presvlacenje sjedista u kozu
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- rida1976
#1 presvlacenje sjedista u kozu
Postoji li u Sarajevu ili negdje u blizini neko ko se bavi presvlacenjem sjedista u kozu?
Znaci, ne interesuju me kozne presvlake, nego komplet sjedista u kozu...Konkretnije, svidja mi se ona velur ili brusena koza
Znaci, ne interesuju me kozne presvlake, nego komplet sjedista u kozu...Konkretnije, svidja mi se ona velur ili brusena koza
-
mamica papucarka
ima. Ljetos muzu i meni taksista jedan prico kako je presvlacio u Hrasnici. Ima neka firma.
detalje ne znam, tita mi
detalje ne znam, tita mi
- chuchumbamayumbe
Pravac u Pazaric, imas u centru kod skole, zove se firma Autotex ili tako nekako, kada ides iz Sarajeva dodju sa lijeve strane na glavnoj cesti.
Jaljetos radio presvlake (od tkanine) a prije mene hadzuka meto kozu u okca, predobro je izgledalo!
Nema dalje!
Jaljetos radio presvlake (od tkanine) a prije mene hadzuka meto kozu u okca, predobro je izgledalo!
Nema dalje!
- rida1976
Znam za tog lika dolje...Ne znam da li si me shvatio, ja bih htio komplet sjedista da obucem u kozu, ne zanimaju me presvlake koje se samo navuku...da li i to Pazaric radi?chuchumbamayumbe wrote:Pravac u Pazaric, imas u centru kod skole, zove se firma Autotex ili tako nekako, kada ides iz Sarajeva dodju sa lijeve strane na glavnoj cesti.
Nema dalje!
Koliko je hadzuku dosla ta koza?
- chuchumbamayumbe
Stvarno ne znam za komplet presvlacenje, ja vjerujem da rade...Cini mi se da je hadzuka rekao da ga je to kostalo oko 2k KM-ova, tako nekako...rida1976 wrote:Znam za tog lika dolje...Ne znam da li si me shvatio, ja bih htio komplet sjedista da obucem u kozu, ne zanimaju me presvlake koje se samo navuku...da li i to Pazaric radi?chuchumbamayumbe wrote:Pravac u Pazaric, imas u centru kod skole, zove se firma Autotex ili tako nekako, kada ides iz Sarajeva dodju sa lijeve strane na glavnoj cesti.
Nema dalje!
Koliko je hadzuku dosla ta koza?
- burekodsira
ja nebi kozu na sjedista ni za kakve pare... lijepo izgleda ali se covjek vas osafunja
fuj... pogotovo na ljeto
- Ninj@
na velur ili brusenu ne pomisljaj....a dodje te sa materijalom oko 2000 KM
ima frajer u saraj polju koji to radi profesionalno...ima tasnarsku radnju...pitaj svi ga znaju....problem je sto ima puno posla pa moras sjedista sam skinuti i donijeti mu....usput ako to radis presvuci i nebo u kozu
oni u pazaricu su cuna...dobro rade presvlake, a ostalo fusere
ima frajer u saraj polju koji to radi profesionalno...ima tasnarsku radnju...pitaj svi ga znaju....problem je sto ima puno posla pa moras sjedista sam skinuti i donijeti mu....usput ako to radis presvuci i nebo u kozu
oni u pazaricu su cuna...dobro rade presvlake, a ostalo fusere
-
za_sada_bez_dobrog_nicka
Autotex Pazarić - presvlake koje kad se montiraju izgledaju kao da nisu presvlake. Eko koža za terenca (pet naslona za glavu, centrlni naslon za ruku) - 250 KM. Štof je još jeftiniji.
-
rasta
#10 Re: presvlacenje sjedista u kozu
da ne otvaram novu temu bezveze nego da refresham ovu
dakle zanima me njega za kozna sjedista???
aj dobro ciscenje i to imaju kojekakvi sprejevi na kojima pise kao eto to i daje kozi dugorocni sjaj bla bla medjutim ima
li ista sto ste vi koristili a da je stvarno djelovalo???
citam na jednom njemackom forumu da je neki levat koristio nivea ono mlijeko
jest sega al kaze frajer nema dalje , medjutim niko drugi nije probao a onda prica krene nizbrdo kad se javi jedan i kaze da na duze staze to moze cak i da steti kozi...
eh eto svaki savjet je dobro dosao
dakle zanima me njega za kozna sjedista???
aj dobro ciscenje i to imaju kojekakvi sprejevi na kojima pise kao eto to i daje kozi dugorocni sjaj bla bla medjutim ima
li ista sto ste vi koristili a da je stvarno djelovalo???
citam na jednom njemackom forumu da je neki levat koristio nivea ono mlijeko
eh eto svaki savjet je dobro dosao
-
Frutek
#11 Re:
Jel to sjedišta plus nasloni za glavu ta cijena ili samo naslovi za glavu bez sjedišta?za_sada_bez_dobrog_nicka wrote:Autotex Pazarić - presvlake koje kad se montiraju izgledaju kao da nisu presvlake. Eko koža za terenca (pet naslona za glavu, centrlni naslon za ruku) - 250 KM. Štof je još jeftiniji.
Znaš li kolko koštaju komplet sjedišta da se urade i kolko im vremenski treba da to srede?
-
za_sada_bez_dobrog_nicka
#12 Re: presvlacenje sjedista u kozu
Sve tutto completo... sjedišta, pet naslona za glavu, centralni naslon za ruku, eko koža rustik crna. Pošto su već imali dimenzije nije bilo potrebno da mjere auto. Otišao tamo, avansirao joju, i za tri četiri dana otišao na montažu i doplatio još 150.