Preporuka za ginekologa
-
krkan
#1 Preporuka za ginekologa
mojoj djevojci je potreban ginekolog pa forumasice ako imate pozitivna iskustva sa nekim da mi preporucite
unaprijed veliko hvala
unaprijed veliko hvala
-
senada
#2 Re: Preporuka za ginekologa
.....oglasi obiluju poznatim privatnim ginekoloskim ordinacijama...a ti krkane cuvaj, pazi i njeguj svoju djevojku pa joj nece trebati ginekolog...krkan wrote:mojoj djevojci je potreban ginekolog pa forumasice ako imate pozitivna iskustva sa nekim da mi preporucite
unaprijed veliko hvala
- anais_nin
jesi edulinoedu wrote:cuj pa joj nece trebati ginekolog..![]()
..koliko god njegov'o trebat ce joj barem radi periodicnih pregleda..
![]()
..trebe..jesam li ovo dobro rek'o?
![]()
![]()
-
micika
#6 Re: Preporuka za ginekologa
Sabina Cengic u papagajci.
-
krkan
#7 Re: Preporuka za ginekologa
hvala 'micika'micika wrote:Sabina Cengic u papagajci.
samo da napomenem da nije upitanju trudnoca
i ako vam je nezgodno ovako moze i na p.p.
-
logo
#8 Preporuka za ginekologa
Amra Hadzismajlovic, ima privatnu ordnaciju na skenderiji, blizu Gorenje nebodera!! Legenda zena!!
- Lace
#10 Re: Preporuka za ginekologa
potpisivammicika wrote:Sabina Cengic u papagajci.
-
Pearl
Vingo wrote:Samo je nemoj Medmedbasicu vodit!
preporuke za Dr.Rakic u Centru za zastitu zena u Skerlicevoj.. em besplatno, em se zena fino potrudi
-
Edit
Cengicka toplo preporucena? Doktorica koja lijeci candidu antibioticima, ugradjuje spiralu ne pitajuci za dan u ciklusu...?
Mehmedbasic, koji zakazuje skupe preglede pa onda negativnim nalazima utjesi nepotrebno preplasenu pacijenticu...?
Toplo bih preporucila jedino dr.Almasu Softic, ali ona je direktorica Zavoda za zastitu zdravlja pa ne znam da li jos prima pacijente.
Mehmedbasic, koji zakazuje skupe preglede pa onda negativnim nalazima utjesi nepotrebno preplasenu pacijenticu...?
Toplo bih preporucila jedino dr.Almasu Softic, ali ona je direktorica Zavoda za zastitu zdravlja pa ne znam da li jos prima pacijente.
- Bosanac sa dna kace
A koga savjetujete za muskarce?
-
Vingo
#20 Re: Preporuka za ginekologa
Hajmo prestati smatrati pricu o ginekologu sramnom, samo iz razloga sto pregleda organe koje (izmedju ostalog) zovemo spolnim....stochar wrote:Mislim da ti je malo neumjesno sto o tome raspravljas po internet forumu... Ne vjerujem da bi tebi bilo drago da se ona pojavi na netu trazeci savjet za hemoroide, urologa ili (im)potenciju ne daj Boze...krkan wrote:mojoj djevojci je potreban ginekolog pa forumasice ako imate pozitivna iskustva sa nekim da mi preporucite
unaprijed veliko hvala
Pa ne mozemo tako u Evropu, Stocharu!
-
edu
ne..ne mislim da je uvredljivo..(onaj tvoj post ni ne procitah kako treba..)..ali bespotrebno mu je to etiketiranje..suvisno..glupo..sta bi bilo da je neka od "majki "srebrenice" bez ruke..bilo bi.."ona krezuba jednoruka hanuma"???..nikakve..ama bas nikakve potrebe nije bilo za onim!