Preporuka - YAMMAT

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Meshtar

#1 Preporuka - YAMMAT

Post by Meshtar »

Lijep pozdrav ljudi, vi ste obdje svi dobrog ukusa, ali eto za svaki slučaj. Ako neko nije čuo za grupu YAMMAT (Hrvatska), neka je posluša, zaista sjajno zvuči.

http://www.yammat.com Ovdje možete čuti cijeli album.

P.S. Hvala missy, bitango jedna

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
irfan2

Post by irfan2 »

pridruzujem se preporukama :D ...
Meshtar

Post by Meshtar »

Znao sam ja da su to fini ljudi :-D :-D :-D

moj favorit, Tvoje lice se promijenilo...i ostale sjetne :)
anais_nin

Post by anais_nin »

i ja toplo preporucujem :D bilo je prica da ce na novom albumu pjevati Natalie Dizdar, ali evo izgleda da Ivana, cura koja pjeva na prvom albumu, i dalje ostaje aktuelna :D

Nema brige, Yammat i dalje postoji, i u ožujku će na svojim stranicama staviti na besplatan download novi singl, poručuje Alen Balen, glavna osoba koja stoji od početka iza Yammata. Detour je novo ime na našoj sceni i čine ga ljudi koji su donedavno bili dio Yammata.

Također dobra vijest za sve ljubitelje Yammatove glazbe je ta da trenutno rade na novom, drugom po redu albumu (koji nosi radni naslov 'Longplei'), nasljedniku odlično prihvaćenoga prvijenca 'Plan B', a na kojem će pjevati Ivana Babić, koja je i pjevala sve pjesme na prethodnom albumu, te Dario Iričanin, koji se široj javnosti kao glavni muški vokal Yammata predstavio na Runjićevim večerima održanim početkom rujna 2005., u Trogiru, gdje je pjevao obradu pjesme 'Imala je lijepu rupicu na bradi'.

Paralelno s radom na novim pjesmama, već neko vrijeme bend emitira i vlastiti radijski show Yammat FM kojeg možete poslušati subotom od 9h ujutro do podneva na Plavom radiju u Zagrebu (98.0 MHz & 89.1 MHz). A tko su onda Detour? Prema riječima Alena, taj bend čine ljudi koji su donedavno bili dio Yammata, no sad rade pod novim imenom. 'Mi u Yammatu nadamo se vrhunskoj glazbi od njih' zaključio je Alen Balen. Znači, Yammat i dalje živi, a Detour je novo ime na našoj sceni. Najavljeni album grupe Yammat pojavit će se u ekskluzivnoj distribuciji Aquarius Recordsa.
missy

Post by missy »

Nema na cemu, barabo jedna:)
Meshtar

Post by Meshtar »

missy wrote:Nema na cemu, barabo jedna:)
Ma kako nema bitango, sada te znam kakva si unutra...topla i meka :)
missy

Post by missy »

To je tek pocetak:)
Meshtar

Post by Meshtar »

missy wrote:To je tek pocetak:)
Ako je početak dopada mi se...

evo nešto za tebe

http://7art-screensavers.com/screenshot ... t-rose.jpg
:-D
missy

Post by missy »

Zatecena sam:)
Meshtar

Post by Meshtar »

nemoj da budeš...to sam samo ja, neprimjetni dječak :)
Post Reply