prebaRosaSpinosa wrote:joj manijak![]()
opet mi preba priručnik
![]()
PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Zoya
#76 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
-
RosaSpinosa
#77 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
Zoya wrote:prebaRosaSpinosa wrote:joj manijak![]()
opet mi preba priručnik
![]()
treba
![]()
- manijak1
#78 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
Jednostavno je Rosa , neka klečiRosaSpinosa wrote:joj manijak![]()
opet mi preba priručnik
![]()
-
RosaSpinosa
#79 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
ma i ja kažem da treba praštati...manijak1 wrote:Jednostavno je Rosa , neka klečiRosaSpinosa wrote:joj manijak![]()
opet mi preba priručnik
![]()
i učini da se prevareni osjeća bolje
i što kažu ljudski je griješiti
![]()
i praštati
![]()
-
RosaSpinosa
#80 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
uostalom nek ona bira... šta se on tu pita...
- kritichar
#81 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
nista to ovo zemskinje ne slusaj, zvuce mi kao da su pristrasne
ako htjedne Bog ce joj oprostit, a ti ne smijes
ako htjedne Bog ce joj oprostit, a ti ne smijes
- plejka2
#83 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
stemaj je dok drugu ne nadjes ...techno wrote:Ovako moji forumasi, rijec je o tome da me je djevojka prevarila sa 11 godina starijim likom, ona je njega upoznala prije mene nesto su se i zabavljali onda je on otisao u drugi grad, ja sam dosao upoznao je, da bih ja saznao nakon nekog vremena da je ona mjesec dana se vidjala sa njim i samnom znaci, to je bilo prvih mjesec dana veze, i spavali su tri puta, ona mi se kune da nije htjela da spava sa njim da je nekako prisilio prijala joj je paznja ali ne i sex, nije silovanje ali da je opet sve nekako bilo mimo njene volje jer je on bio i stariji i sve pa mu je nekako pustala uzgred to joj je bilo i prvo sex iskustvo a mlada je i bila je zaljubljena, svjesna je da je samo iskoristio i vidim da se iskreno kaje kleknula je na koljena i molila me za oprostaj ja vidim da me iskreno voli i da joj je krivo sto je ovaj tako iskoristio volim i janju ali ne znamo da li je ispravno da joj oprostim ovo ste je klecala me bas dirnulo u srce nisam ni htio da to uradi ali ona je htjela tako. Znam ja da ovo nije tema za foruma svi smo mi razliciti i neko moze ovo oprostiti a neko ne ali zanima me sta bi vi uradili na mome mejstu. Hajde pozdravv
- manijak1
#84 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
Plejka nisi dobro pročitao tekst
nema štemanja

-
dječak sa šibicama
#85 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
Ali mene je zaintrigiralo ovo "prijala joj je paznja"... meshtre, to samo znaci da joj nisi pruzao paznju, sto znaci da si ti kriv, sto znaci da ona tebi treba oprostiti a ne ti njoj!Ghost_Rider_XXX wrote:Napiši još jedan ovakav post i haman pa ću doći u iskušenje da šamaram postavljača teme zbog zanemarivanja.dječak sa šibicama wrote:Ako joj sad oprostis... sutra ce klecanjem na koljenima postici sve.
Ali mene je zaintrigiralo ovo "prijala joj je paznja"... meshtre, to samo znaci da joj nisi pruzao paznju, sto znaci da si ti kriv, sto znaci da ona tebi treba oprostiti a ne ti njoj!
jadna djevojka, zapostavljena... a onda u igru ulazi iskusni stariji muskarac, koji joj pokazuje sve cari musko zenskog odnosa, poklanja joj paznju, ona kaze NE ali misli DA, prepusta se valovima strasti... bogami, ja bi na mjestu pokretaca teme dobro pratio njenu rutu kretanja.
Ako nista, nema u ovom gradu samo jedan 11 godina stariji muskarac!
- plejka2
#86 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
bice sad vidis da je "probila" ledmanijak1 wrote:Plejka nisi dobro pročitao tekstnema štemanja
![]()
- manijak1
#87 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
garant neko s forumaAko nista, nema u ovom gradu samo jedan 11 godina stariji muskarac!
jest ali šta ako se omakne uzdah pa spomene onog 11 godina starijegbice sad vidis da je "probila" led
opet frka, eto šta
- plejka2
#88 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
kako ce bit frka ako ce je samo stemat nema potrebe za panikom,frkom...manijak1 wrote: jest ali šta ako se omakne uzdah pa spomene onog 11 godina starijegŠta onda Plejka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
opet frka, eto šta![]()
nek papu doziva sta ga briga bitno je da upire dok se ne nadje sta adekvatno..
- manijak1
#89 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
-
techno
#90 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
Poenta je u tome da li da joj oprostim ako vidim da se iskreno kaje a kaje se to sam uvedjen popila je i nedavno saku pilila za smirenje pa je pretjerala morao sam cak ja da je vozim na ispiranje, znaci da li oprostiti nekome ko se iskreno pokajao i sve prepisati mladosti?
- Vegetastar
#91 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
trcicu trceci wrote:http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 11&t=90445
suti i trpi...vidis sta meni moja radi
heheheheh
- casper_
#92 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
pokajala bi se nakon 1 puta a ne nakon 8...ja mislim da se poslije svake seve ona tako kaje..techno wrote:Poenta je u tome da li da joj oprostim ako vidim da se iskreno kaje a kaje se to sam uvedjen popila je i nedavno saku pilila za smirenje pa je pretjerala morao sam cak ja da je vozim na ispiranje, znaci da li oprostiti nekome ko se iskreno pokajao i sve prepisati mladosti?
takve su zene...svaku ce priliku iskoristiti
imam ja takvih pa znam
- casper_
#93 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
pokajala bi se nakon 1 puta a ne nakon 8...ja mislim da se poslije svake seve ona tako kaje..
imam ja takvih pa znam
pola grada ih izreseta i opet se kaju...svaka ista
imam ja takvih pa znam
pola grada ih izreseta i opet se kaju...svaka ista
Last edited by casper_ on 01/09/2011 13:33, edited 1 time in total.
- Vegetastar
#94 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
techno wrote:A ne pa dala je ona meni u tih mjesec dananisam ja bio suva k....
pa nogiraj onda bolan bolan, il ti se osladilo. Ima još pi++e bolan, nije jedina. A ima i starijih koka, po 11 godina starije
al znaš šta mi nije jasno, sve ovakve teme započinju novoregistrovani članovi....
-
Zoya
#95 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
Jeste, moras.techno wrote:Poenta je u tome da li da joj oprostim ako vidim da se iskreno kaje a kaje se to sam uvedjen popila je i nedavno saku pilila za smirenje pa je pretjerala morao sam cak ja da je vozim na ispiranje, znaci da li oprostiti nekome ko se iskreno pokajao i sve prepisati mladosti?
- Ghost_Rider_XXX
#96 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
Kralju, šahu, care, jesi li ti normalan?!techno wrote:Poenta je u tome da li da joj oprostim ako vidim da se iskreno kaje a kaje se to sam uvedjen popila je i nedavno saku pilila za smirenje pa je pretjerala morao sam cak ja da je vozim na ispiranje, znaci da li oprostiti nekome ko se iskreno pokajao i sve prepisati mladosti?
Cura ima 19 godina, zabavlja se s tobom, jumf joj uzme lik koji je šatro na silu zvekne i tako jedno desetak puta, a ona se jadna sve otimala. Još pije šaku tableta za smirenje kao da se otruje.
Ako hoće da su ubija reci joj: "Učini to što bezbolinije!" i tresni joj vrata pred nosom.
I šta ti imaš pripisivat mladosti pa nije ni tebi 50?!
- alcho
#97 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
Ja njegovu glupost pripisujem mladostiGhost_Rider_XXX wrote:Kralju, šahu, care, jesi li ti normalan?!techno wrote:Poenta je u tome da li da joj oprostim ako vidim da se iskreno kaje a kaje se to sam uvedjen popila je i nedavno saku pilila za smirenje pa je pretjerala morao sam cak ja da je vozim na ispiranje, znaci da li oprostiti nekome ko se iskreno pokajao i sve prepisati mladosti?
Cura ima 19 godina, zabavlja se s tobom, jumf joj uzme lik koji je šatro na silu zvekne i tako jedno desetak puta, a ona se jadna sve otimala. Još pije šaku tableta za smirenje kao da se otruje.
Ako hoće da su ubija reci joj: "Učini to što bezbolinije!" i tresni joj vrata pred nosom.
-
dječak sa šibicama
#98 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
Prijatelju, ti nas malo zajebavas, jelda?techno wrote:Poenta je u tome da li da joj oprostim ako vidim da se iskreno kaje a kaje se to sam uvedjen popila je i nedavno saku pilila za smirenje pa je pretjerala morao sam cak ja da je vozim na ispiranje, znaci da li oprostiti nekome ko se iskreno pokajao i sve prepisati mladosti?
Mladost ludost.
- Ghost_Rider_XXX
#99 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
Dobro o njegovoj gluposti je zaista iluzorno i lamentirati, al' eto na sreću radni dan pri kraju.alcho wrote:Ja njegovu glupost pripisujem mladostiGhost_Rider_XXX wrote:Kralju, šahu, care, jesi li ti normalan?!techno wrote:Poenta je u tome da li da joj oprostim ako vidim da se iskreno kaje a kaje se to sam uvedjen popila je i nedavno saku pilila za smirenje pa je pretjerala morao sam cak ja da je vozim na ispiranje, znaci da li oprostiti nekome ko se iskreno pokajao i sve prepisati mladosti?
- juli84
#100 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
Joj neki ovdje ko da nikad nisu imali 19