote:Senka ne daj se gadu. :thumbup:
daj nekom finom ko sto je bosmen, npr.. ;)
Jesi se ti nakacila nje i mene,sto mi ti ne dadnes kad si toliko navalila? :D :D
nisam ja ona.. brat je regrut..

jbt.. kako si u sekundi devaliviro sam sebe..i ovcu bi jebo.. svasta..
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

POSLE J....A NEMA KAJANJA

Goran Višnjić kaže da je neverstvo tokom koga je začeta njegova vanbračna ćerka rezultat pijanstva, i da se ničega ne seća

Nakon što je ceo svet saznao da je Goran Višnjić otac četvoromesečne devojčice koju je rodila Šibenčanka Mirela Rupić, hrvatski glumac na doživotnom radu u Holivudu napokon je priznao da je proveo noć sa dotičnom damom, ali da je za to "kriv" isključivo alkohol:

- Kad sam došao u Šibenik iz Amerike, izašao sam u grad sa svojim prijateljima, da se opustim. Te večeri je u tom kafiću bila i Mirela Rupić, koja je došla da mi se javi jer se nismo videli od osnovne škole. U Americi mi strašno fali moje društvo i kako jako mnogo radim, nemam vremena za provod. Verovatno i zbog umora od vremenske razlike, alkohol je na mene i te kako delovao. Što se tiče pojedinosti, verujte, ničega se ne sećam. Samo znam da nikada ne bih učinio nešto slično u normalnom stanju. Mirela Rupić mi nije privlačna žena - ispričao je Višnjić, koji kaže kako nema potrebu da vara ženu i da mu je jako krivo što je povredio najvažniju osobu u svom životu:

- Rekao sam supruzi Ivani za šta me Mirela optužuje i pustio joj poruku u kojoj ona preti da će mi razoriti brak i da ja procenim koliko košta njeno ćutanje, dvesta hiljada ili dva miliona evra. Ivana je potom Mireli poslala poruku u kojoj joj je rekla da nije ni prva ni poslednja osoba koja se pokušava dohvatiti poznate osobe za mnogo novca i pet minuta slave, te da je tužno što dete ima takvu majku - rekao je za hrvatski magazin Stori Višnjić, koji je izrazio spremnost da izdržava devojčicu ukoliko DNK test pokaže da je njegova, ali da, zbog loših odnosa s Mirelom, nije spreman za kontakt sa devojčicom sve dok ne bude punoletna.
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

basta sljezove boje wrote:POSLE J....A NEMA KAJANJA

Goran Višnjić kaže da je neverstvo tokom koga je začeta njegova vanbračna ćerka rezultat pijanstva, i da se ničega ne seća

Nakon što je ceo svet saznao da je Goran Višnjić otac četvoromesečne devojčice koju je rodila Šibenčanka Mirela Rupić, hrvatski glumac na doživotnom radu u Holivudu napokon je priznao da je proveo noć sa dotičnom damom, ali da je za to "kriv" isključivo alkohol:

- Kad sam došao u Šibenik iz Amerike, izašao sam u grad sa svojim prijateljima, da se opustim. Te večeri je u tom kafiću bila i Mirela Rupić, koja je došla da mi se javi jer se nismo videli od osnovne škole. U Americi mi strašno fali moje društvo i kako jako mnogo radim, nemam vremena za provod. Verovatno i zbog umora od vremenske razlike, alkohol je na mene i te kako delovao. Što se tiče pojedinosti, verujte, ničega se ne sećam. Samo znam da nikada ne bih učinio nešto slično u normalnom stanju. Mirela Rupić mi nije privlačna žena - ispričao je Višnjić, koji kaže kako nema potrebu da vara ženu i da mu je jako krivo što je povredio najvažniju osobu u svom životu:

- Rekao sam supruzi Ivani za šta me Mirela optužuje i pustio joj poruku u kojoj ona preti da će mi razoriti brak i da ja procenim koliko košta njeno ćutanje, dvesta hiljada ili dva miliona evra. Ivana je potom Mireli poslala poruku u kojoj joj je rekla da nije ni prva ni poslednja osoba koja se pokušava dohvatiti poznate osobe za mnogo novca i pet minuta slave, te da je tužno što dete ima takvu majku - rekao je za hrvatski magazin Stori Višnjić, koji je izrazio spremnost da izdržava devojčicu ukoliko DNK test pokaže da je njegova, ali da, zbog loših odnosa s Mirelom, nije spreman za kontakt sa devojčicom sve dok ne bude punoletna.
Rakija, rakija,
svemu je kriva rakijaaaa .....
amrino

Post by amrino »

Nekim cudnim okolnostima...desilo se to da ovu Mirelu na neki nacin poznajem....I prije ovog "nemilog dogadjaja"- znalo se da je to takva budala koja je spremna na sve kako bi se "oparila". Ni najmanje me ne bi zacudilo da ga je drogirala ili silovala dok je bio u besvjesnom stanju....Mada znam da se prevara nicim ne moze opravdati...postoje i takve azdaje koje ti ni krivom ni duznom mogu zagorcati zivot...
Last edited by amrino on 21/08/2007 11:39, edited 1 time in total.
nuraH

Post by nuraH »

daj amra reci mi gdje je onaj forum o dernek.ba
amrino

Post by amrino »

nuraH wrote:daj amra reci mi gdje je onaj forum o dernek.ba
sve teme o dernek.ba su misteriozno nestale... :D
Phia

Post by Phia »

:shock: :D
nuraH

Post by nuraH »

de aj mi onda imena nekih od likova sa derneka o kojima je bilo rijeci na tim forumima... tipa one babe u tangama!!!
Phia

Post by Phia »

amrino wrote:
sve teme o dernek.ba su misteriozno nestale... :D
Ne spominji tu riječ.Fuj to.Dobićeš ban. :D :D :D
zena21

Post by zena21 »

amrino wrote:Nekim cudnim okolnostima...desilo se to da ovu Mirelu na neki nacin poznajem....I prije ovog "nemilog dogadjaja"- znalo se da je to takva budala koja je spremna na sve kako bi se "oparila". Ni najmanje me ne bi zacudilo da ga je drogirala ili silovala dok je bio u besvjesnom stanju....Mada znam da se prevara nicim ne moze opravdati...postoje i takve azdaje koje ti ni krivom ni duznom mogu zagorcati zivot...
Ta je onda prava vrtirepka :lol: :lol:
zena21

Post by zena21 »

bosmen wrote:
nuraH wrote:de aj mi onda imena nekih od likova sa derneka o kojima je bilo rijeci na tim forumima... tipa one babe u tangama!!!
Mozel ova http://www.dernek.ba/profil/Rasima_Giometar :D :D

:shock: :shock: :shock: :shock:

jao... tri rijeci koje me opisuju - NE DAM SVOJE :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
senka_s.

Post by senka_s. »

Dena wrote:
senka_s. wrote:Da, zvao me barem 200 puta, ali se nisam javila.
Iskreno govoreci , za mene je ovo gotovo....
Ostaje jos samo da me prodje ova muka, i nastavljam dalje...
Hvala vam za podrsku :kiss:
Ma dobro, sad si u onoj prvoj fazi kad si ljuta i povrijedjena....promjenices ti jos faza i emocija dok se vratis u "normalu"
Ali svaka cast, ako si jaka da mu se ne javis..... :thumbup:

Neka pati :evil:

Znas li curu s kojom je bio? Jesi li sumnjala ista prije?
znam je ,
ne zivi u Bosni , dodje godisnje jednom ovamo.
zena21

Post by zena21 »

aha... jos jedan minus... mrska dijaspora :oops: :D
amrino

Post by amrino »

zena21 wrote:aha... jos jedan minus... mrska dijaspora :oops: :D
ote mi rijec iz usta :D
Phia

Post by Phia »

senka_s. wrote:
Dena wrote:
senka_s. wrote:Da, zvao me barem 200 puta, ali se nisam javila.
Iskreno govoreci , za mene je ovo gotovo....
Ostaje jos samo da me prodje ova muka, i nastavljam dalje...
Hvala vam za podrsku :kiss:
Ma dobro, sad si u onoj prvoj fazi kad si ljuta i povrijedjena....promjenices ti jos faza i emocija dok se vratis u "normalu"
Ali svaka cast, ako si jaka da mu se ne javis..... :thumbup:

Neka pati :evil:

Znas li curu s kojom je bio? Jesi li sumnjala ista prije?
znam je ,
ne zivi u Bosni , dodje godisnje jednom ovamo.
Nije ona kriva za njegovu glupost.Bilo koji muškarac koji ima pameti ako već zna da je slab na ženske izazove neće sebi dopustiti da popije pa makar jednu čašicu sa ženom s kojom je bio u vezi.Što znači da je u samom početku (ako ima imalo pameti) bio svjestan posljedica koje mogu doći.Pa ni trijezan ne može biti siguran u ishod situacije ako ostane sam sa ženskom osobom a kamo li pijan. :-)
Nema druženja sa 'bivšim' a još manje pića. :roll:
cheguevara_k1

Post by cheguevara_k1 »

Nema druženja sa 'bivšim' a još manje pića.
A sta da na ovu zabranu druzenja kazem ja koji sa svojom bivsom imam dijete ???? Zar mislis da je izvodljivo da se ona i ja ne druzimo ???? Da ne popijemo kafu skupa ( mada bih ja volio kad bi moglo i bez tog druzenja i bez te kafe ) ???
Phia

Post by Phia »

cheguevara_k1 wrote:
Nema druženja sa 'bivšim' a još manje pića.
A sta da na ovu zabranu druzenja kazem ja koji sa svojom bivsom imam dijete ???? Zar mislis da je izvodljivo da se ona i ja ne druzimo ???? Da ne popijemo kafu skupa ( mada bih ja volio kad bi moglo i bez tog druzenja i bez te kafe ) ???
E pa ti koji imaš dijete se druži s njom jer moraš samo mi je žao tvoje sadašnje koja sve to mora gledati. :-)
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Ma bivsa je njoj ucinila uslugu, pokazala joj je kakvog kretena ima za zarucnika :D
Da nije ona bila, bila bi neka druga :roll:
luciferino

Post by luciferino »

Ma ja, bivša....vještica jedna...mora da mu je nešto u kahvu stavila...a on nevinašce, ne zna se ljeba najest. Ma neka je uvijek žensko krivo. Ako nije žensko, onda je alkohol. Ako nije alkohol, onda je kriva priroda što im je dvije glave dala, a jedan mozak.

Joj, kako bi ja to slatko namlatila... :x
lamija_SA

Post by lamija_SA »

Draga senka,

ne poznajem ni tebe ni momka, niti znam kakva je tacno vasa veza bila. Uvijek je rizicno davati savjete po pitanju tudjih, bitnih emotivnih veza, ali ono sto ti mogu dati je podrska. :kiss:

Ne zelim zvucati grubo ili te povrijediti na neki nacin, ali gledaj stvari sa pozitivne strane. Bolje da te prevario dan prije, nego dan poslije vjencanja. Zamisli da si se udala za njega, pa onda otkrila o kakvom se "karakteru" radi.

Sto se tice pomirenja, pa ja generalno nisam za tu varijantu (pogledaj temu Plan B na ovom forumu).
Ako si cvrsto odlucila da se ne pomiris, kao sto se cini iz tvojih poruka, usredoci svoju energiju na nesto ili nekoga drugog. :) To je najbolji recept za preboliti. Onda nam javi kada se pojavi neki sarmantni lik that knocks u off ur feet.

love lamija
obuca

Post by obuca »

ajmo zene sa senkom na kafu. il pivu :D . senka ne miri se sa konjinom
senka_s.

Post by senka_s. »

lamija_SA wrote:Draga senka,

ne poznajem ni tebe ni momka, niti znam kakva je tacno vasa veza bila. Uvijek je rizicno davati savjete po pitanju tudjih, bitnih emotivnih veza, ali ono sto ti mogu dati je podrska. :kiss:

Ne zelim zvucati grubo ili te povrijediti na neki nacin, ali gledaj stvari sa pozitivne strane. Bolje da te prevario dan prije, nego dan poslije vjencanja. Zamisli da si se udala za njega, pa onda otkrila o kakvom se "karakteru" radi.

Sto se tice pomirenja, pa ja generalno nisam za tu varijantu (pogledaj temu Plan B na ovom forumu).
Ako si cvrsto odlucila da se ne pomiris, kao sto se cini iz tvojih poruka, usredoci svoju energiju na nesto ili nekoga drugog. :) To je najbolji recept za preboliti. Onda nam javi kada se pojavi neki sarmantni lik that knocks u off ur feet.

love lamija
Pa evo pokusavam bosmena skuvat ali nista :D
Baca me na ignore
Post Reply