Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovih dana tražim da kupim auto , i od svih mogućih nekih novina, oglasa , poznanika , tu je naravno i internet prodaja kao glavna. Pošto tražim auto koje je u "golf" klasi, listam svaki dan pomalo nešto , i zapne mi za oko jedan detalj slučajno. Jednog sam bio "bookmarkovao" i mislio nazvati , kad listajući drugi dan naletim na skoro isto auto , vidim druga boja, ja nađem onog svog , kad imam šta i vidjeti....
Evi i oglasa
A frajera... Pa vjerovatno momak postavio davno oglas, slabo mu se raje javljalo (čitaj nikako) i odlučio spustit cijenu/napraviti drugi oglas.
Ovakvih 'prevara' pun Pik.ba.
fakat nisu isti. to se vidi iz aviona. razlicite ratkape i obrati paznju na spojlere. Cak ni boja nije u potpunosti ista. Prvi je vise metalik. Ja bih ovo prijavio ! Boga mi.
S obzirom na kvalitet slike i koliko je auto osvjetljeno od sunca nema razlike,možda je čovjek promjenio ratkape i skinuo vinjetu,a uostalom lik prodaje još vozila...
eto nek ovi koji ma je ovo sve Ok istresu cenera pa nek se vozaju kad im je sve noramala onda ce biti i rahat kad na granicu dodju, ti prijatelju bjezi od ovoga...
Pa nije 97. godina da se uvoze ukradena vozila i stavljaju iste tablice na različite automobile...eto, baš će neko staviti iste tablice na potpuno isti model automobila....
tek sam ustala - nego cini mi se da @gol-man zeli reci - da su dva razlicita auta u pitanju, a tablice su iste? - samim tim bi bilo sumnjivo odakle auta dolaze
ali:
ako ces po boji - cijela 2 slika je svjetlija - pogledaj boju asfalta
ostale vidljive promjene su vjerovatno napravljene u cilju podizanja cijene
Mozda su tablice od jednog od ova dva auta a mozda cak od treceg auta i covjek ih koristi samo za prevoz do autopijace,jer sverceri tako cesto prevlace auta da ne bi placali šlepu ili probne tablice.
zli_hordas wrote:Mozda su tablice od jednog od ova dva auta a mozda cak od treceg auta i covjek ih koristi samo za prevoz do autopijace,jer sverceri tako cesto prevlace auta da ne bi placali šlepu ili probne tablice.
Ja sam u jednoj auto kuci dozivio istu stvar,dosao da probam jedno auto ali nema tablica,kaze gazda da sacekam malo,donijece Mujo tablice, i on donese na kraju sa nekog drugog automobila i postavi na ovo koje sam trebao probati.