PRESMIJESNO: Sliskovic govori engleski :))))))))))))))))))))

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

taxi_driver

Post by taxi_driver »

Prince wrote:
taxi_driver wrote:90 posto francuza i njemaca ne govori eng.pa sta.
Gdje ti živiš, pa si uvjeren u takvu glupost... Obiđi malo svijeta, pa onda reci svoje mišljenje.
Neki Francuzi i Nijemci ne žele govoriti engleski, ali ga velika većina jako dobro poznaje.

ma ja, znaju ga ali nece da ga koriste.zivim u evropi i proputovao sam dosta.
izgleda da ja vazda naidjen an nekog ko ga zna a nece da ga govori.bas sam baksuz.

:D :D :D
pirmin

#27 Re: PRESMIJESNO: Sliskovic govori engleski :))))))))))))))))

Post by pirmin »

Ovo je prejako Image

Isti retorik k`o i ja. :lol:
Edit

Post by Edit »

armin00 wrote:Vala bas nek upise kurs i uci, i onako prima dvije plate a ne mrda guzicom.. "... :roll:
Mda, neka Baka sam sebi upisuje kurs stranog jezika, dok nasi funkcioneri, koji ne bi ni smjeli zasjesti na neke stolice bez odlicnog poznavanja stranih jezika, mogu ici o tudjem trosku mjesec dana u poznati college da bi tamo savladali jezik... naravno, za to vrijeme uzmu dnevnice...

Digli ste bruku oko Bake... molim neka sva tri clana predsjednistva izgovore isto pred kamerama, da vidimo kakvo bi to valjanje bilo...
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Jeste teta edit.

Npr. neka se takmice ko zna vise stranih jezika. Baka bi ih uzeo.

Poznajem Sliskovica licno dugi niz godina, covjek perfektno govori francuski i njemacki. Ovo jeste smijesno ali daleko od toga da je covjek papak
radeljas

Post by radeljas »

Edit wrote:
armin00 wrote:Vala bas nek upise kurs i uci, i onako prima dvije plate a ne mrda guzicom.. "... :roll:
Mda, neka Baka sam sebi upisuje kurs stranog jezika, dok nasi funkcioneri, koji ne bi ni smjeli zasjesti na neke stolice bez odlicnog poznavanja stranih jezika, mogu ici o tudjem trosku mjesec dana u poznati college da bi tamo savladali jezik... naravno, za to vrijeme uzmu dnevnice...

Digli ste bruku oko Bake... molim neka sva tri clana predsjednistva izgovore isto pred kamerama, da vidimo kakvo bi to valjanje bilo...
baka je pozitivan lik koliko toliko. trebalo bi cuti ushanovica i pashalica i ostale mafijase iz saveza da li znaju i rijec stranog jezika. oni ne govore ni nas jezik najbolje. ali zato su extremno bogati na racun ove drzave i naroda opcinjenog fudbalom. jos kad im baho, vodeci bh sportski komentator, pocne pricu o patriotizmu i bh reprezentaciji, i to u svakoj utakmici svjetskog prvenstva, onda ubleha moze da traje beskonacno. na stranu sto ni taj bivsi prodavac farmerki iz vartexa, ne zna ni nas ni engleski jezik ...
pa sta onda ocekivati od bake, koji mozda nema ni srednju skolu zavrsenu ...
Stitch__

Post by Stitch__ »

horns&drums wrote:Jeste teta edit.

Npr. neka se takmice ko zna vise stranih jezika. Baka bi ih uzeo.

Poznajem Sliskovica licno dugi niz godina, covjek perfektno govori francuski i njemacki. Ovo jeste smijesno ali daleko od toga da je covjek papak
jao blago tebi :D hos mi sredit autogram :D

niko nije rekao da je baka papak, samo da se obrukao :D desava se svima, na ovaj ili drugi nacin.. :)
taxi_driver

Post by taxi_driver »

ma samo je kod nas trud provaljuje.na zapadu ljudi bi to cijenili.ali tako je to kod nas.nas covjek samo gleda kako nekog da provali da bi se on uzdigao u svojim pa i onda u ocima drugih.
Post Reply