Od 24.01.2005 god. pustene su pretplatne karte za nastavak sezone. Karte se mogu kupiti u klubu svaki dan od 8:00-15:00, kvalitet stampe i dizajn veoma mocan (slicne projektu SARAJEVO CARD). Cijene su veoma povoljne i to:
- ZAPAD 40 KM
- ISTOK 25 KM
- SJEVER 15 KM
Pretplatne karte za proljetni doio prvenstva F.C.Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
suad/
-
Bosančeros
Kako igraju, oni meni moraju platiti da dođem da gledam, a ne ja njima!!
-
HZSA
Hajd ti ako nemas nista pametnije za reci, drzi jezik za zubima, inace ako hoces, dodji na sjever pa da ostanes bez njega, kurvo forumska
A za ove polusezonske, jeftine su praavo, nikako mi neide u glavu ova cijena sjevera, al eto, kupio sam nedavno (jubilarna 20-ta
).
I jos cu kupavati posebno karte, zbog bogate kolekcije
A za ove polusezonske, jeftine su praavo, nikako mi neide u glavu ova cijena sjevera, al eto, kupio sam nedavno (jubilarna 20-ta
-
Bosančeros
Eto, hajd' neka sam ja kurva forumska, a ti mi fino argumentuj da nisam u pravu (mislim na dio o kartama)!!HZSA wrote:Hajd ti ako nemas nista pametnije za reci, drzi jezik za zubima, inace ako hoces, dodji na sjever pa da ostanes bez njega, kurvo forumska![]()
A za ove polusezonske, jeftine su praavo, nikako mi neide u glavu ova cijena sjevera, al eto, kupio sam nedavno (jubilarna 20-ta).
A što se sjevera tiče, pa ne bih tamo došao sada ni da mi plate, i još da mi obezbjede sigurnost
-
Bosančeros
Nemam ja ništa protiv FCS., ali ići ono gledati, pa....
Hajd' što se loše igra, bit će bolje, ali suđenja onakva, pa ogadi ti svaku pomisao na fudbal!!
Hajd' što se loše igra, bit će bolje, ali suđenja onakva, pa ogadi ti svaku pomisao na fudbal!!
-
HZSA
Nemoj se sada vaditi na sudjenje, nego jednom u zivotu stani iza svoje izjave, a sigurnost ti nece biti obezbjedjena, sto je po meni sasvim uredu
Ako vec toliko nisi upucen, onda treba da znas da se mnogo toga promijenilo u klubu, dovedeno je par novih igraca, obecanja uglavnom ispunjena, itd. itd. Samo jos treba da pocne ova polusezona, i onda da vidimo, a jos uvijek nemozes nista zakljuciti, prerano je
Nego, drzi se ti istoka (onih psovaca i penzionera zeljnih autoriteta nad igracima)- ako ti je to izbor, (Tobe Jarrabi), neka ti Bog pomogne
Ako vec toliko nisi upucen, onda treba da znas da se mnogo toga promijenilo u klubu, dovedeno je par novih igraca, obecanja uglavnom ispunjena, itd. itd. Samo jos treba da pocne ova polusezona, i onda da vidimo, a jos uvijek nemozes nista zakljuciti, prerano je
Nego, drzi se ti istoka (onih psovaca i penzionera zeljnih autoriteta nad igracima)- ako ti je to izbor, (Tobe Jarrabi), neka ti Bog pomogne
-
Bosančeros
Ja iza svoje izjave i stojim, i ako budu igrali kao i u polusezoni, i trebaju mi platiti da ih gledam!!
A lično, volio bih da Sarajevo napravi nešto, isto kao i Željo, kao i sve druge ekipe u BiH, jer da mi je konačno sa nestrpljenjem čekati neku utakmicu ove naše liige!!
A što se tiče promjena, pa nadam se da će biti nešto od toga, ali do sada su mnogi pravili promjene, pa sve gore i gore!!
A lično, volio bih da Sarajevo napravi nešto, isto kao i Željo, kao i sve druge ekipe u BiH, jer da mi je konačno sa nestrpljenjem čekati neku utakmicu ove naše liige!!
A što se tiče promjena, pa nadam se da će biti nešto od toga, ali do sada su mnogi pravili promjene, pa sve gore i gore!!