prevario me pred vjencanje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
preskaces postove techietech10 wrote:Pa ti si ga onda optuzila bez dokaza i sve je bazirano na prepostavkama. Izgleda da on opste nije kriv.senka_s. wrote: samo da ti zadovoljim znatizelju: nisu se sexali u trenutku kad sam ja dosla, imali su noc citavu za to...tako da detalje fakat ne znam
- anais_nin
#228 Re: prevario me pred vjencanje
cura ocigledno drzi do sebe i svaka joj cast za tobasta sljezove boje wrote:desavaju se takve stvari i cesce nego sto mislimo. Prijateljica mi prica da se njena tetka prije 30 godina trebala udati za tipa koji je zivio u Rimu. Njoj jednom padne ideja dva tjedna pred vjencanje da ga iznenadi i posjeti u Rimu. Kada je dosla ima sta vidjeti - on zivi sa drugomsenka_s. wrote:Dragi moji ,
jutros sam slucajno otisla da zarucnika s kojim sam se skoro trebala vjencati i zatekla sam ga u krevetu sa curom s kojom se nekada zabavljao a koja zivi u njemackoj.
Nemam rijeci za ono kako se osjecam![]()
![]()
![]()
Ja radim 3 smjene kako bi nam obezbijedila bolju buducnost a on se tako odvratno ponio prema meni...
Kad mi je otvorio vrata jutros, bio je mrtav pijan, i nije mo dao da udjem u kucu![]()
![]()
![]()
Uzasno se osjecam...prevareno i izigrano...
mrzim ga definitivno..![]()
![]()
![]()
ti si ocito vrlo smirena osoba, jer znam mnoge koje bi i curu i njen parkirani auto totalno razvalile
- anais_nin
ako zna i odobrava i podrzava onda se to ne pikadanas wrote:a jel' prevara ako onaj drugi zna sta se radianais_nin wrote:malo su ti pregeneralne statistike....vecina ljudi (oba pola) to uradi makar jednom u zivotubosmen wrote:Ne znam kako cete ovo shvatiti ali cinjenica je da bi 99 % muskih to isto uradilo ili je uradilo.Fol je samo jel ih neko uhvatio na djelu ili ne.One koje nisu ovoliko azurne i nemaju ovakvih problema s partnerom.Svidjalo se to nekome ili ne to je istina 100%
A neke nek se i dalje tjese kako to njihov decko ne radi
Ne zelim da se ovo shvati da sam na njegovoj strani ali ovo su cinjenice koje mnogi ne zele prihvatiti
Da ne bude da se ja samo zajebavam eto vam i jedan ozbiljan komentarali sada da 99% frajera vara u svakoj vezi u kojoj su ta prica kod mene ne pije vode
da je monogamija jednostavna nije....ali da se izdurat
![]()
![]()
- danas
e, dobro je ondaanais_nin wrote:ako zna i odobrava i podrzava onda se to ne pikadanas wrote:a jel' prevara ako onaj drugi zna sta se radianais_nin wrote: malo su ti pregeneralne statistike....vecina ljudi (oba pola) to uradi makar jednom u zivotuali sada da 99% frajera vara u svakoj vezi u kojoj su ta prica kod mene ne pije vode
![]()
![]()
![]()
-
skojotovski
ali, zar bi neko od vas muskijeh mogao svabici ili jedroj madjarici reci NE
gre'ota, ljudi, gre'ota...
-
Vozdra_123
hajd nam priznaj spadas li ti u taj broj??anais_nin wrote:malo su ti pregeneralne statistike....vecina ljudi (oba pola) to uradi makar jednom u zivotubosmen wrote:Ne znam kako cete ovo shvatiti ali cinjenica je da bi 99 % muskih to isto uradilo ili je uradilo.Fol je samo jel ih neko uhvatio na djelu ili ne.One koje nisu ovoliko azurne i nemaju ovakvih problema s partnerom.Svidjalo se to nekome ili ne to je istina 100%
Ne zelim da se ovo shvati da sam na njegovoj strani ali ovo su cinjenice koje mnogi ne zele prihvatiti
Da ne bude da se ja samo zajebavam eto vam i jedan ozbiljan komentarali sada da 99% frajera vara u svakoj vezi u kojoj su ta prica kod mene ne pije vode
-
Vozdra_123
tisu misuanais_nin wrote:dajdzince sta si to sad radila?![]()
![]()
![]()
cut'ce svijet
-
skojotovski
jel to bilo sta na belegiju, a da nas nisi upoznala? blagovremeno obavijestila?
- anais_nin
nije nikakva novostVozdra_123 wrote:hajd nam priznaj spadas li ti u taj broj??anais_nin wrote:malo su ti pregeneralne statistike....vecina ljudi (oba pola) to uradi makar jednom u zivotubosmen wrote:Ne znam kako cete ovo shvatiti ali cinjenica je da bi 99 % muskih to isto uradilo ili je uradilo.Fol je samo jel ih neko uhvatio na djelu ili ne.One koje nisu ovoliko azurne i nemaju ovakvih problema s partnerom.Svidjalo se to nekome ili ne to je istina 100%
-
Vozdra_123
ma svi smo mi postenjacine i nevinasca ovdjedanas wrote:postenoanais_nin wrote:a prevaru sam cak i tada smatrala znakom da je moja tadasnja veza momentalno gotova
- danas
ja samo kazem da je posteno da nije zavlacila ovog prvog covjeka ako se vec ljubakala, emotivno vezala ili sta vec... za nekog drugog... nego prekini i gotovo -- licno to smatram i hrabrim i postenim postupkom...Vozdra_123 wrote:ma svi smo mi postenjacine i nevinasca ovdjedanas wrote:postenoanais_nin wrote:a prevaru sam cak i tada smatrala znakom da je moja tadasnja veza momentalno gotova
a vecina ljudi to ne radi, nego nastavljaju da iz raznoraznih razloga (kukavicluka i licemjerja, i ko zna cega jos) zavlace i ostaju 'skupa' uz onog koga varaju... iako ga/je ocito vise ne vole...
- anais_nin
daleko od togaVozdra_123 wrote:ma svi smo mi postenjacine i nevinasca ovdjedanas wrote:postenoanais_nin wrote:a prevaru sam cak i tada smatrala znakom da je moja tadasnja veza momentalno gotova
a sto se tice dajdzincinog komentara, sto jest jest, odmah se lampica upalila....doslovno istog momenta kad se poljubac desio jasno mi je bilo koliko je sati i da je raskid neminovan...i odmah ujutru je bilo "a sad adio"
- van Basten
Iz ove tople ljudske priče sa happy end-om mogu izvuči sljedeći zaključak:surajaa wrote:Senka, ne znam koliko jak karakter imas, je li tvoja odluka o nepomirenju konacna ili ne, ja ipak mislim da cete vas dvoje ponovo biti zajedno, a na to me pomalo upucuje i cinjenica da si mu samo dan nakon sto je uradio to sto je uradio, dala cast da te nazove, razgovara s tobom i plasira svoju pricu, opravdanje, izvinjernje i vec mu na neki nacin omogucila da ti se ponovo pocne priblizavati, a na koji nacin, to ce vec on odluciti...
Bez namjere da uticem na tvoju odluku (sto realno i ne mogu) samo sam se povela savjetom koji ti je dao forumas (cini mi se da je to bio Gandalf Sivi, ako sam pogrijesila, sorry) u smislu da razmotris samu vezu, dogadjaj, razmislis o oprostu i pomirenju...
Znam za slucaj koji se desio prije otprilke godinu dana, a obzirom da se sve odigralo u malom gradu, izazvao je mnogo paznje...no i bez toga slucaj je bio tragikomican...
...par se zabavljao neko duze vrijeme, sve je licilo na normalnu i sretnu vezu...jednu noc djevojka iz price je primila telefonski poziv gdje joj je glas s druge strane rekao da provjeri gdje joj je momak, s kim je i sta radi...
Odvezla se do njegove kuce i nakon sto je upratila s kim je i sta "radi" razjebala je sijelo (kao i u tvom slucaju radilo se o prizemlju kuce)![]()
Kako se pricalo, prvo mu je dobro nasarala novog BMW-a kojeg je kupio prije nemilog dogadjaja na mjesec dana, porazbijala prozore, a takodje i onaj kroz koji je posmatrala situaciju u kuci i uz zvuk alarma iz njegovog auta sacekala da on izidje iz kuce, uhvatila mu pogled i mirno se udaljila s "mjesta zlocina"...
Uglavnom, sve ovo ne bi bilo zanimljivo da se taj isti par ne zeni u sljedecu subotu, prave veliko vjencanje i sama cu biti sudionik veselog happy enda...
sada se valjda vole jace nego ikad...
P.S. odluka je tvoja i kakva god ona bila ticat ce se samo tebe i tvoje buducnosti, sve ostalo je nevazno...
Ako želiš da varaš djevojku/ženu a da poslije ostaneš sa njom gledaj da imaš za kupovinu i održavanje BMW-a
p.s. rekoh - hajde da malo zakuham... razvodnilo se zadnjih stranica
-
skojotovski
da se nije vinula s bosmala