Preporuka za homeopatu u Sarajevu
Moderator: anex
-
Ugrožena Vrsta
#1 Preporuka za homeopatu u Sarajevu
Pozdrav svima,
Da li bi mi neko mogao preporučiti dobrog i provjerenog homeopatu u Sarajevu? Samo mala napomena da sam već išla kod Nade Mašić i nisam zadovoljna.
Hvala puno!
Da li bi mi neko mogao preporučiti dobrog i provjerenog homeopatu u Sarajevu? Samo mala napomena da sam već išla kod Nade Mašić i nisam zadovoljna.
Hvala puno!
-
BIONA
#2 Re: Preporuka za homeopatu u Sarajevu
Htjela sam upravo nju da preporucim jer ljudi koje poznajem su dugo vec kod nje isli i svi su zadovoljni. A mozes li reci sta ti ne odgovara kod nje? Moze i na pp ako je ovako problemUgrožena Vrsta wrote:Pozdrav svima,
Hvala puno!
-
Ugrožena Vrsta
#3 Re: Preporuka za homeopatu u Sarajevu
Išla sam kod nje godinama i nije me izliječila. Moja sestra je, također, išla i njoj je napravila veliki problem jer je insistirala na isključenju svih konvencionalnih lijekova, što zaista graniči sa ludošću kada neko boluje od epilepsije. Rezultat: sestra je godinama trpila jake napade koji su izazvali niz drugih problema. Inače, liječila se prilično dugo, i to pune 3 godine.
- SadaMeHuseine
#4 Re: Preporuka za homeopatu u Sarajevu
Suad u Hrasnom....veoma dobar....ulica Dzamijska čini mi se, ordinacija je u garažama preko puta zgrade bivšeg "Nolit-a"....
-
Ugrožena Vrsta
#5 Re: Preporuka za homeopatu u Sarajevu
Imaš neki kontakt? Na google nisam mogla naći. Hvala 
-
Ugrožena Vrsta
#6 Re: Preporuka za homeopatu u Sarajevu
Čula sam da je Biba Huseinbegović odlična kao homepata. Ima li neko, slučajno njen kontakt? 
-
njonjica
#7 Re: Preporuka za homeopatu u Sarajevu
Mislim da je dr. Svetko Kospic trenutno najbolji homeopat u Sarajevu.
- cava
#8 Re: Preporuka za homeopatu u Sarajevu
033 541 609, Ante Babića 11, ja sam bila i meni je superUgrožena Vrsta wrote:Čula sam da je Biba Huseinbegović odlična kao homepata. Ima li neko, slučajno njen kontakt?
-
Keksich
#9 Re: Preporuka za homeopatu u Sarajevu
Takođe bila kod dr. Bibe, prezadovoljna.

- wewa
#10 Re: Preporuka za homeopatu u Sarajevu
Arijana Strinic, broj moba na pp 
- madner
#11 Re: Preporuka za homeopatu u Sarajevu
Po zakonu BiH mozes tuziti doticnu, ovo spada u prevaru i bavljenjem vracarstvom.Ugrožena Vrsta wrote:Išla sam kod nje godinama i nije me izliječila. Moja sestra je, također, išla i njoj je napravila veliki problem jer je insistirala na isključenju svih konvencionalnih lijekova, što zaista graniči sa ludošću kada neko boluje od epilepsije. Rezultat: sestra je godinama trpila jake napade koji su izazvali niz drugih problema. Inače, liječila se prilično dugo, i to pune 3 godine.
Dakle u najblizu PU i prijaviti.
-
idic
#12 Re: Preporuka za homeopatu u Sarajevu
Ima li neko iskustva sa Šejlom Kulenović Latal ? Dobila sam preporuku od nekih poznanika, ali me interesuje da li je još neko išao kod nje i koliko je zadovoljan njenim radom ?
- H4v4t4R
#13 Re: Preporuka za homeopatu u Sarajevu
da li iko zna da li se u sarajevu mogu nabaviti homepatski preparat?
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#14 Re: Preporuka za homeopatu u Sarajevu
najjači homeopata u Sa je dr. Oscar Betrugschwindel iz Buljakovog
- Asana
#15 Re: Preporuka za homeopatu u Sarajevu
Dr. Chichic, umirovljeni ljekar, specijalista pedijatar, zivi u Novom Sarajevu, odlican poznavalac biljnih lijekova i homeopat.
Koliko znam, i Dr. Dzugum se bavi homeopatijom.
Moj je savjet da se obratite nekome od njih. Ljekar koji vjeruje u djelotvornost homeopatije naci ce pravi balans izmedju potrebnih lijekova i djelotvornih pripravaka, moze dobiti kompletnu sliku necijeg problema pa onda i djelovati.
Nekome ko se bavi kozmetikom, modom, akviziterstvom i homeopatijom - ne bih previse vjerovala.
Koliko znam, i Dr. Dzugum se bavi homeopatijom.
Moj je savjet da se obratite nekome od njih. Ljekar koji vjeruje u djelotvornost homeopatije naci ce pravi balans izmedju potrebnih lijekova i djelotvornih pripravaka, moze dobiti kompletnu sliku necijeg problema pa onda i djelovati.
Nekome ko se bavi kozmetikom, modom, akviziterstvom i homeopatijom - ne bih previse vjerovala.
-
njonjica
#16 Re: Preporuka za homeopatu u Sarajevu
Suad Sendelj u Hrasnom ima homeopatsku i biljnu apoteku.H4v4t4R wrote:da li iko zna da li se u sarajevu mogu nabaviti homepatski preparat?
-
Black_
#17 Re: Preporuka za homeopatu u Sarajevu
Je li neko ima iskustvo sa Sadikom Avdić?
I koliko otprilike košta pregled i lijekovi kod homeopate?
Lijep pozdrav
I koliko otprilike košta pregled i lijekovi kod homeopate?
Lijep pozdrav