Pretplatne karte za proljetni doio prvenstva F.C.Sarajevo

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
suad/

#1 Pretplatne karte za proljetni doio prvenstva F.C.Sarajevo

Post by suad/ »

Od 24.01.2005 god. pustene su pretplatne karte za nastavak sezone. Karte se mogu kupiti u klubu svaki dan od 8:00-15:00, kvalitet stampe i dizajn veoma mocan (slicne projektu SARAJEVO CARD). Cijene su veoma povoljne i to:
- ZAPAD 40 KM
- ISTOK 25 KM
- SJEVER 15 KM
Bosančeros

Post by Bosančeros »

Kako igraju, oni meni moraju platiti da dođem da gledam, a ne ja njima!!
HZSA

Post by HZSA »

Hajd ti ako nemas nista pametnije za reci, drzi jezik za zubima, inace ako hoces, dodji na sjever pa da ostanes bez njega, kurvo forumska :x
A za ove polusezonske, jeftine su praavo, nikako mi neide u glavu ova cijena sjevera, al eto, kupio sam nedavno (jubilarna 20-ta :D ).
I jos cu kupavati posebno karte, zbog bogate kolekcije :D
Bosančeros

Post by Bosančeros »

HZSA wrote:Hajd ti ako nemas nista pametnije za reci, drzi jezik za zubima, inace ako hoces, dodji na sjever pa da ostanes bez njega, kurvo forumska :x
A za ove polusezonske, jeftine su praavo, nikako mi neide u glavu ova cijena sjevera, al eto, kupio sam nedavno (jubilarna 20-ta :D ).
I jos cu kupavati posebno karte, zbog bogate kolekcije :D
Eto, hajd' neka sam ja kurva forumska, a ti mi fino argumentuj da nisam u pravu (mislim na dio o kartama)!!
A što se sjevera tiče, pa ne bih tamo došao sada ni da mi plate, i još da mi obezbjede sigurnost :D !!
stelium

Post by stelium »

Sjever je cudo!
Bosančeros

Post by Bosančeros »

Nemam ja ništa protiv FCS., ali ići ono gledati, pa....
Hajd' što se loše igra, bit će bolje, ali suđenja onakva, pa ogadi ti svaku pomisao na fudbal!!
HZSA

Post by HZSA »

Nemoj se sada vaditi na sudjenje, nego jednom u zivotu stani iza svoje izjave, a sigurnost ti nece biti obezbjedjena, sto je po meni sasvim uredu :D
Ako vec toliko nisi upucen, onda treba da znas da se mnogo toga promijenilo u klubu, dovedeno je par novih igraca, obecanja uglavnom ispunjena, itd. itd. Samo jos treba da pocne ova polusezona, i onda da vidimo, a jos uvijek nemozes nista zakljuciti, prerano je ;-)
Nego, drzi se ti istoka (onih psovaca i penzionera zeljnih autoriteta nad igracima)- ako ti je to izbor, (Tobe Jarrabi), neka ti Bog pomogne :-)
Bosančeros

Post by Bosančeros »

Ja iza svoje izjave i stojim, i ako budu igrali kao i u polusezoni, i trebaju mi platiti da ih gledam!!
A lično, volio bih da Sarajevo napravi nešto, isto kao i Željo, kao i sve druge ekipe u BiH, jer da mi je konačno sa nestrpljenjem čekati neku utakmicu ove naše liige!!
A što se tiče promjena, pa nadam se da će biti nešto od toga, ali do sada su mnogi pravili promjene, pa sve gore i gore!!
Post Reply