PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
- azurna_obala
#1776 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Pričala sam s curom koja je radila u cm-u i pitam je zašto onako uhode mušterije, kaže ona moramo, tjeraju nas. Sve što fali u kasi odbijaju im od plate. Cm je teška robovlasnicka firma.
Ne ulazim više tamo.
Ne ulazim više tamo.
-
realna do boli
#1777 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
A zasto se pravite blesavi. Eto..ne krade se po radnjama. Od djece koja to rade iz zeze, onih koji nemaju,do kleptomana. Krade se i ne samo kod nas, svuda u svijetu. Znam sada cete reci, imaju nadzorne kamere, ali meni nema nista gore kada po prodavnici moram traziti trgovca da mi pokaze gdje se nalazi ono sto mi treba. Ne volimo svi provesti dan u radnji.
- teuta06
#1778 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Meni su neprijatne i djevojke na četvrtom spratu, Boo Boo pite... nikad ne kazu dobar dan. Uvijek ljute, a jedna crne kose, uvijek svezana u rep, čak nekad glavom klimne u stilu:"Sta hoces?". Znam da bude guzva i sve, ali mozes reci Izvolite.
Takođe djevojke na četvrtom spratu, gdje su gotova jela, ona visoka, tamne kose, non-stop komentira druge ljude. primjer, meni stavlja u tanjur jelo, a sa kolegicom komentira djevojku i momka: "Vidi ono dvoje se svađaju.", i tako slicnih situacija, smije se ako netko pogrijesi naziv jela i sl.
Takođe djevojke na četvrtom spratu, gdje su gotova jela, ona visoka, tamne kose, non-stop komentira druge ljude. primjer, meni stavlja u tanjur jelo, a sa kolegicom komentira djevojku i momka: "Vidi ono dvoje se svađaju.", i tako slicnih situacija, smije se ako netko pogrijesi naziv jela i sl.
-
zdruzdjo
#1779 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
A sta je, imas dozu mazohizma? Pa ides na drugo mjesto ili kontaktiras gazdu.teuta06 wrote:Meni su neprijatne i djevojke na četvrtom spratu, Boo Boo pite... nikad ne kazu dobar dan. Uvijek ljute, a jedna crne kose, uvijek svezana u rep, čak nekad glavom klimne u stilu:"Sta hoces?". Znam da bude guzva i sve, ali mozes reci Izvolite.
Pa bar to danas nije tesko. Ko joj jexx mater kad je nepristojna i neodgojena. Trziste rada je ogromno. Ima ko ce, i biti ce sretan. Gazde su neumoljive danas. Ako ga kostas na kraju balade i pola kile bureka, noga. A ako s neko vrati zbog nje i neusluznosti, ode pola kile niz pokretne stepenice.
- vješalica
#1780 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
kao sto meni rekose prije nekoliko postovaiceman ze wrote:Ulazim u cm i na svakom uglu po jedna uhoda da ne bi neko nesto opuhao....preslazu stalno proizvode...jedno oko na musteriji...ljudima treba u cv upisati relevantno iskustvo na krim-istraznim poslovima ...
vjerovatno izgledas ko lopuza
- vješalica
#1781 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
valjda sto fali na stanju od artikala a ne u kasiazurna_obala wrote:Pričala sam s curom koja je radila u cm-u i pitam je zašto onako uhode mušterije, kaže ona moramo, tjeraju nas. Sve što fali u kasi odbijaju im od plate. Cm je teška robovlasnicka firma.
Ne ulazim više tamo.
sumnjam da kupci kradu po kasi
osim.toga ni to ne bi bio problem
da to rade profesionalnije a ne ko da idu traziti muza po tudjim krevetima u selu
- Aurea Mediocritas
#1782 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Dragi forumaši,
Želim da podijelim negativno iskustvo sa BH Telecomom koje se desilo mom bratu.
Dakle, čovjek je kupio mobitel u BH Telecomu na rate. Nedavno je mobitel prestao da se puni i, pošto je još u garanciji, odnio ga je u BH Telecom na popravku. Naredne sedmice ga zovnu iz firme MOBIS Electronics te mu saopšte da je baterija u kvaru, da ona nije u garanciji te da zamjena iste košta oko 140KM. On to, naravno, odbije i traži svoj mobitel nazad. Zatim mobitel odnese u prvi privatni servis, ljudi ga otvore, ustanove da je neispravan konektor punjenja i poprave mobitel za 20KM.
Ne uzdajte se u priče o garancijama. Radi se o prevari.
Nadam se da će nekome ova informacija biti od koristi
Želim da podijelim negativno iskustvo sa BH Telecomom koje se desilo mom bratu.
Dakle, čovjek je kupio mobitel u BH Telecomu na rate. Nedavno je mobitel prestao da se puni i, pošto je još u garanciji, odnio ga je u BH Telecom na popravku. Naredne sedmice ga zovnu iz firme MOBIS Electronics te mu saopšte da je baterija u kvaru, da ona nije u garanciji te da zamjena iste košta oko 140KM. On to, naravno, odbije i traži svoj mobitel nazad. Zatim mobitel odnese u prvi privatni servis, ljudi ga otvore, ustanove da je neispravan konektor punjenja i poprave mobitel za 20KM.
Ne uzdajte se u priče o garancijama. Radi se o prevari.
Nadam se da će nekome ova informacija biti od koristi
-
DearJohn
#1783 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Ma jasta, raja sto ima para i oni bogatiji hodaju uglavnom u dronjcima i poderanim hlacama.ovo_mi_je_nick wrote:Znači ako si dobro obučen imaš novca![]()
koji blam
Uglavnom se time prikriva neimaština.
- iceman ze
#1784 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Ne bih musterijama sigurno. Nisu oni tu zbog firme nego firma zbog musterija. Izvolite neka zaposle kvalifikovane menadzere uloze u zastitu i onda nece serlokovski obletati oko postene raje i "preslagati" povazdan stalaze. Rasipanje ljudskih resursa i jos platis im za to....imam slobodu izbora i ne pada mi na pamet tamo krociti...O'zone wrote:I ti bi puhao mušteriji za vrat da za svaki otuđeni proizvod tebi umanje platu za taj iznos.iceman ze wrote:Ulazim u cm i na svakom uglu po jedna uhoda da ne bi neko nesto opuhao....preslazu stalno proizvode...jedno oko na musteriji...ljudima treba u cv upisati relevantno iskustvo na krim-istraznim poslovima ...
Prostor veliki, artikli sićušni a ima ih bogami poskupih pa neka te u toku mjeseca neko ošteti za 50 KM.... mLogo je to kume.
Ne zamjeram tim djevojkama što prate, ignoriram ih. Ne zamjeram ni ovima što idu @Vješalici na polni organ jer znam da moraju tako. Jeste svakom radniku u trgovini nema većeg čejfa nego da se zaleti na tebe odmah sa vrata sa "izvolite, kako Vam mogu pomoći" kad svaki zna da prvo moraš ući pa pogledati šta je na asortimanu da bi mogao izvršiti upit o nekom artiklu koji te zanima.
Međutim veliki brat gleda. Agencije koje "iznajmljuju" misteri šopere fino rade, a imaš i familijarne i prijateljske obilaske trgovina pa se kasnije prenosi gazdi kako se dočekano.
- O'zone
- Globalni moderator
#1785 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Svakako da imaš slobodu izbora gdje ćeš ostaviti svoj novac međutim svoje "ogorčenje" usmjeravaš na pogrešne osobe, radnik radi ono što mu gazda kaže. Ko da uposli kvalitetne menadžere? Gazda? Ma daj? Ulože u zaštitu? Izvini al smiješno? Radnik/ca to radi za osnovnu platu, nema dodatnog ulaganja, jedan trošak a multipraktik.iceman ze wrote:Ne bih musterijama sigurno. Nisu oni tu zbog firme nego firma zbog musterija. Izvolite neka zaposle kvalifikovane menadzere uloze u zastitu i onda nece serlokovski obletati oko postene raje i "preslagati" povazdan stalaze. Rasipanje ljudskih resursa i jos platis im za to....imam slobodu izbora i ne pada mi na pamet tamo krociti...O'zone wrote:I ti bi puhao mušteriji za vrat da za svaki otuđeni proizvod tebi umanje platu za taj iznos.iceman ze wrote:Ulazim u cm i na svakom uglu po jedna uhoda da ne bi neko nesto opuhao....preslazu stalno proizvode...jedno oko na musteriji...ljudima treba u cv upisati relevantno iskustvo na krim-istraznim poslovima ...
Prostor veliki, artikli sićušni a ima ih bogami poskupih pa neka te u toku mjeseca neko ošteti za 50 KM.... mLogo je to kume.
Ne zamjeram tim djevojkama što prate, ignoriram ih. Ne zamjeram ni ovima što idu @Vješalici na polni organ jer znam da moraju tako. Jeste svakom radniku u trgovini nema većeg čejfa nego da se zaleti na tebe odmah sa vrata sa "izvolite, kako Vam mogu pomoći" kad svaki zna da prvo moraš ući pa pogledati šta je na asortimanu da bi mogao izvršiti upit o nekom artiklu koji te zanima.
Međutim veliki brat gleda. Agencije koje "iznajmljuju" misteri šopere fino rade, a imaš i familijarne i prijateljske obilaske trgovina pa se kasnije prenosi gazdi kako se dočekano.
-
ovo_mi_je_nick
#1786 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Obratno. Siromašni će se napucat i glagovat još više da bi drugi mislili da ima novaca.DearJohn wrote:Ma jasta, raja sto ima para i oni bogatiji hodaju uglavnom u dronjcima i poderanim hlacama.ovo_mi_je_nick wrote:Znači ako si dobro obučen imaš novca![]()
koji blam
-
DearJohn
#1787 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Neka molim te...ovo_mi_je_nick wrote:Obratno. Siromašni će se napucat i glagovat još više da bi drugi mislili da ima novaca.DearJohn wrote:Ma jasta, raja sto ima para i oni bogatiji hodaju uglavnom u dronjcima i poderanim hlacama.ovo_mi_je_nick wrote:Znači ako si dobro obučen imaš novca![]()
koji blam
- Kinaski
#1788 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Ja bih volio da sam siromasan pa da to prikrijem nekim bjesnim voznim parkom. Glupa je pricaovo_mi_je_nick wrote:Obratno. Siromašni će se napucat i glagovat još više da bi drugi mislili da ima novaca.DearJohn wrote:Ma jasta, raja sto ima para i oni bogatiji hodaju uglavnom u dronjcima i poderanim hlacama.ovo_mi_je_nick wrote:Znači ako si dobro obučen imaš novca![]()
koji blam
-
ovo_mi_je_nick
#1789 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Može biti glupa ali je istinita. Koliko puta u nekom objektu napucane djevojke od vrha do pete kasnije mole vlasnika da im stavi na crtu popijeno piće.
Koliko će ljudi uzeti telefon u vrijednosti od 1000> pa se grebat za kredit i za wi-fi na jade, ali samo da se vidi da ima novca za S9.
Ljudi koji zaista imaju nisu opterećeni dokazivanjem drugima da imaju. Oni koji nemaju, imaju kompleks niže vrijednosti pa nastoje prividno stvoriti sliku za druge, da oni imaju.
I tako dolazi do nervoze pri uslugama od strane radnika. Jedna glumi kraljicu koja je došla sa vozačem (a ustvari tramvaj aktivan), ova što prodaje svaki dan gleda kako druge štiklice hodaju a ona mora rintat za 6 stoja i smješkat se a prije 5 godina bila je glavna riba dok je tatko izdržavao.
Koliko će ljudi uzeti telefon u vrijednosti od 1000> pa se grebat za kredit i za wi-fi na jade, ali samo da se vidi da ima novca za S9.
Ljudi koji zaista imaju nisu opterećeni dokazivanjem drugima da imaju. Oni koji nemaju, imaju kompleks niže vrijednosti pa nastoje prividno stvoriti sliku za druge, da oni imaju.
I tako dolazi do nervoze pri uslugama od strane radnika. Jedna glumi kraljicu koja je došla sa vozačem (a ustvari tramvaj aktivan), ova što prodaje svaki dan gleda kako druge štiklice hodaju a ona mora rintat za 6 stoja i smješkat se a prije 5 godina bila je glavna riba dok je tatko izdržavao.
-
DearJohn
#1790 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Vidi, ima sigurno snobova sto hoce da se prikazu imucnijim nego sto jesu. Ali vecina imucnih ljudi priusti sebi i dobra kola i garderobu, a bogami i najnovije modele smartphonea. Ne mozes generalizovat i rec da samo siromasni nosaju markiranu odjecu i koriste najnovije modele smartphonea. Stvar je u tome samo sto neces vidit puno imucnih ljudi sa logotajpovima sto skrice na majici ili npr rucnim satovima sa velikim slovima. Uglavnom je to diskretno ali to da imucni ljudi ne nose kvalitetne i skupe stvari ne stoji, pa ne vozaju se milioneri u peglicamaovo_mi_je_nick wrote:Može biti glupa ali je istinita. Koliko puta u nekom objektu napucane djevojke od vrha do pete kasnije mole vlasnika da im stavi na crtu popijeno piće.
- JThomas
#1791 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
u tranziciji svi u prosjeku teže prikazati da imaju više nego što imaju. kokuz uzima na zajam i kredit telefon, a budžovan naručuje lupam novog kajena iz fabrike odmah poslije predstavljanja. odmjerenost dolazi tek dvije-tri faze ili generacije poslije.
- studiorum_tuzlaensis
#1792 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
vjesalici svi idu na polni organ, od prosjaka do porodičnog čovjeka
samo ste se bezveze primili, tj. otišli na polni organ... vješalicin

samo ste se bezveze primili, tj. otišli na polni organ... vješalicin
- karanana
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1794 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Mislim da je slika plavke simbolicna. To ko sexy Natasa sto je 3 kilometra od mene i zeli sex ODMAH.karanana wrote:prevara ili....?
http://www.citydeal.ba/deals/first-minu ... _7794.html
- karanana
#1795 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
aha, znaci ovaj deal dodje bez plavke? e jebi ga onda ne valja cijena._BataZiv_0809 wrote:Mislim da je slika plavke simbolicna. To ko sexy Natasa sto je 3 kilometra od mene i zeli sex ODMAH.karanana wrote:prevara ili....?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1796 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Ne znam drug provjeri najbolje je da nazoves ili odes licno u scc...radi neka slatkica nisam ime zapamtio zbunila me tetovaza na lijevoj sisikaranana wrote: aha, znaci ovaj deal dodje bez plavke? e jebi ga onda ne valja cijena.
- iceman ze
#1797 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
To je ono gdje su uzeli velike tanjire i razmazu spinat po njemu kao eurokrem po kriski hljeba iluzija kvantiteta...i da opanjkavaju i svoje musterije...teuta06 wrote:Meni su neprijatne i djevojke na četvrtom spratu, Boo Boo pite... nikad ne kazu dobar dan. Uvijek ljute, a jedna crne kose, uvijek svezana u rep, čak nekad glavom klimne u stilu:"Sta hoces?". Znam da bude guzva i sve, ali mozes reci Izvolite.
- perfect_guy
#1798 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
hint:karanana wrote:prevara ili....?
prevara-ekupona-za-putovanje-na-kipar-t148889.html
ista je agencija
- dječak sa šibicama
#1799 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
kad udjem u Penny, platio bih da me prodavac prati... ne mozes ih naci, znao sam po 5 minuta hodati okolorealna do boli wrote:A zasto se pravite blesavi. Eto..ne krade se po radnjama. Od djece koja to rade iz zeze, onih koji nemaju,do kleptomana. Krade se i ne samo kod nas, svuda u svijetu. Znam sada cete reci, imaju nadzorne kamere, ali meni nema nista gore kada po prodavnici moram traziti trgovca da mi pokaze gdje se nalazi ono sto mi treba. Ne volimo svi provesti dan u radnji.
- karanana
#1800 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
123 kupljena vauchera. haj da vidimo sta ce se desiti.perfect_guy wrote:hint:karanana wrote:prevara ili....?
prevara-ekupona-za-putovanje-na-kipar-t148889.html
ista je agencija
ali koji su lopovi i ovi citidealovi i ekuponi, znaci znaju da je agencija fusheraj i prevara ali oni i dalje rade njihove ponude. mozda nije ekupon vise.