prevario me pred vjencanje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
basta sljezove boje
potpuno kompatibilno sa teorijomsenka_s. wrote:Jucer sam bila u soku a danas me ono bas uzela tugabosmen wrote:Pa senka draga vise juce imala zelenih smajlica,danas ti sve plavisenka_s. wrote:Cao
evo me ziva sam i prilicno bolje nego jucer![]()
Malo sam deprimirana, ali to je valjda normalno...
Danas odmah idem kuci da se dobro naspavam i odmorim, jer me mozak boli![]()
![]()
![]()
Nekako mi je lakse sto znam da nisam ja kriva za ovaj debakl, pa me to tjesi, jer kako sam pevise samokriticna, ne bih mogla sebi oprostiti da sam ja skrivila nesto ovako grozno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1. faza soka
2. faza kontrole vlastitih emocija kroz aktivnosti
3. faza regresije, povlacenje iz "normalnog" zivota
4. faza prilagodjavanja, povratak u zivot i nova sposobnost vezivanja
- janje_
nisam ja ona.. brat je regrut..bosmen wrote:Jesi se ti nakacila nje i mene,sto mi ti ne dadnes kad si toliko navalila?janje_ wrote:daj nekom finom ko sto je bosmen, npr..Phia wrote:Senka ne daj se gadu.![]()
jbt.. kako si u sekundi devaliviro sam sebe..i ovcu bi jebo.. svasta..
-
basta sljezove boje
POSLE J....A NEMA KAJANJA
Goran Višnjić kaže da je neverstvo tokom koga je začeta njegova vanbračna ćerka rezultat pijanstva, i da se ničega ne seća
Nakon što je ceo svet saznao da je Goran Višnjić otac četvoromesečne devojčice koju je rodila Šibenčanka Mirela Rupić, hrvatski glumac na doživotnom radu u Holivudu napokon je priznao da je proveo noć sa dotičnom damom, ali da je za to "kriv" isključivo alkohol:
- Kad sam došao u Šibenik iz Amerike, izašao sam u grad sa svojim prijateljima, da se opustim. Te večeri je u tom kafiću bila i Mirela Rupić, koja je došla da mi se javi jer se nismo videli od osnovne škole. U Americi mi strašno fali moje društvo i kako jako mnogo radim, nemam vremena za provod. Verovatno i zbog umora od vremenske razlike, alkohol je na mene i te kako delovao. Što se tiče pojedinosti, verujte, ničega se ne sećam. Samo znam da nikada ne bih učinio nešto slično u normalnom stanju. Mirela Rupić mi nije privlačna žena - ispričao je Višnjić, koji kaže kako nema potrebu da vara ženu i da mu je jako krivo što je povredio najvažniju osobu u svom životu:
- Rekao sam supruzi Ivani za šta me Mirela optužuje i pustio joj poruku u kojoj ona preti da će mi razoriti brak i da ja procenim koliko košta njeno ćutanje, dvesta hiljada ili dva miliona evra. Ivana je potom Mireli poslala poruku u kojoj joj je rekla da nije ni prva ni poslednja osoba koja se pokušava dohvatiti poznate osobe za mnogo novca i pet minuta slave, te da je tužno što dete ima takvu majku - rekao je za hrvatski magazin Stori Višnjić, koji je izrazio spremnost da izdržava devojčicu ukoliko DNK test pokaže da je njegova, ali da, zbog loših odnosa s Mirelom, nije spreman za kontakt sa devojčicom sve dok ne bude punoletna.
Goran Višnjić kaže da je neverstvo tokom koga je začeta njegova vanbračna ćerka rezultat pijanstva, i da se ničega ne seća
Nakon što je ceo svet saznao da je Goran Višnjić otac četvoromesečne devojčice koju je rodila Šibenčanka Mirela Rupić, hrvatski glumac na doživotnom radu u Holivudu napokon je priznao da je proveo noć sa dotičnom damom, ali da je za to "kriv" isključivo alkohol:
- Kad sam došao u Šibenik iz Amerike, izašao sam u grad sa svojim prijateljima, da se opustim. Te večeri je u tom kafiću bila i Mirela Rupić, koja je došla da mi se javi jer se nismo videli od osnovne škole. U Americi mi strašno fali moje društvo i kako jako mnogo radim, nemam vremena za provod. Verovatno i zbog umora od vremenske razlike, alkohol je na mene i te kako delovao. Što se tiče pojedinosti, verujte, ničega se ne sećam. Samo znam da nikada ne bih učinio nešto slično u normalnom stanju. Mirela Rupić mi nije privlačna žena - ispričao je Višnjić, koji kaže kako nema potrebu da vara ženu i da mu je jako krivo što je povredio najvažniju osobu u svom životu:
- Rekao sam supruzi Ivani za šta me Mirela optužuje i pustio joj poruku u kojoj ona preti da će mi razoriti brak i da ja procenim koliko košta njeno ćutanje, dvesta hiljada ili dva miliona evra. Ivana je potom Mireli poslala poruku u kojoj joj je rekla da nije ni prva ni poslednja osoba koja se pokušava dohvatiti poznate osobe za mnogo novca i pet minuta slave, te da je tužno što dete ima takvu majku - rekao je za hrvatski magazin Stori Višnjić, koji je izrazio spremnost da izdržava devojčicu ukoliko DNK test pokaže da je njegova, ali da, zbog loših odnosa s Mirelom, nije spreman za kontakt sa devojčicom sve dok ne bude punoletna.
- Dirty Harry
Rakija, rakija,basta sljezove boje wrote:POSLE J....A NEMA KAJANJA
svemu je kriva rakijaaaa .....
-
amrino
Nekim cudnim okolnostima...desilo se to da ovu Mirelu na neki nacin poznajem....I prije ovog "nemilog dogadjaja"- znalo se da je to takva budala koja je spremna na sve kako bi se "oparila". Ni najmanje me ne bi zacudilo da ga je drogirala ili silovala dok je bio u besvjesnom stanju....Mada znam da se prevara nicim ne moze opravdati...postoje i takve azdaje koje ti ni krivom ni duznom mogu zagorcati zivot...
Last edited by amrino on 21/08/2007 11:39, edited 1 time in total.
- zena21
Ta je onda prava vrtirepkaamrino wrote:Nekim cudnim okolnostima...desilo se to da ovu Mirelu na neki nacin poznajem....I prije ovog "nemilog dogadjaja"- znalo se da je to takva budala koja je spremna na sve kako bi se "oparila". Ni najmanje me ne bi zacudilo da ga je drogirala ili silovala dok je bio u besvjesnom stanju....Mada znam da se prevara nicim ne moze opravdati...postoje i takve azdaje koje ti ni krivom ni duznom mogu zagorcati zivot...
- zena21
bosmen wrote:Mozel ova http://www.dernek.ba/profil/Rasima_GiometarnuraH wrote:de aj mi onda imena nekih od likova sa derneka o kojima je bilo rijeci na tim forumima... tipa one babe u tangama!!!![]()
jao... tri rijeci koje me opisuju - NE DAM SVOJE
-
senka_s.
znam je ,Dena wrote:Ma dobro, sad si u onoj prvoj fazi kad si ljuta i povrijedjena....promjenices ti jos faza i emocija dok se vratis u "normalu"senka_s. wrote:Da, zvao me barem 200 puta, ali se nisam javila.
Iskreno govoreci , za mene je ovo gotovo....
Ostaje jos samo da me prodje ova muka, i nastavljam dalje...
Hvala vam za podrsku
Ali svaka cast, ako si jaka da mu se ne javis.....![]()
Neka pati![]()
Znas li curu s kojom je bio? Jesi li sumnjala ista prije?
ne zivi u Bosni , dodje godisnje jednom ovamo.
- Phia
Nije ona kriva za njegovu glupost.Bilo koji muškarac koji ima pameti ako već zna da je slab na ženske izazove neće sebi dopustiti da popije pa makar jednu čašicu sa ženom s kojom je bio u vezi.Što znači da je u samom početku (ako ima imalo pameti) bio svjestan posljedica koje mogu doći.Pa ni trijezan ne može biti siguran u ishod situacije ako ostane sam sa ženskom osobom a kamo li pijan.senka_s. wrote:znam je ,Dena wrote:Ma dobro, sad si u onoj prvoj fazi kad si ljuta i povrijedjena....promjenices ti jos faza i emocija dok se vratis u "normalu"senka_s. wrote:Da, zvao me barem 200 puta, ali se nisam javila.
Iskreno govoreci , za mene je ovo gotovo....
Ostaje jos samo da me prodje ova muka, i nastavljam dalje...
Hvala vam za podrsku
Ali svaka cast, ako si jaka da mu se ne javis.....![]()
Neka pati![]()
Znas li curu s kojom je bio? Jesi li sumnjala ista prije?
ne zivi u Bosni , dodje godisnje jednom ovamo.
Nema druženja sa 'bivšim' a još manje pića.
- cheguevara_k1
A sta da na ovu zabranu druzenja kazem ja koji sa svojom bivsom imam dijete ???? Zar mislis da je izvodljivo da se ona i ja ne druzimo ???? Da ne popijemo kafu skupa ( mada bih ja volio kad bi moglo i bez tog druzenja i bez te kafe ) ???Nema druženja sa 'bivšim' a još manje pića.
- Phia
E pa ti koji imaš dijete se druži s njom jer moraš samo mi je žao tvoje sadašnje koja sve to mora gledati.cheguevara_k1 wrote:A sta da na ovu zabranu druzenja kazem ja koji sa svojom bivsom imam dijete ???? Zar mislis da je izvodljivo da se ona i ja ne druzimo ???? Da ne popijemo kafu skupa ( mada bih ja volio kad bi moglo i bez tog druzenja i bez te kafe ) ???Nema druženja sa 'bivšim' a još manje pića.
- nebojeplavo
Ma bivsa je njoj ucinila uslugu, pokazala joj je kakvog kretena ima za zarucnika
Da nije ona bila, bila bi neka druga
Da nije ona bila, bila bi neka druga
-
luciferino
Ma ja, bivša....vještica jedna...mora da mu je nešto u kahvu stavila...a on nevinašce, ne zna se ljeba najest. Ma neka je uvijek žensko krivo. Ako nije žensko, onda je alkohol. Ako nije alkohol, onda je kriva priroda što im je dvije glave dala, a jedan mozak.
Joj, kako bi ja to slatko namlatila...
Joj, kako bi ja to slatko namlatila...
-
lamija_SA
Draga senka,
ne poznajem ni tebe ni momka, niti znam kakva je tacno vasa veza bila. Uvijek je rizicno davati savjete po pitanju tudjih, bitnih emotivnih veza, ali ono sto ti mogu dati je podrska.
Ne zelim zvucati grubo ili te povrijediti na neki nacin, ali gledaj stvari sa pozitivne strane. Bolje da te prevario dan prije, nego dan poslije vjencanja. Zamisli da si se udala za njega, pa onda otkrila o kakvom se "karakteru" radi.
Sto se tice pomirenja, pa ja generalno nisam za tu varijantu (pogledaj temu Plan B na ovom forumu).
Ako si cvrsto odlucila da se ne pomiris, kao sto se cini iz tvojih poruka, usredoci svoju energiju na nesto ili nekoga drugog.
To je najbolji recept za preboliti. Onda nam javi kada se pojavi neki sarmantni lik that knocks u off ur feet.
love lamija
ne poznajem ni tebe ni momka, niti znam kakva je tacno vasa veza bila. Uvijek je rizicno davati savjete po pitanju tudjih, bitnih emotivnih veza, ali ono sto ti mogu dati je podrska.
Ne zelim zvucati grubo ili te povrijediti na neki nacin, ali gledaj stvari sa pozitivne strane. Bolje da te prevario dan prije, nego dan poslije vjencanja. Zamisli da si se udala za njega, pa onda otkrila o kakvom se "karakteru" radi.
Sto se tice pomirenja, pa ja generalno nisam za tu varijantu (pogledaj temu Plan B na ovom forumu).
Ako si cvrsto odlucila da se ne pomiris, kao sto se cini iz tvojih poruka, usredoci svoju energiju na nesto ili nekoga drugog.
love lamija
-
senka_s.
Pa evo pokusavam bosmena skuvat ali nistalamija_SA wrote:Draga senka,
ne poznajem ni tebe ni momka, niti znam kakva je tacno vasa veza bila. Uvijek je rizicno davati savjete po pitanju tudjih, bitnih emotivnih veza, ali ono sto ti mogu dati je podrska.![]()
Ako si cvrsto odlucila da se ne pomiris, kao sto se cini iz tvojih poruka, usredoci svoju energiju na nesto ili nekoga drugog.To je najbolji recept za preboliti. Onda nam javi kada se pojavi neki sarmantni lik that knocks u off ur feet.
love lamija
Baca me na ignore