Bilo kakav savjet se racuna kao sevap
Hvala,
baby
Moderator: anex
Pa OK, ali kod koga... Mada opet mislim da nije naopako da u glavnom gradu nema ni jedan da valjaKarabaja wrote:Ja ti preporučujem bilo kojeg izvan granica BiH
Imas iznad taxi doma u hrasnom (tzv. zeljeznicke zgrade) privatnu ordinaciju, mislim da se zove "ceric". radi lik, oralni hirurg, i extra radi (ja vadio zub prosle godine, odusevio me, a vise volim sresti tigra nego zubara).baby_angel wrote:Pa OK, ali kod koga... Mada opet mislim da nije naopako da u glavnom gradu nema ni jedan da valjaKarabaja wrote:Ja ti preporučujem bilo kojeg izvan granica BiH
Jel imas neko iskustvo? Ako imas please podjeli ga da znam s cim imam posla.Karabaja wrote:Ja se u Sarajevu ne bih operisao da mi pare za to nude...
Nemam ja lično, ali imam dosta poznanstava s ružnim iskustvima u vezi lošeg kadra, korumpiranih liječnika, naravno 99% u državnim zdravstvenim institucijama. Za privatne ne znam. Bilo kako bilo, kad je zdravlje u pitanju, tu ništa ne bih prepustio slučaju i išao bih na sigurno, ma koliko koštalo.baby_angel wrote:Jel imas neko iskustvo? Ako imas please podjeli ga da znam s cim imam posla.Karabaja wrote:Ja se u Sarajevu ne bih operisao da mi pare za to nude...
To znači da si sretnica.Lace wrote:meni osmice nikad nisu izrasle...jedna provirila na 2/3 a ostalo ni da se pomoli...a ima prostora samo ostao prazan...a sad ce mi 31...jel to znaci da nisam umna?![]()
hajd ako ti tako kazesluciferino wrote:To znači da si sretnica.Lace wrote:meni osmice nikad nisu izrasle...jedna provirila na 2/3 a ostalo ni da se pomoli...a ima prostora samo ostao prazan...a sad ce mi 31...jel to znaci da nisam umna?![]()
Dacu ti ja moje kad izvadimLace wrote:meni osmice nikad nisu izrasle...jedna provirila na 2/3 a ostalo ni da se pomoli...a ima prostora samo ostao prazan...a sad ce mi 31...jel to znaci da nisam umna?![]()
znamLace wrote:bljakbaby_angel wrote:Dacu ti ja moje kad izvadimLace wrote:meni osmice nikad nisu izrasle...jedna provirila na 2/3 a ostalo ni da se pomoli...a ima prostora samo ostao prazan...a sad ce mi 31...jel to znaci da nisam umna?![]()