sinoc sam se vozio kuci i dok sam prolazio kroz raskrsnicu na njenom kraju je "lelujao" covjek za kojeg bi se moglo pomisliti da je solidno pijan. prolazeci pored njega cuo se neki prasak, kao da sam pregazio balon. refleksno sam pogledao u retrovizor u autu i vidio da taj covjek i dalje stoji, tako da sam sve to protumacio time da sam pregazio neku zatvorenu flasu ili nesto sl., mada isto ne vidjeh na cesti. nakon nekoliko sekundi sam primjetio da mi nedostaje ogledalo na retrovizoru sa suvozaceve strane. maska retrovizora je i dalje normalno stajala, samo je nedostajalo ogledalo i to u kompletu i nemam blage ideje kako je moglo biti tako uklonjeno. posto mi je minut odatle kuca, parkirao sam i iza mene je bio crni BMW. kada sam izasao iz auta, izasao je i lik iz BMW-a. srednjih cetrdesetih godina, cca 170cm, procelav, masan, smrdi na cugu i krece sa pricom kako sam ga zakacio autom, da mu je poslovni mobitel razbijen, da se sje*o, krenuo da nosi cugu nekoj raji....brat mu u blizini drzi kafic...krivo mu sto ja nisam neki papak...ne boji se on, ima utoku u autu....nije mu do para ima 5k maraka u autu. na kraju mi je nabio osjecaj griznje savjesti, kontam da je to sto je puklo ustvari bio udarac u njegovu saku sa mobitelom, mada mi opet nije jasno kako, i da sam mu stvarno unistio mobitel (s4 galaxy). jos sam mu se izvinjavao i nudio da ga vozim u hitnu da ga pregledaju. na kraju smo se dogovorili da mu dam love za mobitel i kontam da je to posteno...ipak zavalih covjeka...pa smo se odvezli do bankomata...njega cijelo vrijeme ruka boli... gdje sam se pomashala uvalio u minus. kao bonus sam kod kuce dobio i predavanje od zene kako prebrzo vozim itd.
danas cujem od jednog poznanika da se njemu nesto slicno desilo i da je on krenuo sa likom u crnom BMW do murije da naprave prijavu, medjutim kad su se priblizili policiji, da se on ispario. kada je provjerio njegovu registraciju ispalo je da ista ne postoji. prije par sati krenem po zenu i dok sam vozio vidim opet crni BMW, lik sjedi na trotoaru i pored njega jedan poznanik. okrenem auto i dok sam se vratio on se ispali. pitam poznanika sta se desava i on mi isprica slican scenarij...doduse nije pominjao retrovizor...i voila svi argumenti mi padose u vodu...izlevatise me