Pokrećem ovu temu u nadi da ću saznati više informacija o osobi koja je naštetila mojoj porodici, a vjerujem i mnogim drugim. Naime, Jovo Andrić sa Cetinja, poznat je po lijekovima koje pravi i koje koriste mnogi teško oboljeli ljudi. U ovom slučaju se radi o starijem čovjeku, koji je naručio te lijekove i koristi ih otprilike dvije godine. Lijekove je dobio na osnovu svojih nalaza, koje je spomenutom travaru sa Cetinja odnio SALIH i onda nastavio kontakt sa nama i nastavio nam redovno donositi lijekove, tačnije bijele i zelene kapi koje koštaju 100€ plus 30 koje on uzme za ¨svoje troškove putovanja¨. Nedavno kada je opet trebao donijeti novu turu lijekova jednostavno se nije javio, te smo nazvali travara Jovu koji nam je objasnio da je taj SALIH prevarant i da s njim ne surađuje već DVIJE GODINE!
Prvenstveno imam namjeru da obavijestim koliko ljudi mogu o ovoj vrsti prevare, da ne bi i drugi nasjeli kao i mi.
I još molim sve one koji imaju neku vrstu informacije o ovom čovjeku da se jave i pomognu da prevarant bude uhvaćen.
Sve što znamo o njemu je njegovo ime i da MOŽDA živi na Dobrinji.
Unaprijed hvala svima