Prevara

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Mujko

#1 Prevara

Post by Mujko »

Kako bi ste reagirali da vidite bracnog partnera u seksu sa drugom osobom?
Da li bi ste trazili objasnjenje od svojeg bracnog druga ili bi ste ipak nesto drugo ucinili.
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Kakvo objasnjenje :?
Meni bi sve bilo jasno :sad:
pitt

#3 Re: Prevara

Post by pitt »

Mujko wrote:Kako bi ste reagirali da vidite bracnog partnera u seksu sa drugom osobom?
Da li bi ste trazili objasnjenje od svojeg bracnog druga ili bi ste ipak nesto drugo ucinili.
kakvo objasnjenje? nema tih rijeci sto bi mi pomogle da nesto takvo shvatim........a nema ni prastanja. :roll:
Mujko

Post by Mujko »

A ako bi bracni partner iznio problem da se zbunio-la ili osjetio-la usamljeno itd.
Ima dosta slucajeva gdje je na primjer muz oprostio svojoj supruzi nevjerstvo.
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Ups, dragi, znas nekako je u mraku izgledao kao ti, malo sam se zbunila :shock: :roll:
Al opet zna svako svoje :sad:
BHG

Post by BHG »

na chengele odma!
Dirty Harry

#7 Re: Prevara

Post by Dirty Harry »

Mujko wrote:Kako bi ste reagirali da vidite bracnog partnera u seksu sa drugom osobom?
Tu nema sta da se objašnjava. O svemu drugom bi se i dalo pricati, ali o prevari ne.
Gotovo. Tačka. Idemo dalje.
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

dva slova: O J :D
tech10

Post by tech10 »

Pitao bih je: "Oshta ti je to matereti"? :D
forUMASH

Post by forUMASH »

....mene zena nebi nikad prevarila.... :D
dacina_curica

Post by dacina_curica »

Koliko mora covjek biti zbunjen da se zaHebe do tog stupnja??? :shock: .....Ne kontam.......
Usamljenost je druga stvar, ali ipak ne opravdava takve "ispade"......

Ne znam, za mene licno bi svako objasnjenje bilo suvisno, i ne vjerujem da bi mogla preci preko necega takvog......(nisam bila nikad u toj situaciji tako da ne mogu iz iskustva pricati)......
amrino

Post by amrino »

Ja bih bila u VEEElikoj dilemi! Ne bih znala koga prvo da bijem- nju ili njega! :x
Saian

Post by Saian »

usamljena pa kupi psa Tito dragi :D :D :D
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Ne znam zasto ljudi uvijek krive osobe s kojom ih je partner prevario :roll:
Meni bi kriv bio samo moj momak/muz, jer je on taj koji mi treba biti vjeran, nije ga niko puskom natjerao na to :roll:
dacina_curica

Post by dacina_curica »

nebojeplavo wrote:Ne znam zasto ljudi uvijek krive osobe s kojom ih je partner prevario :roll:
Meni bi kriv bio samo moj momak/muz, jer je on taj koji mi treba biti vjeran, nije ga niko puskom natjerao na to :roll:
potpisujem!!!!!!
amrino

Post by amrino »

nebojeplavo wrote:Ne znam zasto ljudi uvijek krive osobe s kojom ih je partner prevario :roll:
Ma meni bi u tom momentu pao mrak na oci- a to ko je kriv a ko je malo manje kriv (preuzela je rizik kad se spetljala sa zauzetim- kurva) bio bi mi kriv svako ko mi se u tom trenutku nadje ispred ociju!!!
rashid

Post by rashid »

amrino wrote:
Ma meni bi u tom momentu pao mrak na oci- a to ko je kriv a ko je malo manje kriv (preuzela je rizik kad se spetljala sa zauzetim- kurva) bio bi mi kriv svako ko mi se u tom trenutku nadje ispred ociju!!!
A ja ovo potpisujem.
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

amrino wrote:
Ne bih bas je odmah nazvala kurvom, on mi je nekako vise kurvar :-?
Nije zivot tako crno-bijel :roll:
FFK as Lucy01

#19 Re: Prevara

Post by FFK as Lucy01 »

Kazu, "nikad ne reci nikad" pa tako ovi sto se deklarisu da bi "ubili" i sl. bi mozda prvi oprostili :D ....komplikovano je to izmedju dvoje ljudi, a oprost zavisi od tvog vlastitog sistema vrijednosti, od veze koju vas dvoje imate (jer nije isto biti u vezi 1 godinu i 20 godina) kao i od moralnih vrijednosti koje sredina, u kojoj zivis, ima.

Poznajem bracni par gdje je muz varao i to ni manje ni vise, nego sa zeninom najboljom drugaricom :shock: . I oprostila mu i nastavila da zivi sa njim. Poslije su dobili jos jedno dijete. Sta JA mislim da je ona trebala uraditi je irelevatno....jer je brak njen i odluka ce imati efekta samo na nju i nikoga vise.

A da li bi ja oprostila :roll: ......ne znam, samo se nadam da nikada necu biti u toj situaciji.
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

zena je zena a drug je drug :D :D :D :D :D
amrino

Post by amrino »

Pa nije kad razmislis- ali u takvim momentima razmisljanje nije bas primarna aktivnost koju bi neko obavljao...ako volis tog nekoga pogotovo. Zamisli uletis u sobu a on se zado na nekoj rospiji....ma kakvo razmisljanje!!! :D
Je*ala bi im sve!!!
amrino

#22 Re: Prevara

Post by amrino »

Lucy01 wrote:
Kazu, "nikad ne reci nikad" pa tako ovi sto se deklarisu da bi "ubili" i sl. bi mozda prvi oprostili :D ....komplikovano je to izmedju dvoje ljudi, a oprost zavisi od tvog vlastitog sistema vrijednosti, od veze koju vas dvoje imate (jer nije isto biti u vezi 1 godinu i 20 godina) kao i od moralnih vrijednosti koje sredina, u kojoj zivis, ima.

Poznajem bracni par gdje je muz varao i to ni manje ni vise, nego sa zeninom najboljom drugaricom :shock: . I oprostila mu i nastavila da zivi sa njim. Poslije su dobili jos jedno dijete. Sta JA mislim da je ona trebala uraditi je irelevatno....jer je brak njen i odluka ce imati efekta samo na nju i nikoga vise.

A da li bi ja oprostila :roll: ......ne znam, samo se nadam da nikada necu biti u toj situaciji.
Jedna stvar je saznati da si prevaren a sasvim druga vidjeti tu prevaru svojim ocima...ili da to formulisem vidjeti "golu" istinu :-)
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Eh kakvo je vrijeme doslo, ti uletis, a on s tipom :shock:
Kako se boriti protiv toga?! :shock: :-?
Arijanac 0

Post by Arijanac 0 »

daleko bilo :x
amrino

Post by amrino »

Prva opcija- Pala bih u bandak, a druga ispovracala bih se po njima :shock:
Post Reply