Preslatko mace trazi dom

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

terra_incognita

#1 Preslatko mace trazi dom

Post by terra_incognita »

Danas sam našla preslatko mače.
nemam sliku, na žalost ali izgleda kao ovo u sredini http://vandablog4.blog.hr/slike/1622834301.jpg

Ima li neko zainteresovan da ga udomi.
Već je naučilo i gdje mu je wc :-D
Animal friend

#2 Re: Preslatko mace trazi dom

Post by Animal friend »

Ja sam zainteresovana za to mace....Mogu li ga uzeti? :?: (s obzirom na to da sam se prva javila ;-) ) pls!!!
Animal friend

#3 Re: Preslatko mace trazi dom

Post by Animal friend »

MOGU LI JAAAA??? MOLIM TEEEE!!!!!!!!JAKO VOLIM MACE!!!!!!!!
Mee

#4 Re: Preslatko mace trazi dom

Post by Mee »

Pa Friend, jel' ti to hochesh i kucu i macu? :D
terra_incognita

#5 Re: Preslatko mace trazi dom

Pa Melisa ako si se odlučila između onih 5 pasa (sa 5 topica) i ove mace javi mi se na PP :-D
Maca je preslatka ali moj Kralj Lavova je nikako ne podnosi i prije nego dođe do ozbiljnijeg incidenta, trebalo bi je udomiti.
Animal friend

#6 Re: Preslatko mace trazi dom

Post by Animal friend »

Meni je sve svejedno.....samo neka zivoinjica....jako ih volim.... :kiss: Macu bi oljela udomiti, a psice privremeno, jer mi je brat svakako alergican na psecu dlaku....Pa ja bi rado macu...Samo jedno pitanje.Na koji wc mislis? :-D Jer ima onaj nas pravi wc, i onaj posebni za mace (onaj sa pjeskom)Kralj Lavova? i mas jos jednu macu?cool :-D
Animal friend

#7 Re: Preslatko mace trazi dom

Post by Animal friend »

Mozes li mi molim te samo opisati to mace (mislim, osobine maceta)Da li je mirno ili zivahno,plasljivo ili ukroceno,da li mu mnogo opada dlaka,koju da mu kupujm hranu, grebe li, mjauce li mnogo, da li je vakcinisano???ako nije vakcinisano, nema problema, blizu mene zivi jedan veterinar koji mi je pritome rodjak, pa moze da ga vakcinise..ali da bi ga udomila, oram doci po to mace..gdje se nalazi?koja opcina, ulica i broj??ja slabo poznajem ovaj grad jer sam nedavno doselila...pa ako znas gdj je ilidza, odji tramvajem s macom, pa onda me cekaj kod tih tramvaja...ako znas gdje je ilidza....ako ne, doci cu ja po macu....(ako budem znala gdje je ..... :( ...POZZZZ!!!!!
terra_incognita

#8 Re: Preslatko mace trazi dom

Maca je živahna, skakuće i uvijek me vreba iza vrata i izaziva da se igramo :-D
Bila je malo isprepadana kad sam je našla ali se sada fino opustila.
Ne mjauče osim kad se nosi a i tada jeko tiho. Ovaj moj mačak je puno glasniji bio u njenim godinama.
Jede i suhu i hranu iz konzerve, ne bira :-D
Vakcinisana nije, našla sam je prije 3 dana kad sam i postavila prvi post.
Animal friend

#9 Re: Preslatko mace trazi dom

Post by Animal friend »

Ma super!!! Ja bas volim takve mace...Zivahne...Nema problema za to sto nije vakcinisana, odnijet cu je ja do veterinara.Ne mjauce, to je super, jer ja sam imala macu koja je puno mjaukala, i nije mi dala da spavam :-D
Eo sve je to super! Hvala na informacijama :wink: ..Mogu je uzeti!! POZZ!!
terra_incognita

#10 Re: Preslatko mace trazi dom

Kada i gdje ćemo se naći, ako je već odluka pala :-D
Animal friend

#11 Re: Preslatko mace trazi dom

Post by Animal friend »

Pa neznam, ako ti znas gdje je Ilidza, onda mozemo na Ilidzi kod tramvaja,jer ja ne poznajem dobro ovaj grad....Tek sam doselila..Moze bilo koji dan, samo da nije srijeda, subota i nedjelja. Jer tada imam trening...Ili ako znas gdje je Hrasnica, pa mozemo se naci tamo kod onog doma zdravlja.Ilidzu najbolje poznajem...Hrasnicu i ne bas....Ti odluci kada i u koliko sati. Ali pozuri, jer od 1 do 8 avgusta, ja necu biti kod kuce nego na moru :D . Pozz!!
jaca78

#12 Re: Preslatko mace trazi dom

Post by jaca78 »

Animal Friend, izvini sto pitam ali koliko je tebi godina
terra_incognita

#13 Re: Preslatko mace trazi dom

Animal friend wrote:Pa neznam, ako ti znas gdje je Ilidza, onda mozemo na Ilidzi kod tramvaja,jer ja ne poznajem dobro ovaj grad....Tek sam doselila..Moze bilo koji dan, samo da nije srijeda, subota i nedjelja. Jer tada imam trening...Ili ako znas gdje je Hrasnica, pa mozemo se naci tamo kod onog doma zdravlja.Ilidzu najbolje poznajem...Hrasnicu i ne bas....Ti odluci kada i u koliko sati. Ali pozuri, jer od 1 do 8 avgusta, ja necu biti kod kuce nego na moru :D . Pozz!!
Znam gdje je Ilidža, predlažem sutra oko pola osam da se nađemo kod onih cipelića.
I da se nadovežem na Jacu, koliko ti je godina, znaju li ti roditelji za macu i šta ćeš s njom dok budeš na moru ?
Animal friend

#14 Re: Preslatko mace trazi dom

Post by Animal friend »

Ja imam 14 godina, a kad budem na moru, brinuce se otac, stric nana i mama za macu. Znaju mi roditelji za macu. Samo da te pitam, u 8 navece ili ujutro???
terra_incognita

#15 Re: Preslatko mace trazi dom

Pola osam naveče, ujutru u pola osam sam u trećoj fazi sna :D REM- brzo pomijeranje očiju.

Pa super, drago mi je da smo to dogovorili, hajd mi sad fino na PP pošalji broj mobitela da te još jednom nazovem i provjerim važi li dogovor kako ne bi bespotreban put do Hrasnice prešla sa životinjicom, obzirom da mi je to 14 km od kuće :-D
ajsela

#16 Re: Preslatko mace trazi dom

Post by ajsela »

Milsim da je ova Animal friend jako neozbiljna jer na svakom podforumu gdje ima opcija da se neko udomi ona pise da bi ga ona udomila. Mozda grijesim ali ovdje zvuci jako neozbiljno i nisam bas sigurna da je ona osoba kojoj bi se trebala dati bilo koja zivotinja!
Sarabi

#17 Re: Preslatko mace trazi dom

Post by Sarabi »

Pa odakle znas, mozda i nije tako neozbiljna...Ja sam je upoznala. Bas je fina. Ne govori ruzne rijeci, lijepo se ponasa....I vidjela sam ono mace koje je pronasla...Kako je jadno izgledalo prije, a otkada ga ona cuva, macic je ko nov. Ja licno nemam nista protiv nje, a vi svi pricate o njoj kao da je ona neznam ni ja sta....Pa nije ona jedina koja je kao sto vi umisljate "Neozbiljna" il tako nesta....Pogledajte samo koliko ima ljudi na ovom forumu....Niste ni vi savrseni, priznajte....Svako ima mane..Ona jeste neozbiljna, ali je vrlo odgovorna i brizljiva prema zivotinjama.. Mi se poznajemo vec dvije godine, tako da ja dobro znam kakva je ona. Ona jeste neozbiljna, ali vi ste za mene PREozbiljni...Ona jako voli da se sali...Druzeljubljiva je, svi koje ona poznaje je jako vole (osim vas nekoliko)...I ja sam bas primjetila, ona otkako se registrovala na ovaj forum, svi se ponasate prema njoj kao prema hitleru. Svi je mrzite, neznam ni ja sto. Ja sam se tek danas registrovala, ali procitala sam sve njene postove, i sve odgovore na njene postove..Nije bas lijepo sa vase strane da je toliko pljujete...I ako jos niste znale, ona je haker, jako dobar i iskusan haker. Ona vam moze sad pa sad oboriti sistem. Ne samo da obori neciji sistem, nego da totalno zaledi ovu stranicu sarajevo-x.com...A zalediti neku stranicu, znaci prvo je zatvoriti, tako da niko nemoze ulaziti u nju. I kada je zaledi, onda je moze cak i izbrisati, sto znaci da ova stranica vise nece ni postojati :shock: ....Ona da je tako losa kao sto vi govorite, ona bi vec davnih dana zaledila ovu stranicu, ona to moze...Ali nije..Ona nece cak ni da se osveti za to sto je iskljucena sa foruma. Tako je jednom zaledila i izbrisala neku stranicu, ne sjecam se koju. Ja sam bila prisutna!!! :shock: .. I kada je izbrisala, ukucala je tu stranicu na netu, i nije se nista pojavilo, jer stranice vise nije bilo...Ali tada su je forumasi ono bas PRAVO iznervirala, pa je zbog njih zaledila tu stranicu.....EEE.....Niste ni svjesni sta ona moze da uradi vasem kompu i internetu...Pa ona moze da preuzme kontrolu vaseg neta, i da ga koristi da ne bi svoj trosila....Ona moze lake sale da vam provali u msn...Ona moze cak youtube da izbrise...Moze citavim internet portalom da vlada....Niste vi svjesni sta ona moze...Ali ona nece...Jer ona nije tako losa kao sto vi svi mislite...Ona je jako, jako, jako, jako dobra....
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#18 Re: Preslatko mace trazi dom

Post by pape »

@Animal friend, ... @Sarabi, .... bit ces zaledjena, ... :roll:
Mee

#19 Re: Preslatko mace trazi dom

Post by Mee »

Ma pustite curu na miru, ne osudjujte je unaprijed - terra che nam fino javiti kako je proshlo sa macom, je li udomljena, je li sve OK, a i mozemo obichi macu s vremena na vrijeme ako se toliko brinete za njenu dobrobit - ja ne vjerujem da ona misli nesto lose.... u krajnjoj liniji, ne bi bilo prvi put da se nadje pogresan udomitelj, a to ne mozemo ni znati dok ne probamo... pa nece macku na razanj staviti.... really...
terra_incognita

#20 Re: Preslatko mace trazi dom

Prije nego iko bude zaleđen :D da saopštim da sam se sa djevojkom dogovarala na PP i da do susreta ipak nije došlo.
naime, nije mi odgovorila na posljednju poruku u kojoj je trebalo da se utvrdi vrijeme i mjesto za danas.

Nadam se da će se još neko javiti, mada se teška srca rastajem sa Mini :( tako je draga i slatka .....i voli moju sarmu u japraku :D
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#21 Re: Preslatko mace trazi dom

Post by anjusha »

zar su klonovi i ovdje se ugurali?
a bio je ovo nekad posten podforum....
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#22 Re: Preslatko mace trazi dom

Post by Chmoljo »

Sarabi wrote:Pa odakle znas, mozda i nije tako neozbiljna...Ja sam je upoznala. Bas je fina. Ne govori ruzne rijeci, lijepo se ponasa....I vidjela sam ono mace koje je pronasla...Kako je jadno izgledalo prije, a otkada ga ona cuva, macic je ko nov. Ja licno nemam nista protiv nje, a vi svi pricate o njoj kao da je ona neznam ni ja sta....Pa nije ona jedina koja je kao sto vi umisljate "Neozbiljna" il tako nesta....Pogledajte samo koliko ima ljudi na ovom forumu....Niste ni vi savrseni, priznajte....Svako ima mane..Ona jeste neozbiljna, ali je vrlo odgovorna i brizljiva prema zivotinjama.. Mi se poznajemo vec dvije godine, tako da ja dobro znam kakva je ona. Ona jeste neozbiljna, ali vi ste za mene PREozbiljni...Ona jako voli da se sali...Druzeljubljiva je, svi koje ona poznaje je jako vole (osim vas nekoliko)...I ja sam bas primjetila, ona otkako se registrovala na ovaj forum, svi se ponasate prema njoj kao prema hitleru. Svi je mrzite, neznam ni ja sto. Ja sam se tek danas registrovala, ali procitala sam sve njene postove, i sve odgovore na njene postove..Nije bas lijepo sa vase strane da je toliko pljujete...I ako jos niste znale, ona je haker, jako dobar i iskusan haker. Ona vam moze sad pa sad oboriti sistem. Ne samo da obori neciji sistem, nego da totalno zaledi ovu stranicu sarajevo-x.com...A zalediti neku stranicu, znaci prvo je zatvoriti, tako da niko nemoze ulaziti u nju. I kada je zaledi, onda je moze cak i izbrisati, sto znaci da ova stranica vise nece ni postojati :shock: ....Ona da je tako losa kao sto vi govorite, ona bi vec davnih dana zaledila ovu stranicu, ona to moze...Ali nije..Ona nece cak ni da se osveti za to sto je iskljucena sa foruma. Tako je jednom zaledila i izbrisala neku stranicu, ne sjecam se koju. Ja sam bila prisutna!!! :shock: .. I kada je izbrisala, ukucala je tu stranicu na netu, i nije se nista pojavilo, jer stranice vise nije bilo...Ali tada su je forumasi ono bas PRAVO iznervirala, pa je zbog njih zaledila tu stranicu.....EEE.....Niste ni svjesni sta ona moze da uradi vasem kompu i internetu...Pa ona moze da preuzme kontrolu vaseg neta, i da ga koristi da ne bi svoj trosila....Ona moze lake sale da vam provali u msn...Ona moze cak youtube da izbrise...Moze citavim internet portalom da vlada....Niste vi svjesni sta ona moze...Ali ona nece...Jer ona nije tako losa kao sto vi svi mislite...Ona je jako, jako, jako, jako dobra....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bez_ideje

#23 Re: Preslatko mace trazi dom

Post by bez_ideje »

jooooooooooooj suze mi idu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
terra_incognita

#24 Re: Preslatko mace trazi dom

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hoš da nas sve zaledi sada :D :D :D :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji