PREVARA ZENE....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
suzana20

#1 PREVARA ZENE....

Post by suzana20 »

sta da kazem,prevarila sam momka na pocetku planiranja veze i braka,nastavila sa dopisivanjem na pocetku zajednickom zivota,nista mi nije znacilo ali sam napravila glupost kao malo ko na ovoj plaeti,zasto pitam sama sebe'?nemam odgovor ,zavoljela sam ga jako i uvijek sam zeljela biti s njim ali ne moze da mi oprosti...pitam se postoje li slucajvi kad muskarac oprosti,kako,imam li ikakve sanse,bilo sta da uradim...ako je neko bio u slicnoj situaciji,molim savjete..iako ja mislim da je kraj i da nemam cemu da se nadam,unistila sam sama sebe i svoju srecu ne vjeruje da ga volim i da ga zelim ,da je to bila glupost ....da li postoji oprost?
savrseni krug

#2 Re: PREVARA ZENE....

Post by savrseni krug »

suzana20 wrote:sta da kazem,prevarila sam momka na pocetku planiranja veze i braka,nastavila sa dopisivanjem na pocetku zajednickom zivota,nista mi nije znacilo ali sam napravila glupost kao malo ko na ovoj plaeti,zasto pitam sama sebe'?nemam odgovor ,zavoljela sam ga jako i uvijek sam zeljela biti s njim ali ne moze da mi oprosti...pitam se postoje li slucajvi kad muskarac oprosti,kako,imam li ikakve sanse,bilo sta da uradim...ako je neko bio u slicnoj situaciji,molim savjete..iako ja mislim da je kraj i da nemam cemu da se nadam,unistila sam sama sebe i svoju srecu ne vjeruje da ga volim i da ga zelim ,da je to bila glupost ....da li postoji oprost?
hmm
ne postoji i ne treba da postoji
ni ja ti ne vjerujem da ga volis
samo jesi mu ti priznala ili te on uhvatio u cinu???
Ilija_Cvorovic

#3 Re: PREVARA ZENE....

Post by Ilija_Cvorovic »

Dioda

#4 Re: PREVARA ZENE....

Post by Dioda »

suzana20 wrote:sta da kazem,prevarila sam momka na pocetku planiranja veze i braka,nastavila sa dopisivanjem na pocetku zajednickom zivota,nista mi nije znacilo ali sam napravila glupost kao malo ko na ovoj plaeti,zasto pitam sama sebe'?nemam odgovor ,zavoljela sam ga jako i uvijek sam zeljela biti s njim ali ne moze da mi oprosti...pitam se postoje li slucajvi kad muskarac oprosti,kako,imam li ikakve sanse,bilo sta da uradim...ako je neko bio u slicnoj situaciji,molim savjete..iako ja mislim da je kraj i da nemam cemu da se nadam,unistila sam sama sebe i svoju srecu ne vjeruje da ga volim i da ga zelim ,da je to bila glupost ....da li postoji oprost?
Pa ako si stvarno planirala nesto ozbiljno sa tim momkom,ne kontam sto si to uradila?
Ako ti je fakat stalo,bas ces se morati potruditi.Mada cisto sumnjam da ce iko pametan to oprostiti.Al eto,pokusaj :-D
Čovjek i po'

#5 Re: PREVARA ZENE....

Post by Čovjek i po' »

Nemam rijeci !!!
Ako ga zaista volis bori se, nekada i to moze da pomogne, mada ce ti dosta vremena trebati, ali ako on ima postovanja prema sebi, onda :=(, mada ni to ne mora da znaci !
Sve je u Bozijim rukama i on ti jedino moze pomoci.
Ilija_Cvorovic

#6 Re: PREVARA ZENE....

Post by Ilija_Cvorovic »

Bio bi budala kad bi ti oprostio. Ko ti je kriv kad se palis k'o golf dizel na bjelasnici... u januaru.
suzana20

#7 Re: PREVARA ZENE....

Post by suzana20 »

savrseni krug wrote:
hmm
ne postoji i ne treba da postoji
ni ja ti ne vjerujem da ga volis
samo jesi mu ti priznala ili te on uhvatio u cinu???
uhvatio me,nisam htjela priznati nisam zeljela kvariti zeljela sam sve da prodje i da oddje na svoje mjesto,saznao je ,mislish da bi nesto pormijneilo da sam rekla,opet bi bio kraj svemu:(
suzana20

#8 Re: PREVARA ZENE....

Post by suzana20 »

Ilija_Cvorovic wrote:Bio bi budala kad bi ti oprostio. Ko ti je kriv kad se palis k'o golf dizel na bjelasnici... u januaru.
zar zaista mislish da oprost ne postoji,jel to tesko toliko?sta treba da bi oprostio,kakve misli mora imati?ne znam....
tech10

#9 Re: PREVARA ZENE....

Post by tech10 »

Namjesti mu neku dobru jaranicu pa da se i on osjeca kriv pa ce ti oprostiti. :D
suzana20

#10 Re: PREVARA ZENE....

Post by suzana20 »

Nemam rijeci !!!
Ako ga zaista volis bori se, nekada i to moze da pomogne, mada ce ti dosta vremena trebati, ali ako on ima postovanja prema sebi, onda :=(, mada ni to ne mora da znaci !
Sve je u Bozijim rukama i on ti jedino moze pomoci.[/quote]

da,i ja sam tako razmisljala da je u bozjim rukama,unistila sam svoj put prave srece to znam...nemam iskustva s ovim,ni inache sa ljudima...ima postovanja rekao mi je da takvih kao ja ima na svakom koraku,a ja uopste nisam takva iako sam pokazala da sam josh gora od toga ako to moze iko shvatiit.ali tako je....vrijeme,spomenuo je vrijeme ali prekinuo je sve kontakte sa mnom,sta to znachi?vrijeme ce pokazati rekao je...ali samo u jedom momentu u drugom da se ne nadam ....
mamica papucarka

#11 Re: PREVARA ZENE....

Post by mamica papucarka »

narodski receno, dao ti nogu
Baby Jane

#12 Re: PREVARA ZENE....

Post by Baby Jane »

Neka je vala bas. Sama pala, sama se ubila. Bio bi velika budala da ti oprosti. Ti bi vidjela da mozes tako jos koji put, pa mu jos koji put to priredila. Ko vara, taj laze...itd itd..
A, cim si ti posegla za prevarom, budi covjek pa priznaj da tu ljubavi nema. Sad ti malo krivo sto si ga izgubila, ali ti njega ne volis, inace ga ne bi prevarila. U pravu je lik...takvih ima mali milion...
suzana20

#13 Re: PREVARA ZENE....

Post by suzana20 »

ne ,upravo nije tako,trazim josh jednus ansu da se iskupim a ne da pravim ponovo greske,zaista to mislim zar je moguce da niko tako ne misli...da je to toliko nemoguce,zelim mu pokazati da mozemo preci preko jedne greske i da ga volim...zar ne postoji greska,to se desava ko je bezgrijesan,ko to ne oprasta?
savrseni krug

#14 Re: PREVARA ZENE....

Post by savrseni krug »

suzana20 wrote:
Ilija_Cvorovic wrote:Bio bi budala kad bi ti oprostio. Ko ti je kriv kad se palis k'o golf dizel na bjelasnici... u januaru.
zar zaista mislish da oprost ne postoji,jel to tesko toliko?sta treba da bi oprostio,kakve misli mora imati?ne znam....
pa kakve ce misli imati
zavrrnes decka i jos mu to sama ne priznas
on te naime licno uhvati u akciji
ev da se stavim u takvu situaciju
volis djevojku,skidas joj zvijezde s neba,zivis samo za nju i zbog nje,citav svoj zivot posvetis njoj,ni najmanjim djelom mozga ne pomisljas na prevaru.volis je vise od sebe
i nadjes je na drugome...
pa fakat sta mislis sta on misli sada
ljepotice ukakila si mocno
jedino sto mozes je da trazis oprost da te nebi snasla kakva ruzna kletva
a da trazis da ti se vrati...
pa to je gore od same prevare
suzana20

#15 Re: PREVARA ZENE....

Post by suzana20 »

Baby Jane wrote:Neka je vala bas. Sama pala, sama se ubila. Bio bi velika budala da ti oprosti. Ti bi vidjela da mozes tako jos koji put, pa mu jos koji put to priredila. Ko vara, taj laze...itd itd..
A, cim si ti posegla za prevarom, budi covjek pa priznaj da tu ljubavi nema. Sad ti malo krivo sto si ga izgubila, ali ti njega ne volis, inace ga ne bi prevarila. U pravu je lik...takvih ima mali milion...

zasto budala?zar je vazno sta ce reci neko,vazno je da ga volim...smjesno jelda?ponos je jachi od svega...ljubavi ima,krivo mi je naravno zelim ga nazad ali on ne zeli mene vishe
suzana20

#16 Re: PREVARA ZENE....

Post by suzana20 »

savrseni krug wrote:
suzana20 wrote:
pa kakve ce misli imati
zavrrnes decka i jos mu to sama ne priznas
on te naime licno uhvati u akciji
ev da se stavim u takvu situaciju
volis djevojku,skidas joj zvijezde s neba,zivis samo za nju i zbog nje,citav svoj zivot posvetis njoj,ni najmanjim djelom mozga ne pomisljas na prevaru.volis je vise od sebe
i nadjes je na drugome...
pa fakat sta mislis sta on misli sada
ljepotice ukakila si mocno
jedino sto mozes je da trazis oprost da te nebi snasla kakva ruzna kletva
a da trazis da ti se vrati...
pa to je gore od same prevare
nije me nasao ni nakome samo je vidio prazne rijechi,ali njemu velike koje sam pisala u porukama..nazalost...koje mi nista nisu znacile to sad vidim
znachi sve je nepovratno,nemoguce,nekim dijelicem sebe mislim da se moze nesto uciniti da postoji nesto ucinila bi al ne znam sta,sta da radim...tako sam unistena,ni to mi ne vjeruje,vjerovatno nista vishe ne vjeruje....kako se pomiriti s tim,kako zivjeti:(
savrseni krug

#17 Re: PREVARA ZENE....

Post by savrseni krug »

pa bravo
upravo je to ono o cemu ti pricam
nestalo je povjerenje jer si jednom napravila losu stvar
kako sada da ga uvjeris da nikad vise neces
kako sada da ga uvjeris da opet neces biti nezahvalna i taj njegov cin oprosta opet neces iskoristiti da ga jos jednom napravis budalom
pa stavi se samo na njegovo mjesto
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

#18 Re: PREVARA ZENE....

Post by karabaja-x »

i dalje pitas kako sta a cojek ti fino rece
tech10 wrote:Namjesti mu neku dobru jaranicu pa da se i on osjeca kriv pa ce ti oprostiti. :D
ovo je jedino rjesenje za ovaj problem
otherside

#19 Re: PREVARA ZENE....

Post by otherside »

Pusti da prodje neki period... da on malo "prozvace" razocarenje i bijes zbog izgubljenog povjerenja. A onda pokusaj ponovo razgovarati s njim, mozda onda budete oboje racionalnije razmisljali. A ti budi mirna u medjuvremenu i ne koketiraj :D
Šeha

#20 Re: PREVARA ZENE....

Post by Šeha »

Ovako ja zamisljam Suzanu:
Image
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#21 Re: PREVARA ZENE....

Post by pape »

otherside wrote:Pusti da prodje neki period... da on malo "prozvace" razocarenje i bijes zbog izgubljenog povjerenja. A onda pokusaj ponovo razgovarati s njim, mozda onda budete oboje racionalnije razmisljali. A ti budi mirna u medjuvremenu i ne koketiraj. :D
:D Jah, ... ako joj dzavo daNNe mira, ... :D
Daphna

#22 Re: PREVARA ZENE....

Post by Daphna »

otherside wrote:Pusti da prodje neki period... da on malo "prozvace" razocarenje i bijes zbog izgubljenog povjerenja. A onda pokusaj ponovo razgovarati s njim, mozda onda budete oboje racionalnije razmisljali. A ti budi mirna u medjuvremenu i ne koketiraj :D

Ja se slažem sa otherside... Pusti ga malo.

Kako bi ti reagovala da si na njegovom mjestu? Bila bi ljuta, ne bi ti palo na pamet da ga vidiš ikada više u životu. To je ona prva reakcija. Ne zovi ga, ne šalji poruke, ne traži ga... Sedam dana, deset... A onda pokušaj objasniti sve, kada budete hladnih glava!

Ja ti iskreno želim da uspiješ! Svi zaslužuju drugu šansu!
brecko

#23 Re: PREVARA ZENE....

Post by brecko »

otherside wrote:Pusti da prodje neki period... da on malo "prozvace" razocarenje i bijes zbog izgubljenog povjerenja. A onda pokusaj ponovo razgovarati s njim, mozda onda budete oboje racionalnije razmisljali. A ti budi mirna u medjuvremenu i ne koketiraj :D
Slazem se sa kolegom/icom. Imao sam slicnu situaciju, ispad moje djevojke, i da jos uvijek smo zajedno. Kako. Vrlo tesko i dalje sam na oprezu iako je tome vec malo duze vrijeme. Prva stvar koju tvoj momak pardon bivsi vjerovatno trenutno mora sam sebi da oprosti glupost a to je da si ga ti prevarila a da on nije vidio. Razlog, zasljepljen ljubavlju prema tebi, paznjom prema tebi, skidanjem zvijezda za tebe. Mozda ti nije dao ono sto ti je trebalo pa si to uradila. A on nije bio svjestan toga.

Kad se meni desilo, bio sam ljut, razocaran, bijesan, ali sam sve rijesio prvo sa sobom da nebi bilo ispada nekih ruznih i pravljenje scena. Prvo sam shvatio sve pa onda njoj dopustio da ispravi gresku. Bas iz razloga jer je volim sam joj dao sansu da ispravi svoj sipad i da se sama pokaje. Kajanje je nesto najgore ako to iskreno mislis. Dokazi mu da se kajes, da spoznajes gresku koju si napravila. Dokazi mu djelima a ne rijecima da ti je stalo do njega i da ga volis i da neces to uraditi vise. Mada kako gore malo vise rece kolega, ko vara taj i laze. Ja sam svojoj oprostio ali ne zaboravio. Radi toga sam na oprezu. Ako to uradi jos jednom sama sebe je zajebala. Mene nece zajebati vise, jer sam "sam" napravio zidine i ogradio se od bola prema tome.

Spoznaj gresku, pokaj se i to dobro i nastoj da je ispravis, djelima a ne rijecima. A povjerenje koje trebas da vratis ces pravo mukotrpno vracati i spremi se na to ako zelis iskreno da ti da sansu jos jednu.

Sretno sa ispravljanjem. Kako jedna frendica rece mi "covjekov karakter je njegova sudbina" :D
otherside

#24 Re: PREVARA ZENE....

Post by otherside »

brecko wrote:
Slazem se sa kolegom/icom. Imao sam slicnu situaciju, ispad moje djevojke, i da jos uvijek smo zajedno. Kako. Vrlo tesko i dalje sam na oprezu iako je tome vec malo duze vrijeme. Prva stvar koju tvoj momak pardon bivsi vjerovatno trenutno mora sam sebi da oprosti glupost a to je da si ga ti prevarila a da on nije vidio. Razlog, zasljepljen ljubavlju prema tebi, paznjom prema tebi, skidanjem zvijezda za tebe. Mozda ti nije dao ono sto ti je trebalo pa si to uradila. A on nije bio svjestan toga.

Kad se meni desilo, bio sam ljut, razocaran, bijesan, ali sam sve rijesio prvo sa sobom da nebi bilo ispada nekih ruznih i pravljenje scena. Prvo sam shvatio sve pa onda njoj dopustio da ispravi gresku. Bas iz razloga jer je volim sam joj dao sansu da ispravi svoj sipad i da se sama pokaje. Kajanje je nesto najgore ako to iskreno mislis. Dokazi mu da se kajes, da spoznajes gresku koju si napravila. Dokazi mu djelima a ne rijecima da ti je stalo do njega i da ga volis i da neces to uraditi vise. Mada kako gore malo vise rece kolega, ko vara taj i laze. Ja sam svojoj oprostio ali ne zaboravio. Radi toga sam na oprezu. Ako to uradi jos jednom sama sebe je zajebala. Mene nece zajebati vise, jer sam "sam" napravio zidine i ogradio se od bola prema tome.

Spoznaj gresku, pokaj se i to dobro i nastoj da je ispravis, djelima a ne rijecima. A povjerenje koje trebas da vratis ces pravo mukotrpno vracati i spremi se na to ako zelis iskreno da ti da sansu jos jednu.

Sretno sa ispravljanjem. Kako jedna frendica rece mi "covjekov karakter je njegova sudbina" :D
Zensko, da se zna. Gleda li iko ovdje avatar? :D
savrseni krug

#25 Re: PREVARA ZENE....

Post by savrseni krug »

brecko wrote:

da brecko ali sad zivis "pod oprezom" i ogradio si se zidom
pa kakva je onda poenta
i ne, niko ne zasluzuje drugu sansu
Post Reply