press club dayton

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
edu

#1 press club dayton

Post by edu »

morao sam.. :D :D ..jeste li gledali onaj cirkus sinoc.. :D :D ..voditeljica je tito..sta god je progovorila - fula.. :D :D ..tihi je takodjer kralj..izucio covjek ustavne promjene pa mu drago.. :-) :-) ..samo sto nije poletio od srece..sve se koprca na onoj stolici ne bi li nesto dobacio..a siguran u sebe..po prvi put zna o cemu se prica.. :D :D ..zlaja je tito..kaze.."napravite pauzu pa nadjite gdje pise blokada".. :D :D .."tako je..cestitam..".. :D ..bio je i neki fahrin novinar..kontam da nije stitch.. :D :D ..sve u svemu..bilo je duhovito.. :D :D :D
Mahalac

Post by Mahalac »

Ma trebao je Haris doci da im on malo pojasni...al nije cojek mog'O :shock: :-)

Ma nije ono Stich valjda...ono nakav djuturum :D
Vingo

Post by Vingo »

:? ja sinoc gledala najidiotskiji film na svijetu....sto se izgleda pokazalo kao dobar izbor...
edu

Post by edu »

joj hareta sam zaboravio.. :-) :-) ..nije mog'o..im'o neodlozivih obaveza.. :D :D ..morao se pupati.. :D :D :D

sticenice..zavidim ti.. :D :D :D
edu

Post by edu »

skokn'o do stranice sdp-a..da malo protabirim oko ovih ustavnih promjena..i odem do foruma..kad tamo neko napisa.."Sinoć je na BHT dr. Lagumdžija po ko zna koji put pokazao koliki je demokrata uvjetujući svoje gostovanje u emisiji neprisustvom dr. Silajdžića."..eh sad..otkud ova informacija?..ja nisam gledao ovu emisiju od pocetka..a znam da je silajdzic taj koji izbjegava lagumdziju..(nije mu dos'o ni kod japajakavca..)..jebo majku kako ljudi mogu izmisliti neke ašićare ocigledne stvari.. :-) :-) :-)
Post Reply