Prevara
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Mujko
#1 Prevara
Kako bi ste reagirali da vidite bracnog partnera u seksu sa drugom osobom?
Da li bi ste trazili objasnjenje od svojeg bracnog druga ili bi ste ipak nesto drugo ucinili.
Da li bi ste trazili objasnjenje od svojeg bracnog druga ili bi ste ipak nesto drugo ucinili.
- nebojeplavo
Kakvo objasnjenje
Meni bi sve bilo jasno
Meni bi sve bilo jasno
- pitt
#3 Re: Prevara
kakvo objasnjenje? nema tih rijeci sto bi mi pomogle da nesto takvo shvatim........a nema ni prastanja.Mujko wrote:Kako bi ste reagirali da vidite bracnog partnera u seksu sa drugom osobom?
- nebojeplavo
Ups, dragi, znas nekako je u mraku izgledao kao ti, malo sam se zbunila
Al opet zna svako svoje
Al opet zna svako svoje
- Dirty Harry
#7 Re: Prevara
Tu nema sta da se objašnjava. O svemu drugom bi se i dalo pricati, ali o prevari ne.Mujko wrote:Kako bi ste reagirali da vidite bracnog partnera u seksu sa drugom osobom?
Gotovo. Tačka. Idemo dalje.
- dacina_curica
Koliko mora covjek biti zbunjen da se zaHebe do tog stupnja???
.....Ne kontam.......
Usamljenost je druga stvar, ali ipak ne opravdava takve "ispade"......
Ne znam, za mene licno bi svako objasnjenje bilo suvisno, i ne vjerujem da bi mogla preci preko necega takvog......(nisam bila nikad u toj situaciji tako da ne mogu iz iskustva pricati)......
Usamljenost je druga stvar, ali ipak ne opravdava takve "ispade"......
Ne znam, za mene licno bi svako objasnjenje bilo suvisno, i ne vjerujem da bi mogla preci preko necega takvog......(nisam bila nikad u toj situaciji tako da ne mogu iz iskustva pricati)......
- nebojeplavo
Ne znam zasto ljudi uvijek krive osobe s kojom ih je partner prevario
Meni bi kriv bio samo moj momak/muz, jer je on taj koji mi treba biti vjeran, nije ga niko puskom natjerao na to
Meni bi kriv bio samo moj momak/muz, jer je on taj koji mi treba biti vjeran, nije ga niko puskom natjerao na to
- dacina_curica
potpisujem!!!!!!nebojeplavo wrote:Ne znam zasto ljudi uvijek krive osobe s kojom ih je partner prevario![]()
-
amrino
Ma meni bi u tom momentu pao mrak na oci- a to ko je kriv a ko je malo manje kriv (preuzela je rizik kad se spetljala sa zauzetim- kurva) bio bi mi kriv svako ko mi se u tom trenutku nadje ispred ociju!!!nebojeplavo wrote:Ne znam zasto ljudi uvijek krive osobe s kojom ih je partner prevario![]()
-
rashid
A ja ovo potpisujem.amrino wrote:Ma meni bi u tom momentu pao mrak na oci- a to ko je kriv a ko je malo manje kriv (preuzela je rizik kad se spetljala sa zauzetim- kurva) bio bi mi kriv svako ko mi se u tom trenutku nadje ispred ociju!!!nebojeplavo wrote:Ne znam zasto ljudi uvijek krive osobe s kojom ih je partner prevario![]()
- nebojeplavo
Ne bih bas je odmah nazvala kurvom, on mi je nekako vise kurvaramrino wrote:Ma meni bi u tom momentu pao mrak na oci- a to ko je kriv a ko je malo manje kriv (preuzela je rizik kad se spetljala sa zauzetim- kurva) bio bi mi kriv svako ko mi se u tom trenutku nadje ispred ociju!!!nebojeplavo wrote:Ne znam zasto ljudi uvijek krive osobe s kojom ih je partner prevario![]()
Nije zivot tako crno-bijel
-
FFK as Lucy01
#19 Re: Prevara
Kazu, "nikad ne reci nikad" pa tako ovi sto se deklarisu da bi "ubili" i sl. bi mozda prvi oprostiliMujko wrote:Kako bi ste reagirali da vidite bracnog partnera u seksu sa drugom osobom?
Poznajem bracni par gdje je muz varao i to ni manje ni vise, nego sa zeninom najboljom drugaricom
A da li bi ja oprostila
-
Svemirski_Jebach
zena je zena a drug je drug

-
amrino
Pa nije kad razmislis- ali u takvim momentima razmisljanje nije bas primarna aktivnost koju bi neko obavljao...ako volis tog nekoga pogotovo. Zamisli uletis u sobu a on se zado na nekoj rospiji....ma kakvo razmisljanje!!!
Je*ala bi im sve!!!
Je*ala bi im sve!!!
-
amrino
#22 Re: Prevara
Jedna stvar je saznati da si prevaren a sasvim druga vidjeti tu prevaru svojim ocima...ili da to formulisem vidjeti "golu" istinuLucy01 wrote:Kazu, "nikad ne reci nikad" pa tako ovi sto se deklarisu da bi "ubili" i sl. bi mozda prvi oprostiliMujko wrote:Kako bi ste reagirali da vidite bracnog partnera u seksu sa drugom osobom?
Da li bi ste trazili objasnjenje od svojeg bracnog druga ili bi ste ipak nesto drugo ucinili.....komplikovano je to izmedju dvoje ljudi, a oprost zavisi od tvog vlastitog sistema vrijednosti, od veze koju vas dvoje imate (jer nije isto biti u vezi 1 godinu i 20 godina) kao i od moralnih vrijednosti koje sredina, u kojoj zivis, ima.
Poznajem bracni par gdje je muz varao i to ni manje ni vise, nego sa zeninom najboljom drugaricom. I oprostila mu i nastavila da zivi sa njim. Poslije su dobili jos jedno dijete. Sta JA mislim da je ona trebala uraditi je irelevatno....jer je brak njen i odluka ce imati efekta samo na nju i nikoga vise.
A da li bi ja oprostila......ne znam, samo se nadam da nikada necu biti u toj situaciji.
- nebojeplavo
Eh kakvo je vrijeme doslo, ti uletis, a on s tipom
Kako se boriti protiv toga?!

Kako se boriti protiv toga?!